2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Benim 3 ten fazla oluyor nor wl herhalde
Guzel haberlerini bekliyoruz canim

Merhaba Kızlar,

1 hafta dinlenmenin ardından bugün tekrar işe başladım. Tatil çok iyi geldi bir hafta boyunca ne şişlik oldu ne bişey.
Doktorum hastahaneden ayrılmış ve 1 ay çalışmayı düşünmüyormuş, aynı hastahanede başka dr bakıcam Haftaya cumartesi yeni dr'dan 32. hafta raporu alıcam.

ben dün tartıldım 69.400 düm tok karnına , 70 e merdiven dayadım yaaaa , göbüşümü anlamıyorum büyük ama dahada büyüdümü anlayamadım canım ,,
Resmini at ben anlarim:))

Aksam uzeri cocuklari alt katimizdaki marketin oyun alanina indireyim ben de onlar oynarken bi kahve icerim dedim.normalde cok sosyal her cocukla anlasan oynayan bizimkiler kudurdu ama ne kudurma.ikisi birden hem de.yanlarinda kim varsa oyuncagini almaya calisma aglama zirlama girlaydi.sastim kaldim bunlar benim cocuklarim mi diye.bikerede gitmis bulundum hem de ev çok socak orasi serin vs.hemen cikmak istemedim ama anam agladi.cocuklarima göz mu degdi ne .kuduruklar evde iyiydiler , kavga ettikleri kizdan mi elektrik alamadilar anlamadim gitti:))

Artık güçlendi bebişlerimiz bazen banada öyle acı tekmekeler geliyor ama kızmıyorum atsın , orda olduğunu hissetmek güzel ,,

Tabiki çok güzel tarifsiz bir duygu canım onun o hareketlerini hissetmek
Kızmak değil endişeleniyorum sadece inşallah zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla sıhhatle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…