Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kesemi 31 aralıkta gördüm 10mm dedi doktor insan çok iyi hissediyor kendini...
doktor ilk resmlerini verdi :)
bizim küçük fasulyemiz![]()
Aa ne güzelll darisi basima insallh![]()
kızlar merhaba
Bende Eylül annesiyimdün kaydım düştüm allahtan bebişimiz iyimişş
ama göğsümde yanma ve öksürme var acaba sizdede oldumu? Doktor 5 hafta 2 günlüksün dedi
Bir de izmirde güvenilir doktor arıyorum
Dün medical parka gittim orda çiğdem hanıma muayene oldum ama bugün test sonuçlarımı öğrenmek için 2 kere aradım en sonunda kendisinin danışmanı aradı.yanında olmasına rağmen benimle konuşmadı buda beni sinir ettii
![]()
bence bir bebeğini gör kalbini duy sonra asla içmiceksin o sigarayı :) Kıyamıcaksın biliyorum :)
Merhaba kizlar hayirlisiyla bende eylul annesi llacwgim ikinci kez inşallah :)) sat 4aralik 31 aralikta beta hcg 112 ydi acaba ilk kontrolumuz ne zaman olacak gidenler kacinci haftada gitti cvp yazabilir mi
Kese 5 haftalikken vajinal ultrason la görünüyor benim de sasirdigim 3 haftalikken bile gorenler var pazartesi dr umu arayacağım bakalım ne zaman gel diyecek
Hoşgeldin canim benim sat 29 kasim doktorum bu pazartesi cagirdi beni keseyi görmek icinMerhaba kizlar hayirlisiyla bende eylul annesi llacwgim ikinci kez inşallah :)) sat 4aralik 31 aralikta beta hcg 112 ydi acaba ilk kontrolumuz ne zaman olacak gidenler kacinci haftada gitti cvp yazabilir mi
Bende tsh icin ilac kullaniyorum ayrica folbiol ve benexol kullaniyorum canimdoktorum bana folik asit verdi bide fazla yeşillik tüketmediği için ek vitamin de verdi sizlerde ilaç kullanan varmı?
galiba bende eylül annesi olacığım tüp bebek tedavisi ile hamile olduğumu öğrendim 10. gün değerim 397 pazar günü test tekrarı yapacağız bakalım nasip bekliyoruz.
Hoşgeldin canim benim sat 29 aralik doktorum bu pazartesi cagirdi beni keseyi görmek icin
Sanirim 29 Kasım demek istedin :)