Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Çok şükür ☺️ Ya doktorum onunla ilgili bişey demedi aslında ben kendi kendime panik oldum büyük olunca
İçimiz hiç susmuyor ki 🥹🥹🥹 Bana da doktor geçen hafta 5+6 haftası ile uyumlu demişti, şimdi de 5+6 dedi. Uykuya verdim kendimi, başka doktora gideceğim 🥹

Ben kafeinsiz kahve içiyorum. Türk kahvesi de, filtre de kapsül de buldum. Arada normal de içiyorum, doktorum günde birer fincan içebilirsin demişti ama ben alışkanlıktan daha fazla içtiğim için böyle bir çözüm buldum
Kizlar kafeinsiz icecekseniz swiss water yontemi ile elde edilmis raporlu olanlar var onlari gonul rahatligiyla icebilirsiniz soyledikleri toksinler yok

İnşallah duyarsın sende. Büyük olması düşükle sonuçlanabiliyomuş o yüzden stres yaptım
Ay canim benimkide buyuk gorunuyor boyle bisey mi var ilk defa duydum doktorum her hangi bisey soylemedi aksine duzenli simetrik gelisen bir kese dedi 🥹

Merhabalar ben de 7+4 hamileyim hastalandım doktorum her gün mutlaka 1 adet kivi yememi, yeşil biber yememi, bol limonlu yeşil salata ve bol su içmemi söyledi. 2 gün içinde toparladım. Çok geçmiş olsun
Ay kivi aklıma gelmemişti hiç hemen alayım çok teşekkür ederim 🙏☺️

Günaydın kızlar 👯‍♀️
Aranızda kilo almaya başlayan var mı? 🙇🏻‍♀️
Bende 2 kilo vermişim 😢
Hiç iyi beslendiğimi düşünmüyorum, bulantı bitirdi bizi. Oysa ki ne hayallerim vardı sağlıklı öğünler arada sağlıklı ara öğünler ama tuzlu çubuk krakere kaldık🤣

14-15 binden uyguna firma kalmamış sanırım 350-500 dolar arasında fiyatlar daha pahalısı da vardır tabii paket içeriğine göre.Doktor anlaşmalı olunca fiyatta biraz daha indirim yapıyorlar.
Bi yerde 500euro gibi bir fiyat gördüm kur sabit kalsa 24 bin yapıyor. 2023 de yaptırdığımda çok gelmemişti fiyat ama şimdi ücretsiz izinde olunca çok geliyor.

Duydunuz mu kalp atışını, bende bugün kendi doktoruma başladım duydum bugün ilk kez cok güzel çok duygusaldı 🙈🙈
Duydum ben de bugün 🥹🥹🥹 Gerçekten çok güzeldi. Oğlum da duydu, anne bebek anne bebek deyip duruyordu 🥹 Ama doktorum haftası ile uyumlu diyordu hep, geçen hafta 5+6 demişti. Bugün de 5+6 dedi. Ona takıldım biraz. Normalde 6+5 bugün. Yanlış mı söyledi ne yaptı anlamadım. Cumartesi yine gidip sormak istiyorum 🥹

Bende 2 kilo vermişim 😢
Hiç iyi beslendiğimi düşünmüyorum, bulantı bitirdi bizi. Oysa ki ne hayallerim vardı sağlıklı öğünler arada sağlıklı ara öğünler ama tuzlu çubuk krakere kaldık🤣
Hiic morlainizi bozmayin kizlar ilk gebeligimde kizimda mide bulantilarim 7 haftalikken baslamisti ve 12. Haftaya kadar 5 kilo verip 46 ya dusmustum sonra diyetisyen esliginde kilo aldim kizimda 3.250 civari dogdu gayet iyiydi her seyi

Ben bugün maalesef kalp atışının durduğunu öğrendim.
Sistit gibi olmuştum doktorum gel bir bakalım dedi. Ultrasona bakıp bakıp bir türlü bana çevirmedi. Sorun mu var dedim en sonunda kalp atışı durmuş dedi yeni olan bir şey dedi. Doblere yönlendirdi orda da gözükmedi maalesef. Yarın sabah kürtaj olacağım. Saatlerdir ağlıyorum. Elden gelen bir şey yok ama engel olamıyorum kendime.
İnşallah sizler sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi

Sistit gibi olmuştum doktorum gel bir bakalım dedi. Ultrasona bakıp bakıp bir türlü bana çevirmedi. Sorun mu var dedim en sonunda kalp atışı durmuş dedi yeni olan bir şey dedi. Doblere yönlendirdi orda da gözükmedi maalesef. Yarın sabah kürtaj olacağım. Saatlerdir ağlıyorum. Elden gelen bir şey yok ama engel olamıyorum kendime.
Ne diyeceğimi bilemedim. İçten sarılmak istedim size yalnızca…
Rabbim gönlünüze ferahlık versin…

Kızlar merhaba 7+4 haftalık hamileyim kasık ağrım çekme batma var sanki aşşağı doğru baskı uyguluyor gibi ayakta şiddetli oturunca hafifliyor uzanınca geçiyor aynı hafta da aynı şeyleri yaşayan oldu mu bide kabızlık var belki onun etkisidir diyorum ama bilmiyorum korkuyorum da kalp atışını duyduk herşey sağlıklı ilerliyor dedi 2 gün önce doktor ama daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum ilk defa bu kadar ilerledik yardımcı olur musunuz bana lütfen

Ahhh çok üzüldüm.. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin size inşallah ve sağlıkla alın kucağınıza çocuğunuzu.. Elden bir şey gelmez ama demek ki sağlıksız bir gebelikmiş öyle düşünün lütfen sabırlar diliyorum..

Sabırlar dilerim... Vardır allahın bir bildiği, sağlıksızdı demek ki. Size uzun sağlıklı ömürler dilerim...Sarılıyoruz tüm kalbimizle 🥺

Arkadaşlar 6+2 yim . 3-4 damla çok açık kahverengi leke gördüm kasıklarımda batmalar hep vardı zaten bu durumla karşılaşan var mı

Bana doktor direk kes demedi zararı yok dedi ama artık ona faydası yok zaten dedi kızım 19 aylık. Gündüz de sadece uykuya geçerken emiyor çok şükür düşkün değil gündüz.
Ben coraspin kullanıyorum ondan mı acaba kes dedi bilmiyorum ki benimki de 16 aylık

Back
X