- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
ben çıktım kızlar yarın gene görüşmek üzere
yapcan inşallahh eylule az kaldı..tatıle fln gıdıyomu kuzucan..
bende takıntılıyımdır özellikle eşime karşı aama senın kadar değildir büyük ihtimal
benim aslında hep ikinci hem ilk olucak şöyle eşimde sperm hiç yok 2010 yılında ameliyat olucaktı bende tüp ebebeğe hazırlandım ama ameliyattta sperm bulamadıalr ben opuya giremedimşimdi hamdolsun ki sperm bulunuyor tek tük de olsa o yüzden bu tedavimi ilk sayıyorum çünki opuya kadar gelip orda kalmak çok acı bişeydi ...rabbim kimseye yaşatmasın o anları
senin ilk mi denemen
haklısın süse altına düşkün olur antepliler sarı saçıda niyeyse severler doğru
biz kahvaltı tarzı yapıyoruz sahurda o yüzden işim kolay oluyor benim
panik atak bi tık ilerisi bunun canm ablanda değil panik atak eğer kriz geçitiyorum ölüyorum gibi bayılmaları vs yoksa ..hoş buda benzer bi durumtatlım bu hasatalık panik atak mı çünki aynı şeyleri benim ablamda yaşıyor kızı var 12 yaşında 4.cü kata asansörle bindirmiyor tek başına orda kalır bişey olur diyor her an ölücem sanki yok birinin başına bişey gelicek deyip duruyor oda çok zor bi hastalık buya tedaviside sadece hap oda ablam diyo beynim uyuşuyor diyo:26:
sanırsam olmada bence bebişim yarın tek gidecem memlkete ağlamaktan öldümonun nöbeti var gelemiyor (
panik atak bi tık ilerisi bunun canm ablanda değil panik atak eğer kriz geçitiyorum ölüyorum gibi bayılmaları vs yoksa ..hoş buda benzer bi durum
teşekkür ederim cnm antepliler genelse esmer olur ama ben beyazım çünki anne tarafım çanakkaleli o tarafa benziyorum
ay evet sen koyma dersin onlar özellikle koyarlar acıyı
ahhh katmer sevilmez mi zatensivasında güzeldir yemekleri tabi doğu gibi acılı olmuyor bol salçalı
haklısın olmayınca büyük yıkım oluyormuş ama bakalım inşlh yıkım değil sevinç yaşayacağız hepimizzzzz
öyle deme bu sefer düşmeyecek bebeğin seninle olucak cnm
​cnm üzülmee ne kadar kalıcaksınki..
2 hafta canım( gitmesem bizimkiler çok üüzülüyor
birsenim çok düşkn olmamak gerekirmiş Allah esirgesin en sevdiğinle sınanırmış insan(
ayhhh gördün mü böyleyim ben işte hehe deliyim delii
oyy yerım kuzum senı belkı kocısın supriz yaapar sana cıkar gelır..bızzde ptesı yolcuyuz memelekete gıdıyoruz
Sahura birşeyler hazirlayim dedim muhabbet almış yürümüş :) kızlar hep neşeli keyifli olalım
Tatlim o kaygılardan bende de. Vardi hemde cok bana ençok felaket nas okumak iyi geliyor birde derin nefes almak ve aklımdan geçenler doğru değil bak diyorum dünde düşündün ama birsey olmadi allaha emanet falan diyorum.heee bide deliyim farkindayim :)
habersiz bırakma bak gel foruma tamam mımemlekette bebek sorduklarında sadece burada iyi hissediyorum kendimi
habersiz bırakma bak gel foruma tamam mımemlekette bebek sorduklarında sadece burada iyi hissediyorum kendimi
:)) şimdide sahur sırası bende ıyı geceler kızlar
bırakmam yavrum gelırım gelmemmı sende gel..sormaa o soruların stresı acaip sarmış durumda benı kulak tıkamaya calısıcam
sağol canm
Allah yaşatmasın kimseye ilk başlarda çok ağladım sonra dedim ya ne kurak vucudum var hamile kalamıyom kalınca büyütemiyom
Slm canım, bende 26 yaşında, 7 yıllık evliyim, pkoluyum...
ilk denemem 2 aylık düşükle sonuçlandı (ekim ayında), ikinci denemem martta dondurulmuşlarla oldu tutmadı, üçüncü dondurulmuşları ekimde yaptırıcaz ama öncesinde doktorum genetik test ve histereskopi yaptırmamı istedi şimdi onlar için uğraşıyorum...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kizlaarr hep berabermi deneyecezbizde eylülde tüp bebek yapacağız 35yaşındayım 4 başarısız denemeden sonra inşallah bu yıl bebeğimize kavuşacağız.bizde azospermi vardı iğne kullanarak tedaviyle biraz sperm çıkışı oldu.normal sperm testinde 5-6 tane yazıyorsa o bir damladaki miktardır yani gerçekte daha fazladır. hiç tedavi oldunuz mu?mikro tese ameliyatıylamı 5-6 tane bulundu?
Bak yaaaa benide üzdün şimdi
Bosverya niye uzuliyonki alistik artik
İnsan zamanla herşeye alışıyor dimi :85:
Slm kizlar bişey sorcam ist cerrahpasa da tup bebek yaptıran oldumu hic bildiginiz ben simdi oraya gidiyorum bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?