2014 Eylul-ekim aylarinda tup bebek yaptiracak arkadaşlar burdayiz

Cok teşekkür ederim canim ilgine ve alakana hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun hayirsizsa zaaten olmasin opuyorum sizleri....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aramiza hosgeldin cnm insl hepimiz hamis oluruz bu tedavilerle...

merhaba arakaşlar daha öncede bu sayfaya yazmıştım bnede eylül ekim gibi sizlerle aynı heyecanı bekleyeceğim diye benim opum geçen salı günü oldu embriyolarım 3. gün donduruldu 6 tane buz gibi nur topum var
adet olunca gideceğim muayene edecek doktorum sonra bir hafta sonrada histereskopi olacağım daha sonrada bi süre ilaç kullanıp ağustos sonu eylül başı transferim olacak ama beklemek çok sıkıcı geliyor

iyi akşamlar cnm hadiii o nur topu gibi bebişlerin seni bekliyor desene ne güzel hep olumlu güzel geçsin tedavi sürecinn
sonrada gelsin bebişlerinnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba bizde ekim gibi düşünüyoruz kısmetse eşimde sperm hareketsizliği var benimde şimdilik ilaç falan kullanıyoruz inşallah ozamana kadar sperm kalitemizde birazcık artar ama biz merkeze karar veremedik istanbulmu ankaramı olsun diye umarım herkes için hakkında hayırlısı olur.

Hoş buldum cnm insallah insallah cok heyecanliyim anlatamam....

iyi akşamlar cnm hadiii o nur topu gibi bebişlerin seni bekliyor desene ne güzel hep olumlu güzel geçsin tedavi sürecinn
sonrada gelsin bebişlerinnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım inşallah hepimzin tedavisi olumlu geçsin gelsin bebişler

Tekrar tesekkur ederim amin insallah allahim hepimizi guldursun. Senin sonuc ne oldu? Suan hamilemisin? merak ettim canim.

merhaba arkadaşlar bizde eylül ekim gibi düşünüyouz kısmetse tatilimizi yapalım ki çocuksuz son tatilimiz olur inşlallh diyelim

31 yaşındayım artık yaşda sinyaller vermeye başlayınca son umudum dediğim tüp bebeğe karar verdik:))

slm arkadaşlar bende işallah eylülde tekrar yaptırıyorum bu 5 . tüp bebeğim olacak dr 2 ay dinlenmemi bu arada ozon tedavisi yaptırmamı söyledi ve bir iğne verdi decopeptyl diye bişiy 2 ay ayda 1 olmak üzere vurunmamı söyledi bende çikolata kisti var ameliyat oldum tüplerimde sorun var sol yapışık sağdada tüplerde bulunan sıvı rahme gittiği için cocuk tutunmuyor dedi orayıda bağladılar ve tüp bebek yapıldı sonuç neğatif

inşallh ikinciye tutunur bebeğin canım benim

Alxfa Merhaba cnm hatirladinmi beni topik ugurlu olsun inss bende basliycam ikinci tupe ama bu sefer sigorta hst. De bu arada butun arkadaslara selamlarr..

Alxfa Merhaba cnm hatirladinmi beni topik ugurlu olsun inss bende basliycam ikinci tupe ama bu sefer sigorta hst. De bu arada butun arkadaslara selamlarr..

merhaba canımmmm

merhaba kızlar bende 26 yaşındayım..bu zamana kadar hıc hamılelık gecırmedim..eşimde de bende de gözükür bi sorun yok 1 aşılama geçirdim gectıgımız mayıs ayında da operatıf hısteroskopi çekildim rahimin durumuna bakıldı ve hafıf sekıl bozukluu vardı o duzeltıldı sımdı bekleme surecındeyım doktorum eylule kadar bekleyelım dedı eylul ekım gıbı bende kısmetse ilk tüp bebek denememe başlıycam inşallahh ..

hoşgeldiniz kızlar inşlh eylül ekim bizlerin ayı olur hepimiz göbişimiz şiş gezerizzzzzzzzzzzzzzzz

bende geldiiim bayramdan sonra tedavi için doktora gideceğim
ancak
hala karar veremedim hangi hastane hangi doktor

rapor hakkım var 2 tane

ankaradayım bu arada

bende geldiiim bayramdan sonra tedavi için doktora gideceğim
ancak
hala karar veremedim hangi hastane hangi doktor

rapor hakkım var 2 tane

ankaradayım bu arada
hoşgeldin cnm zamanın var nasılsa karar verirsin hakkına hayırlısı nereyse ora olsun

hoşgeldin cnm zamanın var nasılsa karar verirsin hakkına hayırlısı nereyse ora olsun

hoşbuldum

canım 3 sene önce yaptırmıştım
bayadır gitmiyorum doktora
bayramdan sonra bi gidip görüşeyim

bi sonraki reglede başlayım diyorum

ankarada zekai tahir düşünüyodum ancak vazgeçirrtiiler :26:

bide baharaçıya gitcem ben orayı deneyecem
macun yapıyomuş galiba
ama yapacak kişi yoktu bizim gittiğimizde
testlerinizle gelin dediler:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…