Yaaa bu ne biçim iş. Bir tane bile pozitif olmaz mı. Çok üzüldüm canım. Malesef hepimiz aynı kaderi paylaştık bu ay. vardır bunda da bir hayır inşaallah. Kimler yeni tedaviye başlayacak. Ben yarın doktora gidiyorum. Adetimin 3. Günü olacak.Seri tamamladi kizlar benim sonucumda negatif...
Ben daha adet olmadim bayrama denk gelecek muhtemelen o yuzden 2. Asilamami kasimda yaptiracagim.. Gorusmek uzere kizlar insallah bizede nasip olur annelikYaaa bu ne biçim iş. Bir tane bile pozitif olmaz mı. Çok üzüldüm canım. Malesef hepimiz aynı kaderi paylaştık bu ay. vardır bunda da bir hayır inşaallah. Kimler yeni tedaviye başlayacak. Ben yarın doktora gidiyorum. Adetimin 3. Günü olacak.
malesef benm ki de negatifBizim listemiz hiç iç açıcı değil. Senin sonucun pozitif olur inşaallah
Üzüldüm canım. vardır inşaallah bunda da bir hayır. Şöyle düşün bebeğine bir ay daha yaklaştın. Inşaallah bekleyişin bu ay son bulur.tedaviye devam edecek misin. Ben ığnelere başladım. Cuma kontrolüm var.malesef benm ki de negatif
Ben daha adet olmadim bayrama denk gelecek muhtemelen o yuzden 2. Asilamami kasimda yaptiracagim.. Gorusmek uzere kizlar insallah bizede nasip olur annelik
canım ben ara vercem bikaç ay eşim çok streslisin bu şekilde zaten olmaz diyor bende tamam dedim doktorumda ok dedi bakalm beklemeye aldık... yaza kadar da olmazsa yazın tüp bebek yaptırıcaz...Üzüldüm canım. vardır inşaallah bunda da bir hayır. Şöyle düşün bebeğine bir ay daha yaklaştın. Inşaallah bekleyişin bu ay son bulur.tedaviye devam edecek misin. Ben ığnelere başladım. Cuma kontrolüm var.
Canim mutlaka yaz bende kasimda 2.asilamami yaptiracagimÇok üzüldüm canım.. artık ahyırlısı demekten başka birşey gelmiyor. bende kasımda 2. aşılamamı yaptıracağım. umarım bu sefer pozitifi görürüz.
Merhaba arkadaşlar ben bugün yaptırdım aşılamamı ama maalesef yumurta sayısı 3 ten 1 e inmek le kalmamış 23 milyon olan ileri hızlı sperm sayısı da 10 milyona inmiş. Yani pek umudum yok bu ay
Bugün 9. Günüm canım ama hiçbir şey hissetmiyorum. Zaten hissetmeyi de beklemiyorum çünkü kızıma hamile iken de bir şey hissetmemistim. Sadece adet belirtilerim vardı. Bakalım yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. Kendimi sonuca hazırlamak içinHasretcim umarım tutar. umudunu kaybetme. 7 gün olmuş nasıl hissediyorsun kendini.
bende regl olmayı bekliyorum 2. aşılamamı yapacağım.
Bugün 9. Günüm canım ama hiçbir şey hissetmiyorum. Zaten hissetmeyi de beklemiyorum çünkü kızıma hamile iken de bir şey hissetmemistim. Sadece adet belirtilerim vardı. Bakalım yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum. Kendimi sonuca hazırlamak için
Inşaallah regl olmazsın da aşılamaya falan gerek kalmaz
Yaptım canım sonuç negatif gene.inş. bu sefer tutar canım. yaptın mı idrar testi sonuc nasıl...
umarım tanrım duyar sesimizi...
Yaptım canım sonuç negatif gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?