2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Geçmiş olsun neden böyle oldun acaba ? el ayak şişmesi tuzdan kaynaklanıyor olabilir

monalisa cim yeterince besleniyormuyum bilmiyorum ama bu bnm dorduncu gebeligim ilk ikisini kaybettim oglumu da bir sene emzirdim diyet yaptim filan mecburen kullanmak zorundayim halsizlik yorgunluk da cabasi surada üç ayimiz kaldi sagsalim atlatiriz ins

evet inşallah bi atlatsak kucağımıza alsak yavrumlarımızı ,hayırlısıyla

kızlar yatak aldınız mı nasıl olmalı ortopedik mi olmalı

ben daha beşikte almadım , park yatakların içinde kendiliğinden bir ped veriyorlar , onun üzerine tekrar bir yatak koymak gerekir die düşünüyorum ama çok yumuşak olmayan bebek yatağı olması gerektiğini okumuştum .. tecrübeliler daha iyi bilir ...

Merhaba sevgili eylul anneleri ve bebekleri umarim keyiflibir hamilelik geciriyorsunuzdur. Ben de eylul annesi olacagim insallah. Birkac tane eylul anneleri topigivar en cok sizin grubu sevdim araniza katilabilir miyim

Kendimden bahsedeyim biraZ adim dilek 36 yasindayim, kismetse ikinci bebisimi bekliyorum. Bes yasinda oglum var adi ruzgar simdi de kizim olacak ismini abisi koydu adi yagmur ol2cak. Sizleri de taniyabilirmiyim kisaca,.
İlk cocugumda nisan 2009 anneleri topigindeydik hala goruxuyoruz, burdaki arkadasliklar bir sekilde devam ediyor

Hoşgeldinn , =)) ne güzel abi kardeş olucaklar, Allah bağışlasın yavrularını ,
benım ilk bebeğim 26 yaşındayım, kızım olucak inşallah ,

Bide bizim çılgın annemiz var topiğin kurucusu , bugün doktora gittiği için buralarda değil ,

Hosbulduk canim
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize insallah..
Nasil gidiyor sorun yasiyormusun
Benim sorunum kiloyla ilkinde 25 kilo almistim erken dogmustu kuzucum zamaninda gelse 30 olurdu herhale, simdi de 11kilo oldu bile

Hosbulduk canim
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize insallah..
Nasil gidiyor sorun yasiyormusun
Benim sorunum kiloyla ilkinde 25 kilo almistim erken dogmustu kuzucum zamaninda gelse 30 olurdu herhale, simdi de 11kilo oldu bile

hosgeldin cnm hayirli olsun bebegin hayirlisiyla bende ikinciyi bekliyorum bir oglum var simdi de kizim olacak bnm de derdim kiloyla oglumda toplam 18 kilo kadar almistim simdi ise 11 kilo almis bulunmaktayim dahada üç ay var

herkese selam .yeni gelenler hoşgelmiş
valla ben eve 1630 da girdim ,evi topladım anca size vakit bulabildim
çok yoruldum bugün yaa
sabah şeker yüklemem vardı ,şekerim normal çıktı hatta 1.saatteki düşük çıktı :) bu kadar şekerli yememe rağmen tıbbı yine solladım :))
öğlene doğru bitti işimiz eşimle yemek yedik
sonra doktor fetal eko verdi artık istiyorlarmış ,onun için araştırma hastanesine gittim ,bir saat incelediler oğlumun kalbini ,çok şükür bir sıkıntı yok
eve gelene kadar canım çıktı valla .
oğlum da 900 gram 34 cm çıktı 4-5 gün önden gidiyor
kocam beni doktora şikayet etti haplarını almıyor diye ,doktorun yanından çıkınca bebek sağlıklı ne hapı alıcam boş beleş işler onlar dyorum ,ba yine şikayet ederim diyor :)
kadın tutturdu kan hapı içeceksin diye ,halbuki kan değerlerim de normal ne gerek var yani boş yere ödem ve kilo yapıyor o haplar ,hele elevit bir işkence ..
içmemeye kararlıyım .sıpamız yişne göstermedi yüzünü ,benim oğlanlar hep aynı öbürü de böyleydi doğana kadar yüzünü görememiştik ,pek bir nazlı çıktılar :)
bu arada 4,5 kilo almışım vatana millete hayırlı olsun :)
ama göbeğim hala çıkık değil öyle yarın size bir resim atarım artık bu gazla :))

o elevit benide mahvetti kan degerlerimde yaglanma çıkınca eleviti bıraktım ama kan hapına hala devam ediyorum.ben sadece 3 kilo aldım o kadar yememe ragmen ne bebege ne bana yarıyor nereye gidiyor anlamadım

ben de öyle duydum sert yatak olmalıymış. ben gitti gidiyordan baktım beşik ama karar veremedim. ne alacağımı bilmiyorum resmen
sadece ekıyafet aldım. beşikler 15 günde falan geliyormuş
acele etmiyorum daha oda boyanacak

hoşgeldin. kaçıncı haftada doğurdun ilk bebeği?

neden ekoya soktu kız? sorun mu vardı?
bence de doktorlar gereksiz ilaç yüklemesinin zararı olduğunu da söylemeli. belki de benim bunca sıkıntımın sebebi vitaminlerdi. üstelik kan değerlerim gebelik öncesiyle birebir aynı. 6 ay elevit ve demir hapı kullandım hayatım kaydı resmen.
ben de yarın gidicem sıkıntılarımı dile getirip bebeği görmeye. 25indeydi randevum ama o zamanlar burada olmayacağğım zaten gitmem lazım çünkü hiç uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum ve iyi hissetmiyorum

hosgeldin cnm hayirli olsun bebegin hayirlisiyla bende ikinciyi bekliyorum bir oglum var simdi de kizim olacak bnm de derdim kiloyla oglumda toplam 18 kilo kadar almistim simdi ise 11 kilo almis bulunmaktayim dahada üç ay var

ayni gidiyoruz demekki
yaa ben dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum yine de aliyorum. . odem de oluyor bende cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…