2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gecen hafta bende o sekilde bakildim ama sonrasinda hafta boyunca kahve akintim oldu. Korktum alttan bakilmaya acikcasi

yok hiç korkma. akıntıların onunla hiç alakası yok. ben 8. haftadayım rahmim ters olduğundan hep alttan baktırdım.
doktoruma da hep sordum kesinlikle yok dedi.
için rahat olsun.
ama genede içine sinen şekilde baktır tabi.
üstten baktırmak için erken ama duyulmazsa canını sıkma.
:nazar:

merhaba kızlar.. çarşamba gunu kontrole gıttım veeeee oğlumun kalp atışlarını duyduk. %99 erkek dedi. 2li taramam içinde şubat 17 dedi. haydi hayırlısı. çok sukur hiç bir problem yok şimdilik. 1 kiloda vermiş bulunmaktayım.

tebrik ederim canımm.. ohhh maşallah miniğine =)) cinsiyet için çok erken değil mi ? nasıl dedi?? ayy heyecanlandım. 10 gün sonra ben de öğrenir miyim ki?

doktorum gayet başarılı alanında hem sadece o da söylemiyor bak bunu izle istersen
http://www.uzmantv.com/hamilelikte-bebegin-cinsiyeti-kacinci-ayda-tespit-edilebilir

canım ben doktorun ktümü dedim şimdi :) çok hoşsun. kızması normal değil. doktor dediğin hemde kadın doktoru sewecen olmalı kızmak bence yanlış bi cumle.
benimki erken soyledi ve benim için bi problem yok. seninkisi gec soyler ustune erken sorma diye kızar senın içinde problem yoksa sorun değil.
ilk baştada dediğim gibi allah bilir en iyisini ben ne cinsiyet soyleyenleri doğumda tersi olduğunuda gordum. en baştada demştim . sağlık sıhhat en onemlisi. allahım hepsini korusun canım.

tebrik ederim canımm.. ohhh maşallah miniğine =)) cinsiyet için çok erken değil mi ? nasıl dedi?? ayy heyecanlandım. 10 gün sonra ben de öğrenir miyim ki?

canım bilmem doktorların bıldığını bılıyorum sadece kendilerine gore bi tahmın zamanları var onu beklıyorlar. kesinleşsin diye bence.

canım ben doktorun ktümü dedim şimdi :) çok hoşsun. kızması normal değil. doktor dediğin hemde kadın doktoru sewecen olmalı kızmak bence yanlış bi cumle.
benimki erken soyledi ve benim için bi problem yok. seninkisi gec soyler ustune erken sorma diye kızar senın içinde problem yoksa sorun değil.
ilk baştada dediğim gibi allah bilir en iyisini ben ne cinsiyet soyleyenleri doğumda tersi olduğunuda gordum. en baştada demştim . sağlık sıhhat en onemlisi. allahım hepsini korusun canım.

doktorumla aramdaki diyoloğum çok iyidir bu sebeple aceleci davranıp bazı sorular sorduğumda yada kulaktan dolma duyduklarımı sorduğumda evet bana kızar bunda da bnm için problem yok ..bu zamana kadar senin doktorumn gibi 4 ve 9 haftalarda cinsiyet tahmin eden duymadığım için garip geldi sadece..neyse canım sağlıklı olur bebeğin inşallah da erkektir :emir_bebek::emir_bebek:

canım bilmem doktorların bıldığını bılıyorum sadece kendilerine gore bi tahmın zamanları var onu beklıyorlar. kesinleşsin diye bence.

gerçi evet kalp atış hızı kız ve erkek bebeklerin farklı oluyomuş sanırım. daha bir sürü ayrımı vardır eminim ki. ayy çok heyecanlandımm =)) darısı başımıza =)) :49:

marks & spencer dan canım. reklam gibi olcak ama =)) çok güzel şeyler vardı da cinsiyeti belli olması gerekiyo işte önce.. herşey pembe mavii =((

Bende cok hevesliyim internetten bakiyorum ama karar veremiyorum.

gerçi evet kalp atış hızı kız ve erkek bebeklerin farklı oluyomuş sanırım. daha bir sürü ayrımı vardır eminim ki. ayy çok heyecanlandımm =)) darısı başımıza =)) :49:

Ya benim oglum olacak gibi bir hissim vardi yillardir ama simdi kiz mi erkek mi birsey hissetmiyorum 😊
Bende carsamba gunu gidince soracagim doktora ama bu kadar erken ogreneni ilk kez duydum 😊

Allahtan kıyafet derdim yok :1:
ikizlerden giydiremediğim çok kıyafet var ,kullandıklarımı da hiç atmadım dolu kıyafet var
inş. buna giydiririm artık rahat rahat :21:

Arkadaşlar bi idrar testi varmış cinsiyet tahmini için 10 haftadan ştibaren belirleniomus gören bilen varmmı

kk da konusu var cnm önceki yıllar açılmış ama yapanların hepsinin tersi çıkmış testekinden biraz sabretcez canım sağlıklı olsunlarda önemli olan o

uyuyorum uyuyorum uyuyorum. sürekli uyuyorum bu defa gece yatamıyorum. bu sürekli uyuma isteğine nasıl engel oabilirim :(

ne güzel işte uyu :1:
bende var iki tane bebe ,hem de çalışıyorum ,akşam eve gidince zaten pilim bitmiş ,bi de bebeler ,gece de kalkıyorlar ,sabah yine işe ,karnımda da var bi bebe :1:
şükret haline :1:
amma da kafiyeli mi oldu ne :1:
en güzel anların boşver uyu tadını çıkar

:16: çok kötü oluyo gün bitiyo. beynimin içinde karıncalr gezmiş gibi uyanıyorum huysuz sinirli hayattan soğumuş. hiç bi iş yapamıyom bi de güya kpss ye hazırlanıyorum :5:

:16: çok kötü oluyo gün bitiyo. beynimin içinde karıncalr gezmiş gibi uyanıyorum huysuz sinirli hayattan soğumuş. hiç bi iş yapamıyom bi de güya kpss ye hazırlanıyorum :5:

aha ben de gireceğim kpssye :1:
çalışmadan gireceğim öylesine yani :1:
ben bu işlerin hepsinin üstesinden nasıl gelicem yaaa bilmiyorum:1:
dert edinme zamanla hepsi geçicek ,sen şimdi uykuyu düşünme bu heyecanı yaşamaya bak ..

merhaba kızlar.. çarşamba gunu kontrole gıttım veeeee oğlumun kalp atışlarını duyduk. %99 erkek dedi. 2li taramam içinde şubat 17 dedi. haydi hayırlısı. çok sukur hiç bir problem yok şimdilik. 1 kiloda vermiş bulunmaktayım.

Canimm tebriklerr cok sevindimmm haftaya ben de gidicem doktruma bi sorym bakalim cinsiyeti hakkında bir yorum yapacak mi ben de hep erkek hissediyorum saglikli olsun da cjnsiyeti önemli değil

aha ben de gireceğim kpssye :1:
çalışmadan gireceğim öylesine yani :1:
ben bu işlerin hepsinin üstesinden nasıl gelicem yaaa bilmiyorum:1:
dert edinme zamanla hepsi geçicek ,sen şimdi uykuyu düşünme bu heyecanı yaşamaya bak ..

öyle yapıcam artık ben de girersem öylesine girmiş olacam. eşim boşver diyo ama ben takıyorum işte

doktorumla aramdaki diyoloğum çok iyidir bu sebeple aceleci davranıp bazı sorular sorduğumda yada kulaktan dolma duyduklarımı sorduğumda evet bana kızar bunda da bnm için problem yok ..bu zamana kadar senin doktorumn gibi 4 ve 9 haftalarda cinsiyet tahmin eden duymadığım için garip geldi sadece..neyse canım sağlıklı olur bebeğin inşallah da erkektir :emir_bebek::emir_bebek:

SOYLEDİ İŞTE.. eli ayağı düzgün olsunda ne olursa olsun.

amin inşallah hepsine sağlık sıhat versin.

Back
X