Ya kizlar inanin bnm bebegim surekli miz miz ve kucak istiyo. Ankaraya annemlere geldim burda bi haftadir cok rahatim cunku hep kucakta. Bide kizimda uc gunde bir kaka yapiyo bunun cok etkisi var huysuzluga. Ya bebislerimiz de hakli once kolik gaz sancisi sonra dis sancisi kabizlik henuz duzene girmediler insallah bir an once normallesirlerCanım ikisi de aynı sorundan kaynaklanıyor kakhaftadir rahatim cunku herkesenim 2.bebeğim ama süt ile alakalı sanırım en erken 2 günde bir yaparlar kakalarini. Dediğin gibi onun sancisindan ağrısından kucak haricinde durmuyor gece saat başı kalkıyor. Çok huzursuz oluyor 2.günden itibaren kaka yapınca güzel uyuyor. Banyo z.yağı masajı icirme komposto kar etmedi bizde. İngiliz tuzu diye Bi mushil buldum bildiğin tuz gibi ondan alıp icecektim ona da geçsin diye aktar emziriyorsun abla dikkat et deyince cekindim denemedim. Oysa ki onun için almıştım. Aklıma gelenler bunlar. Hurma bazen faydalı oluyor. Geceden z.yagina batırıp sabah kalkınca incir yemenin faydasını söylediler ama hep unutuyorum geceden yapmayı denemedim henüz