- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Geçmiş olsun neden böyle oldun acaba ? el ayak şişmesi tuzdan kaynaklanıyor olabilir
Anlamadım canım ya dra gidicem yarın, normalde 25inde gidecektim ama bu kadar rahatsız olmasam beklerdim de kötüyüm cidden.
tuzlu tüketen biri değilim, abur cubur da yemiyorum ne oldu anlamadım.
zaten vitaminleri de bıraktım lüzümsuz midemi yoruyorlar ve hiç bir faydasını göremedim.
Resmen uyuyamıyorum, midem mi karnım mı anlamıyorum ne olduğunu :S
Slm yazini okudumm ve sana katiliyorum 24 haftaya yeni girdim..doktr 20 gun sonra gel test yapalim dedi ne testi yapacak sormadim ..eger seker yuklemesi yapacaksa kabul etmm zaten..ve saglik ocagi yapiyor sanirsam ..
benım test sınırda çıktı ama dikkat ediyorum mecbur tatlı yıyorsam gun içerisinde başka tatlı birşey tüketmiyorum aksinede canım hep şekerli şeyler istiyor kısıtlanınca kıymete bındı ,,
24. haftalarda başka yapılan test yok die biliyorum şekerdir o , çok arada kaldım hem gereksiz gibi görünüyor hemde bebeğin anne karnında aşırı kilo alması obez olması durumuda var sen bilirsin ,
eskiden şeker yuklemesi mi varmış annem hatırlamıyor kayınvalidem zaten 5 çocugunuda evde doğurmuş maşallah hepsi gayet iyi ..
sağlık ocağını bilmiyorum da rutin tetkiklerin içine zorunluymuş gibi sokuyor çoğu kadın doğumcu.
bebek iriyse zaten 5.6. aylarda belli oluyor. 1 kiloyu geçiyormuş o aylarda iri bebekler. bir de 40. haftayı beklemeden alıyorlarmış, çünkü 5-6 kg ya ulaşırmış
sağlık ocağını bilmiyorum da rutin tetkiklerin içine zorunluymuş gibi sokuyor çoğu kadın doğumcu.
bebek iriyse zaten 5.6. aylarda belli oluyor. 1 kiloyu geçiyormuş o aylarda iri bebekler. bir de 40. haftayı beklemeden alıyorlarmış, çünkü 5-6 kg ya ulaşırmış
bana 27+5 1 kiloya yakın dedi ,
normalde 25+5 olmalıydım önde çıktı kontrolüm bende şaşırdım . şekere bağlıyorum sebebini , diğer randevum temmuzun ilk haftasında bakalım ne kadar olucaz ..
monalisa cim yeterince besleniyormuyum bilmiyorum ama bu bnm dorduncu gebeligim ilk ikisini kaybettim oglumu da bir sene emzirdim diyet yaptim filan mecburen kullanmak zorundayim halsizlik yorgunluk da cabasi surada üç ayimiz kaldi sagsalim atlatiriz ins
Benim annem bana cok kizdi ona annlatinca seker yuklemesini ..ne geregivar diyor eskiden sekeryuklemesimi varmis dedi kucucuk cocuga veriyorsun sekeri nasil kaldirir okadar yuku dedi eee haklida..hakkimizda hayirli olan olsun inslah
normalde 25+5 olmalıydım önde çıktı kontrolüm bende şaşırdım . şekere bağlıyorum sebebini , diğer randevum temmuzun ilk haftasında bakalım ne kadar olucaz ..
eşinle senin boyunuz uzunsa ondan da olabilir. zaten dr söylerdi iri olsa.
bu arada 40 hafta 10 ay ediyor aslında ben hala anlamadım bu hamilelik takvimini, ne zaman doğurucaz biz ya
eşinle senin boyunuz uzunsa ondan da olabilir. zaten dr söylerdi iri olsa.
bu arada 40 hafta 10 ay ediyor aslında ben hala anlamadım bu hamilelik takvimini, ne zaman doğurucaz biz ya
evet bir sıkıntı görseydi söylerdi die düşünüyorum önlemek adına , benım boyum 1,68 eşimde 1,80 den fazla .
40 haftaları gören anneler herhalde çogu normal doğuruyrodur
merhaba eylül anneleri
arkadaşım sende de mi şeker çıktı
diyet yapıyor musun
özellikle meyve tüketimini sormak istiyorum sana
bende de şeker çıktı, sınırın üstünde
2000 kalorilik diyet verdi doktor
herşey bir yana da ben dondurmayı merak ediyorum, hiç mi tüketmemeliyiz
merhaba eylül anneleri
arkadaşım sende de mi şeker çıktı
diyet yapıyor musun
özellikle meyve tüketimini sormak istiyorum sana
bende de şeker çıktı, sınırın üstünde
2000 kalorilik diyet verdi doktor
herşey bir yana da ben dondurmayı merak ediyorum, hiç mi tüketmemeliyiz
benım sınırda çıktı 140 , diyet vermedi doktorum sadece dikkat etmemi söyledi aşırı şekerli beslenme hatta şekeri hayatından çıkar dedi , keza tuzuda yemek yaparken koyduğum tuz dışında eklemiyorum artık , dikkat ediyorum ,
diyetın çok mu ağır senın ?
benım sınırda çıktı 140 , diyet vermedi doktorum sadece dikkat etmemi söyledi aşırı şekerli beslenme hatta şekeri hayatından çıkar dedi , keza tuzuda yemek yaparken koyduğum tuz dışında eklemiyorum artık , dikkat ediyorum ,
diyetın çok mu ağır senın ?
senin iyimiş yine benim sınırın üstünde çıktı
diyete birebir uyarsan aç kalmazsın tabiki ama sonuçta hamileyiz örneğin 5 tane erik yeterli gelmiyor
salatayı yağsız öneriyor
moda mod uyamıyorum zaten de şekeri olduğunca azaltıyorum
tuzuda artık yemekte kullanıyorum sadece
kızlar yatak aldınız mı nasıl olmalı ortopedik mi olmalı
Kendimden bahsedeyim biraZ adim dilek 36 yasindayim, kismetse ikinci bebisimi bekliyorum. Bes yasinda oglum var adi ruzgar simdi de kizim olacak ismini abisi koydu adi yagmur ol2cak. Sizleri de taniyabilirmiyim kisaca,.
İlk cocugumda nisan 2009 anneleri topigindeydik hala goruxuyoruz, burdaki arkadasliklar bir sekilde devam ediyor
Hoşgeldinn , =))ne güzel abi kardeş olucaklar, Allah bağışlasın yavrularını ,
benım ilk bebeğim 26 yaşındayım, kızım olucak inşallah ,
Bide bizim çılgın annemiz var topiğin kurucusu , bugün doktora gittiği için buralarda değil ,
Hosbulduk canim
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize insallah..
Nasil gidiyor sorun yasiyormusun
Benim sorunum kiloyla ilkinde 25 kilo almistim erken dogmustu kuzucum zamaninda gelse 30 olurdu herhale, simdi de 11kilo oldu bile
herkese selam .yeni gelenler hoşgelmiş
valla ben eve 1630 da girdim ,evi topladım anca size vakit bulabildim
çok yoruldum bugün yaa
sabah şeker yüklemem vardı ,şekerim normal çıktı hatta 1.saatteki düşük çıktı :) bu kadar şekerli yememe rağmen tıbbı yine solladım :))
öğlene doğru bitti işimiz eşimle yemek yedik
sonra doktor fetal eko verdi artık istiyorlarmış ,onun için araştırma hastanesine gittim ,bir saat incelediler oğlumun kalbini ,çok şükür bir sıkıntı yok
eve gelene kadar canım çıktı valla .
oğlum da 900 gram 34 cm çıktı4-5 gün önden gidiyor
kocam beni doktora şikayet etti haplarını almıyor diye ,doktorun yanından çıkınca bebek sağlıklı ne hapı alıcam boş beleş işler onlar dyorum ,ba yine şikayet ederim diyor :)
kadın tutturdu kan hapı içeceksin diye ,halbuki kan değerlerim de normal ne gerek var yani boş yere ödem ve kilo yapıyor o haplar ,hele elevit bir işkence ..
içmemeye kararlıyım .sıpamız yişne göstermedi yüzünü ,benim oğlanlar hep aynı öbürü de böyleydi doğana kadar yüzünü görememiştik ,pek bir nazlı çıktılar :)
bu arada 4,5 kilo almışım vatana millete hayırlı olsun :)
ama göbeğim hala çıkık değil öyle yarın size bir resim atarım artık bu gazla :))
ben de öyle duydum sert yatak olmalıymış. ben gitti gidiyordan baktım beşik ama karar veremedim. ne alacağımı bilmiyorum resmenben daha beşikte almadım , park yatakların içinde kendiliğinden bir ped veriyorlar , onun üzerine tekrar bir yatak koymak gerekir die düşünüyorum ama çok yumuşak olmayan bebek yatağı olması gerektiğini okumuştum .. tecrübeliler daha iyi bilir ...
Kendimden bahsedeyim biraZ adim dilek 36 yasindayim, kismetse ikinci bebisimi bekliyorum. Bes yasinda oglum var adi ruzgar simdi de kizim olacak ismini abisi koydu adi yagmur ol2cak. Sizleri de taniyabilirmiyim kisaca,.
İlk cocugumda nisan 2009 anneleri topigindeydik hala goruxuyoruz, burdaki arkadasliklar bir sekilde devam ediyor
herkese selam .yeni gelenler hoşgelmiş
valla ben eve 1630 da girdim ,evi topladım anca size vakit bulabildim
çok yoruldum bugün yaa
sabah şeker yüklemem vardı ,şekerim normal çıktı hatta 1.saatteki düşük çıktı :) bu kadar şekerli yememe rağmen tıbbı yine solladım :))
öğlene doğru bitti işimiz eşimle yemek yedik
sonra doktor fetal eko verdi artık istiyorlarmış ,onun için araştırma hastanesine gittim ,bir saat incelediler oğlumun kalbini ,çok şükür bir sıkıntı yok
eve gelene kadar canım çıktı valla .
oğlum da 900 gram 34 cm çıktı4-5 gün önden gidiyor
kocam beni doktora şikayet etti haplarını almıyor diye ,doktorun yanından çıkınca bebek sağlıklı ne hapı alıcam boş beleş işler onlar dyorum ,ba yine şikayet ederim diyor :)
kadın tutturdu kan hapı içeceksin diye ,halbuki kan değerlerim de normal ne gerek var yani boş yere ödem ve kilo yapıyor o haplar ,hele elevit bir işkence ..
içmemeye kararlıyım .sıpamız yişne göstermedi yüzünü ,benim oğlanlar hep aynı öbürü de böyleydi doğana kadar yüzünü görememiştik ,pek bir nazlı çıktılar :)
bu arada 4,5 kilo almışım vatana millete hayırlı olsun :)
ama göbeğim hala çıkık değil öyle yarın size bir resim atarım artık bu gazla :))
hosgeldin cnm hayirli olsun bebegin hayirlisiyla bende ikinciyi bekliyorum bir oglum var simdi de kizim olacak bnm de derdim kiloyla oglumda toplam 18 kilo kadar almistim simdi ise 11 kilo almis bulunmaktayim dahada üç ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?