- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
evet keçe konusunu deniycem sanırım ,,, tül şeker butun malzemeler emınonunde var doluuu
devriliyor mu ,diğer travellardan alırız o zamanBen bundan kullandim canım hic kullanışlı degil araba devriliyor haberin olsun cok hafıf ama.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar niye bölündünüz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kavanzun üzerine çiçekler mi yapışıyor içine , reçel vs koyanlarda var minik cam kavanozlara , mevlütte onu dağıtmıştı arkadaşım ,
bakın bu arabalar çok güzel ,ben böyle bir şey almayı düşünüyorum ,pazarlıkla biraz daha iner sanırım
http://www.ozelcan.com/travel-siste...arabasi-gri-mavi/BBM-305-321S-GB#.U2ohqrdZrcs
Evet minik kavanozların kapaklarının üzerine silikonla çiçek yapıltırıcam içerisine şeker koyıcam, reçel akar makar onla uğraşamam :)
ayyyyy aklıma ne geldi biliyormusunuz ,az daha büyüyünce bu bebişler idrara öyle sıkışılıyor ki altımıza kaçırabilirizben hiç kaçırmadım ama kendime güvenmiyorum
fiyatı çok uç değil kullanışlı olsun da oda önemli ,
genelde bebek arabası kullananlardan şunu duyuyorum , dört tekerlekliler sağa sola devrilmiyormuş yeri güzel tutuyormuş ,
ben hergün öyleyimki eve girdiğimde ilk uğradığım yer lavabo çunku yolum 2 saat sürüyor servisle eve gitmem o yüzden sıkışıyorum ,
iyi işte toptan al yavaş yavaş yaparsın .bizim ikizlerden daha 50 tane daha var duruyor kutuda onları kullanabilirim ben de aslında hem de bedavaya gelir ,üstündeki bebeklerden kız olanı çıkarırım sadece mavi olan kalır ohh beleş hem de ikizlerimle uyumlu olur güzel olur :))
kaç tane yapmıştın sayı olarak ben 100 yetermi die düşünüyorumda yetmeyebilir
ana ,altına kaçırman yakındır öyle mi :)) ayy 2 saat çok uzun yaa ,sen nerden nereye gidiyorsun öyle her gün
İşyerim evime çok uzak yaa sorma , sabah 1 buçuk saat akşamları 2 saati buluyorum yavrumda gunde 3 buçuk saat benımle servis tepelerinde gidip geliyoruz ,
Taşınıcam annem iş yerıme çok yakın 20 dk da evde olurum, bi güzel ev bulabilirsek inşallah temiz düzgün kiralık dua edin .
eski püskü dökük evlere acayip fiyat istiyorlar ve semtte okadar lüks değil ,,
İşyerim evime çok uzak yaa sorma , sabah 1 buçuk saat akşamları 2 saati buluyorum yavrumda gunde 3 buçuk saat benımle servis tepelerinde gidip geliyoruz ,
Taşınıcam annem iş yerıme çok yakın 20 dk da evde olurum, bi güzel ev bulabilirsek inşallah temiz düzgün kiralık dua edin .
eski püskü dökük evlere acayip fiyat istiyorlar ve semtte okadar lüks değil ,,
Seninle aynıyız, Sabah bizde 6:30 da kalkıyoruz . Servisle 2 saat sabah 2 saat akşam yollarda trafiklerdeyiz.
Sen İstanbulda mısın ?
ben hergün öyleyimki eve girdiğimde ilk uğradığım yer lavabo çunku yolum 2 saat sürüyor servisle eve gitmem o yüzden sıkışıyorum ,
inan ki bende öyleyim, üstelik yol daha kısa benim6'da mesai bitiyor, çıkmadan gidiyorum wc'ye, eşim arabayla alıyor beni en geç 6,35 evdeyiz ilk işim koşa koşa wc'ye gitmek :))))
Seninle aynıyız, Sabah bizde 6:30 da kalkıyoruz . Servisle 2 saat sabah 2 saat akşam yollarda trafiklerdeyiz.
Sen İstanbulda mısın ?
inş bir an önce istediğin gibi bir ev bulursun yoksa çok zor olur ,hele ilerleyen dönemde çok bunalırsın ,daha ateş basmalarımız başlamadı :) yaza doğru sıcaktan çok bunalacağımız günler gelicek çünkü .. kiralar ne kadarki oralarda
altına kaçıranlar klubüne hoşgeldiniz
Aaaayyyy çok güldüm hee ,sizden önce ben kaçırıcam altıma şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?