2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Canm hatirladinmi beni senle bwrber gebe kaldik seni gorunce saairdm bnede pco yum 5kilo veedm 10 kilo daha verecm

anladım bayanda sorun olunca nasıl prosedür oluyor bilmiyorum
aman olsun tatlış yaa zaten varımız yoğumuz evladımız için sende raporsuz denersin inşlh tutunur meleğin sana...

yaaa tatlımmm gelsinde olsun varsın raporsuz olsun inşallh napcam parayı (( hangi ildesin sen

Merhaba canim evliklik yilina göre veriyorlar 3 yıl sanirim birde bulunduğunuz yerdeki doktorlarin insafına kalıyor kimi ugrastirmiyor veriyor.

canm ben 6 yıl oldu nerdeyse ama gitmicem devlet hastahaneleri burada acayip yoğun antepteyim ben suriyeli insanlar çok fazla olduğundan ciddi sıkıntılı hastahaneler

öyle aynen güzelimm ben isstanbuldayım cnm
sen anteptesin demek oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun
bu arada ben aslen antepliyim

Canm hatirladinmi beni senle bwrber gebe kaldik seni gorunce saairdm bnede pco yum 5kilo veedm 10 kilo daha verecm

arkadaşım kilo demişken doktorum bana da vucudu şokla demişti ilo ver demişti ama 49 kiloyum ve ben yemek yemiyom zaten kiloda veremiyorum doğal olarak pcosda ani kilo vermeleri iyiymiş

cnm umudun var hiç değilse o da olmasa...

ewt cnm son umudum olarak var bide tutmazsa ozaman gör sen beni

birsenimm kaderdaşım sende mi burdasınnn hoşgeldinn

amin canım hepimiz inşllh hayırlısıylaaa

kızlar ne güzel aporlarınız var bende hiçbirşey yooooooooooooooooooook

hoşbuldum balım senden gördüm geldim..bak yıne beraberız ne güzel

öyle aynen güzelimm ben isstanbuldayım cnm
sen anteptesin demek oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun
bu arada ben aslen antepliyim

yok ben 1 senedir antepteyim canm eşimin tayin işleri yüzünden diyar diyar geziyoz

dimek ayıntaplısınnn gelmiyormusun hiç bide beceriklisindir ozaman sennnnn

aaa hemen negatif düşünme bakim yahem varsayalım negatif olsa da her şey bitiyormu ki güzelim kaç kere deneyip evladına kavuşanlar var öyle kendini şartlama inşlh bebeğin sana tutunacakkkk sen hep böyle düşüşün olmazsa da kendini toplar gene denersin...

Ay cahilligime ver canim fakülte yok muydu orada? Burasında kalabalık tabi suriyelilerin yoğun olduğu yerler daha kalabalık ama ben alıcam inşaallah rapor oyle deneyeceğim rabbim evlat nasip etsin inşaallah saglikla sihhatle hayırla para önemli değil ama tedavi ücretleri cok yüksek raporsuz cok sarsar bütçeyi bir kerede olurmu nasip....Rabbim hepimize hayirlisini versin inşaallah

yok ben 1 senedir antepteyim canm eşimin tayin işleri yüzünden diyar diyar geziyoz

dimek ayıntaplısınnn gelmiyormusun hiç bide beceriklisindir ozaman sennnnn
oogez dur ne güzel işte tatil derdin yok nasılsa ordan oraya gidip durusunuz..
evet ama gelemiyorum ki nerde kociş gelmesi zor
ehh idare ederim herhalde becerikte
buzluğum da yuvalamam,çiğ köftem vardır
elimden gelse katmeride yapcam da o evde olmuyor yemekelrimiz süperdir sen aslen nerelisin hani antebin yemeklerine alışabildin mi

ahh balımmm bende sürekli tutmayanlara flan bakıyorum netten hayır moralimizi yükselteeğimize özellikle bozuyoruz sanki hadi bende anksiyete rahatsızlığı var gebelik istediğimden de ilaçlarımı içmiyorum illet hastalık beynimi kemiriyor sürekliiiiiiiiii

Moral bozmak yok iyi düşünelim iyi olsun.kizlarrrr gülümseyinnn: )

Antepliler guzel olur :) ama gezmek o kadar guzel değil yeni insanlar tanımak guzel antep yemekleride güzel: )gerci doğu yemekleri güzel: )

ben sivaslıyım balım ilk başta alıştım desem büyük yalan olur salça ve acı mahvetti beni..lokantaya gidiyorum acısız diyorum itinayla acılı geliyor

acısız anlayışlarımız farklı

bilirsin sende burada fırına yemek yaptırmakta yaygın herseferinde kasabımla sinir harbi yaşıyorum bak hiç biber katma olur mu diyom herseferinde tadı olmaz ozaman yapmam diyo

ama normalde sevmediğim halde baklavası vee özellikleee katmerine aşığımmmmm

burada öğrendiğim diğer şey maraş tarhanası onunlada çok güzel bir iişkimiz var D

salça ve acıyada alıştım gibi hatta yemeklerime atmaya başladım hehehe

kuzum negatıf düşünmüyorum ama şuan son çarem sn umudum tüp bebek oldugu ıcın oda tutmazsa buyuk bı hayal kırıklıgına ugrıycam kesin..inşallah cnm benım tek duamız o rabbım butun ısteyenlere en yakın zamanda hayırlı evlat versın ınsallahh..

kız sende hepten psikopat oldun cıktın..şimdiden kendini niye tutmaayanlarla etkılıyrsun ıyı düşün kuzum tutucak ınsallah... anksiyetemiii one kız hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…