2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

yapcan inşallahh eylule az kaldı..tatıle fln gıdıyomu kuzucan..
bende takıntılıyımdır özellikle eşime karşı aama senın kadar değildir büyük ihtimal

sanırsam olmada bence bebişim yarın tek gidecem memlkete ağlamaktan öldüm onun nöbeti var gelemiyor(

panik atak bi tık ilerisi bunun canm ablanda değil panik atak eğer kriz geçitiyorum ölüyorum gibi bayılmaları vs yoksa ..hoş buda benzer bi durum

​cnm üzülmee ne kadar kalıcaksınki..

Aa sen bizdensin o zaman beya :)

​cnm üzülmee ne kadar kalıcaksınki..

2 hafta canım ( gitmesem bizimkiler çok üüzülüyor

birsenim çok düşkn olmamak gerekirmiş Allah esirgesin en sevdiğinle sınanırmış insan (

ayhhh gördün mü böyleyim ben işte hehe deliyim delii

oyy yerım kuzum senı belkı kocısın supriz yaapar sana cıkar gelır..bızzde ptesı yolcuyuz memelekete gıdıyoruz

Sahura birşeyler hazirlayim dedim muhabbet almış yürümüş :) kızlar hep neşeli keyifli olalım
Tatlim o kaygılardan bende de. Vardi hemde cok bana ençok felaket nas okumak iyi geliyor birde derin nefes almak ve aklımdan geçenler doğru değil bak diyorum dünde düşündün ama birsey olmadi allaha emanet falan diyorum.heee bide deliyim farkindayim :)

oyy yerım kuzum senı belkı kocısın supriz yaapar sana cıkar gelır..bızzde ptesı yolcuyuz memelekete gıdıyoruz

habersiz bırakma bak gel foruma tamam mı memlekette bebek sorduklarında sadece burada iyi hissediyorum kendimi

:)) şimdide sahur sırası bende ıyı geceler kızlar

habersiz bırakma bak gel foruma tamam mı memlekette bebek sorduklarında sadece burada iyi hissediyorum kendimi

bırakmam yavrum gelırım gelmemmı sende gel..sormaa o soruların stresı acaip sarmış durumda benı kulak tıkamaya calısıcam

Yavrum o soruları Bosver sen çok güzel cevaplarda var o sorularada neyse :) ben içimden cevap veriyorum onlara aklımdan cevaplar geçiyor ay gülesim geliyor eğlendiriyorum kendimi napim yani ne diyelim :)Bosver ciddiye alma yasamayanda bilmiyor sonuçta ilk geceden hamile kalan biri ne anlasın bizi...

Kizlaarr hep berabermi deneyecez

Slm kizlar bişey sorcam ist cerrahpasa da tup bebek yaptıran oldumu hic bildiginiz ben simdi oraya gidiyorum bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…