2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ya ne zamandır facebook um kapalıydı, bi bakayım dedim bugün ne var ne yok diye. Eski tas, eski hamam. Facebook u kapatmakta çok haklıymışım.

Millet hala kaldığı yerden devam ediyor, yediği yemeğin fotosu, tatildeki bikinili fotolar, şimdi şurdayız, şimdi reina'dayız hava cıva fotoları aynen devam. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. Önce memleketinde neler oluyo bi bil öğren, ortalık yıkılıyo millet hala gezdiği, yediği şeyleri çekme ve sergileme derdinde. Tabii ki zaman zaman bazı şeyleri gösterirsin. Ama bütün paylaşımların "Bakın ben gencim, güzelim, her yerdeyim" kıvamında ise, haydii yallah.

Ne göz hakkından korkar olmuş millet, ne görgüsüz damgası yemekten, her Allahım ya.

aynı sebeplerden oturu bende cook onceden kapadım faceımı
hatta twıtter bılmem bıle
sanal ortamları hıc sevmem
bı burası harıc

:kkk:
Eskiden utanma vardi insanlar ayiplar korkusu vardi ama simdi malesef yok yakinda yatak odasnda yapzklarinida cekip paylasmalarndan korkyrm ben milletcr baya bir dozuttuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oda bişeymi kim kardaşian nın realty şovunda yaptığı normal doğumu canlı yayınlandı abd de .izledinizmi. kadının burdaki gibi elini kolunuda bağlamadılr o kendisi iki eliyle bacaklarını açtı bebeğin yarısı çıktığında tuttu kollarında kucağına aldı. ben şoklar içindeydim.

ya ne zamandır facebook um kapalıydı, bi bakayım dedim bugün ne var ne yok diye. Eski tas, eski hamam. Facebook u kapatmakta çok haklıymışım.

Millet hala kaldığı yerden devam ediyor, yediği yemeğin fotosu, tatildeki bikinili fotolar, şimdi şurdayız, şimdi reina'dayız hava cıva fotoları aynen devam. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. önce memleketinde neler oluyo bi bil öğren, ortalık yıkılıyo millet hala gezdiği, yediği şeyleri çekme ve sergileme derdinde. Tabii ki zaman zaman bazı şeyleri gösterirsin. Ama bütün paylaşımların "bakın ben gencim, güzelim, her yerdeyim" kıvamında ise, haydii yallah.

Ne göz hakkından korkar olmuş millet, ne görgüsüz damgası yemekten, her allahım ya.

ya yemin ederim ben yazdım sandım.
Zaten benim yok facebook um.
Yani yiyebilen var yiyemiyen var.
O yemeğin resmini koyarken düşün be güzel kardeşim.

Insanları imrendirmenin, varsa fazla paran, yemeğin, güzelliğin milletin gözüne sokmanın alemi ne ?

Artı her anları yazıyorlar herkes bilse noluyor yani. Birde ben olsam korkarım neden herkes bilsinki nerde olduğumu, genelde ne yediğimi ne giydiğim v.s

:kkk:

Oda bişeymi kim kardaşian nın realty şovunda yaptığı normal doğumu canlı yayınlandı abd de .izledinizmi. Kadının burdaki gibi elini kolunuda bağlamadılr o kendisi iki eliyle bacaklarını açtı bebeğin yarısı çıktığında tuttu kollarında kucağına aldı. Ben şoklar içindeydim.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben izlemedim ama doğum diye isterdim...

valla sol koluma yatırdım bebeği elimle onun sol kolunu tuttum. bu şekilde mümkün değil kaymaz zaten hareketlide olmuyolar yüzünüde yıkamadığında bişey olmuyo. hareketlendiğinde ise dolduruyodum suyu koyuyodum onu içine yine koluma yatırarak ayaklarını şap şap yapıp gülmekten ölüyordu çok güzel görüntülerdi hep kaka yaptıktan sonra poposunu yıkardım duşu açıp sonra bir emzirirdim çocuk ılık suyla rahatlamış olurdu zaten emdikten sonra oh derdi uykuya dalardı kucağımda mis gibi kokardı halen kokuyo kızım mis gibi gene yapçam inş. Allah nasip etsin hepimize.

son olarak canım dalinin sıvı deterjanını al almasanda yumuşatıcısının pembe olanını mutlaka 1 kere kullan bir daha vaz geçemiceksin kızım 2 yaşında halen o yumuşatıcıyı kullanıyorum çocuğu yiyolar gelenler kokudan resmen.

bide biberon oyuncak yıkamak içinde pril gibi ailem diye bi katkısız bebek deterjanı var oda metroda ben biberonuna kadar onla yıkıyorum. memnunum.

Ayy yavrum ne tatlıdır kim bilir tahmin edebiliyorum o hallerini :)) Bizimki de olsun da görelim bakalım ne videolar çıkacak bizden :9:

Bende bebek deterjanı araştırmasındayım ne zamandır. Sen dalini daha önce de tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Eşim de ondan yana, kısmetse c.tesi son kalan şeyler için alışverişimiz var, o esnada alıp kenara atiyim. Nasılsa bir aya kadar yıka-ütüle başlayacak.

Verdiğin bilgiler çok kıymetli canım, eksik olma tşk ederim.

Ayy yavrum ne tatlıdır kim bilir tahmin edebiliyorum o hallerini :)) Bizimki de olsun da görelim bakalım ne videolar çıkacak bizden :9:

Bende bebek deterjanı araştırmasındayım ne zamandır. Sen dalini daha önce de tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Eşim de ondan yana, kısmetse c.tesi son kalan şeyler için alışverişimiz var, o esnada alıp kenara atiyim. Nasılsa bir aya kadar yıka-ütüle başlayacak.

Verdiğin bilgiler çok kıymetli canım, eksik olma tşk ederim.

enim bebeğimin cildi atepik cilt yani çok hassas ciltmiş bak 2 yaşında hiçbirşey yapmadı bebeğimin cildine şimdi deterjanını kullanmayı bıraktım bizim deterjanlarla yıkıyorum ama yumuşatıcısını asla bırakmam.

Eskiden utanma vardi insanlar ayiplar korkusu vardi ama simdi malesef yok yakinda yatak odasnda yapzklarinida cekip paylasmalarndan korkyrm ben milletcr baya bir dozuttuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım, bigün yazdım zaten. Yediklerinizi çıkarırken de selfie yapın da gülelim azıcık diye. Kimseden çıt yok, bilen biliyo kendini....

yok canım yüzüst değildir o gene yan yatıyosundur.

Canım tam karnımın üstünde değilim ama yüzüm tam yastıkta. Ben bile anlamadım nasıl yattığımı :9:

aynı sebeplerden oturu bende cook onceden kapadım faceımı
hatta twıtter bılmem bıle
sanal ortamları hıc sevmem
bı burası harıc

Çok iyi etmişsin, şimdi kafam daha rahat valla.

ya yemin ederim ben yazdım sandım.
Zaten benim yok facebook um.
Yani yiyebilen var yiyemiyen var.
O yemeğin resmini koyarken düşün be güzel kardeşim.

Insanları imrendirmenin, varsa fazla paran, yemeğin, güzelliğin milletin gözüne sokmanın alemi ne ?

Artı her anları yazıyorlar herkes bilse noluyor yani. Birde ben olsam korkarım neden herkes bilsinki nerde olduğumu, genelde ne yediğimi ne giydiğim v.s

Aynen canım, en son girdiğimde yemeğinden, salatasına, tatlısına kadar bütün herşeyi çekip koymuş insanlar gördüm. Gece geç bi saatti alma şansım yoktu o kadar canım çekti ki anlatamam. Bunu alamayan var, alıp da sağlığı el vermediği için yiyemeyen var, hamilesi var bilmem nesi var.

Şaşırdım valla, biz çocukken anamız bizi salmazdı elimizde yemekle dışarı. Şimdi ne göz hakkından korkuyolar, ne başka bişeyden.

Yine sana çok katılıyorum bu noktada, neden her özelimi, her anımı görsün ki insanlar. En yakınlarım hariç neden beni bikinili, eşimle özel bi yemekte vs görsün Allahım ya. Ne olduk biz böyle. Bunlar bize örnek olsun, evlatlarımızı ona göre yetiştirelim hepimiz...

Hatta doktorum önceden sağ solmu vardı sen nasıl rahat edersen bebeğinde öyle rahat eder dedi. Doktorum sadece kiloya ve tuza takıntılı onun dışında herşey serbest:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi senin doktorun en azından iki şeye takıntılı benimkinde oda yok :) tanıdığım en geniş insan ama banada böylesi lazımdı yoksa birlikte delirirdik

ben de sırt üstü yatmaya bayılırdım şimdi kendim yatamıyorum. Hmeen kalp çarpıntısı oluyor

Çarpıntım bendede arada oluyo.
Bide şöyle enteresan bişey oluyo daha çok rahat oturamazsam ve uzun süre oturmak yada ayakta kalmak zorunda kalırsam yada hava çok sıcak gelirse falan böyle sanki içim daralıyo kalbim sıkışıyo gibi oluyo sonrada hafif karnım kasılıyo sanki. 2 kere bu durum uzayınca başım döndü ve hafif gözümde karardı ama 45 dk dır sıcakta yürüyodum o yüzden üstünde durmadım.

ya onlarmı basit doğuruyo bizmi zor doğuruyoz anlamadım gitti. ilk izlediğimde kalmıştım resmen korkanlara izlettirmeli bence.

Ya bunlara epiduralin alası veriliyodur, acı hissetmemeleri için kim bilir neler yapıyo doktorları. Onların doğum şartları ile bizimki bir değildir eminim.
Gerçekte normal doğum sancısı çeken bi kadın böyle duramaz. Bu kadar az bağırmaz, basmışlardır morfini, anesteziyi ohh miss valla. Doktorlar bunlara tabi, bunlar doktorlara uymuyor anacım. Pis mahluklar.

saol canım ,not aldım dediğin kremi,cumartesı doktorumada danışıp sonrasında başlarımsürmeye,şimdilik soğuk suyla idare ediyorum ama dayanılıcak gibi olmuyor bazen :25::25:

merhaba canım :3::3:
kısmetse benımd ebir oğlum olacak
2.kez anneliği tadıcaksın ne kadarda güzel,deneyimlerinide bizimle paylaşırcan çokk sevinirizzz :16::16:

Memnuniyetle canım böyle paylaşım sitelerini çok seviyorum kızım Şubat doğumlu Şubat annelerine de üyeyim kızımın bir sürü arkadaşı var annelerle Buluşmalar hediyelesmeler yapıyoruz mukemmel şeyler bunlar her konuda yardımcı olurum malum daha bilgiler taze :))

enim bebeğimin cildi atepik cilt yani çok hassas ciltmiş bak 2 yaşında hiçbirşey yapmadı bebeğimin cildine şimdi deterjanını kullanmayı bıraktım bizim deterjanlarla yıkıyorum ama yumuşatıcısını asla bırakmam.

Yumuşatıcıyı sen yazdıktan sonra ben kendimiz için denedim harika bende tavsiye ediyorum herkese ve sana teşekkürler canım.

merhaba guzel anneler ben de kismetse eylul annesiyim 5 yadinda oglum var bir de kizim olacak insallah.. sizler nasilsiniz tanisalim mi

Back
X