- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #3.121
Hosgeldin canim andik seni valla.yaz da dinleyelim.mevlidine gelemedim canim hayirli olsun .Uzuuuuuunnn bir aradan sonra hepinize merhaba Arladaşlar.
Yazılanları ara ara girip okumaya çalıştım ama yazmaya hiç fırsatım olmadı .
Ankara'daki mevlidi yaptık çok şükür.
Evimize sağ salim Kavuştuk anlatacak çok şey birikti inşallah müsait bir zamanda yazarım .
Hala bir uyku düzeni kurabilmiş değilim gündüz hep kurduğumuz salıncakta gecede yanında uyuyor şarjım bitmek üzere görüşürüz inşallah
Canım ben hep içiyorum rezeneyle kimyon tohumunu kaynatıp. Ama bebege ne bileyim cesaret edemedim vermeye. Maşallah gazini rahat çıkarıyo ama uykuyla gündüzleri savaşı var resmenrezene çayı denedin mi? bir gece uyumadığı için acie gitmiştik. çok da ağlıyordu.doktora sordum,rezene yada papatya cayı verebilirsin dedi.humananın rezenesini ben de içiyorum. doktordan sonraki gün yine uyumadığu ve ağladığı sırada 20cc suya yarım çay kaşıgından az fazla rezene attım.o gun çok uyumuştu.gazını da kolay atmıştı.
Ayy çok şükür gece uyuyo maşallah diyim ama gündüz hep uykulu ama bi uzun güzel uykusu yoksen daha iyi bilirsin. bizimkidün güzel uyudu ,bu gün yok.. işin kötüsü gece uykumuz da bozuldu üç gecedir.. pooffff
Günleri günlerini tutmuyo canım niye hasta olsun kibenimki de uyurdu. hasta mı acaba diye düşünüyorum.paranoyak oldum iyice.
Yaa aynı şey benimkinde de var sanki ama her zaman olmuyo genelde sabahları sanki boğazına balgam takılmış gibi ama her dakika olmuyo kontrolde bi soralım drababamızhasta. gerçi kendini karantinaya aldıi bize yaklaşmıyo, burnundan mı boğazından mı bilmiyorum hırıltı var sanki. doğduğundan beri var, okyanus suyu damlatıyorum burnuna. ama sanki arttı gibi.. bilmiyorum, belki de psikolojik benim ki...
Ben de öyle bütün gün onu salliyorum 1 saat olsun diye uğraşıyorum yok 45 dakikayi geçmiyo. Bırakmaya cesaret edemiyorum ona rağmen uyaniyo. Şu gündüz uyutma işi çok sıkıcı. Ne zamana kadar gündüz uykusu olmak zorunda acaba.10gün öncesordum. dinledi ciğerlerii. boğazına baktı,birşey yok cok şükür.damla verdi işte....dakikalardır salladım. deliksiz uyuyordu. koydum koltuğa,uyanıverdi. sabahtan beri işigücü bıraktım uyusun die.yok,yok.. biz mi çok takıntı ettik acaba diyorum eşime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?