- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
bende geldiiim bayramdan sonra tedavi için doktora gideceğim
ancak
hala karar veremedim hangi hastane hangi doktor
rapor hakkım var 2 tane
ankaradayım bu arada
Canim hayirli olsun.Guzel yerdesin ankarada imkan cok allah hayirli insanlarla karsilastirsin inşaallah
bu sefer olur inşlh arkadaşım evet merkez çok olunca insan seçemiyorhoşbuldum
canım 3 sene önce yaptırmıştım
bayadır gitmiyorum doktora
bayramdan sonra bi gidip görüşeyim
bi sonraki reglede başlayım diyorum
ankarada zekai tahir düşünüyodum ancak vazgeçirrtiiler :26:
bide baharaçıya gitcem ben orayı deneyecem
macun yapıyomuş galiba
ama yapacak kişi yoktu bizim gittiğimizde
testlerinizle gelin dediler:44::44:
bu sefer olur inşlh arkadaşım evet merkez çok olunca insan seçemiyor
ben ist.dayım
hepsi şifa olsun sana
evet cnm ben raporda çıkardım iğnelerimi aldım evde beni bekliyorlar ama merkez hakkında bi iki yer var onları eleyip kararımızı vericez kısmetse...aminnnnnnnnnnnnnnOhh siz tam merkezdesiniz ya allah hayırlar çıkarsın karsiniza yolunuzu açık etsin inşaallah
siz nerdsiniz daha evvel yaptırdınızmıOhh siz tam merkezdesiniz ya allah hayırlar çıkarsın karsiniza yolunuzu açık etsin inşaallah
evet cnm ben raporda çıkardım iğnelerimi aldım evde beni bekliyorlar ama merkez hakkında bi iki yer var onları eleyip kararımızı vericez kısmetse...aminnnnnnnnnnnnnn
amin inşALLAHbu sefer olur inşlh arkadaşım evet merkez çok olunca insan seçemiyor
ben ist.dayım
hepsi şifa olsun sana
evet cnm ben raporda çıkardım iğnelerimi aldım evde beni bekliyorlar ama merkez hakkında bi iki yer var onları eleyip kararımızı vericez kısmetse...aminnnnnnnnnnnnnn
raporu devlet hastanesinde çıkarıyorsun soruyorlar burda mı yapıcan yoksa dışarda mı diye ben dışarda dedim raporu aldım yazdırdımsiz nerdsiniz daha evvel yaptırdınızmı
amin hepimizin yardımcısı olsun ALLAH CC
amin inşALLAH
da canım raporu bebek yapılacak hastane çıkarmıyormu
öncedn çıkarıp mı merkez seçiyosunuz
iğneleri aslında tedaviye başlıcan dr beliriyor o yazıyor sonra o recete ile devlete gidip onaylatıp ardından iğneleri alıyorsunHayirli olsun cnm iğneleri devletteki doktor mu belirliyor rapor verirken bizde rapor ali caz ama esim ilac kullaniyor onu bekliyoruz hem nereye gitsek nerede yapsak bilmiyoruz tabi maddiyatta önemli simdilik para topluyoruz bakalim inşaallah denemek nasip olur hayirlisi
iğneleri aslında tedaviye başlıcan dr beliriyor o yazıyor sonra o recete ile devlete gidip onaylatıp ardından iğneleri alıyorsun
raporu çıkarın bence de işe yarıyor rapor ankara da ben biligim yok ama genelde genart merkezin adını çok okuyoruz buralarda bi araştır istersen...
hoşbuldum cnm​inşallahh cnm benım şuan tek umudum tüp bebek
hoşgeldiniz kızlar inşlh eylül ekim bizlerin ayı olur hepimiz göbişimiz şiş gezerizzzzzzzzzzzzzzzz
raporun geçerli olduğu merkezde fiyat farkı var tabii hem ilaca hemde tedavideki rakama etkisi var cnm tam fiyatları bilmiyorum bendeRaporun faydası sadece ilaclarami oluyor ne kadar indirim oluyor bir miktarı varmi onun yani raporsuz altibin olsa raporlu ne kadar oluyor gerci o fiyata raporsuz olmaz herhalde
cnm rapor falan zor değil çıkarmak istersen sende çıkarabilirsinbirsenimm kaderdaşım sende mi burdasınnn hoşgeldinn
amin canım hepimiz inşllh hayırlısıylaaa
kızlar ne güzel aporlarınız var bende hiçbirşey yooooooooooooooooooook
cnm rapor falan zor değil çıkarmak istersen sende çıkarabilirsin
cnm belli sayıda ise spermler aşılama şartı var evet sizin sayı kaçaşılama şartı koyuyorar die biliyorum canm biz aşılama yaptırmak istemiyoruz
cnm belli sayıda ise spermler aşılama şartı var evet sizin sayı kaç
bizim mesela eşim azosperm hastası biz hemen sorgusuz sualsiz aldık
Kizlaar ben geldim bende buayda susunuyorum nasip olursa
anladım bayanda sorun olunca nasıl prosedür oluyor bilmiyorumbebişim eşimde varikosel varda spermler etkilenmemiş yani yeterince sperm var sorun bendeeee
ve eminim sorgusuz sualsiz vermezer bize o raporu
Merhaba canim evliklik yilina göre veriyorlar 3 yıl sanirim birde bulunduğunuz yerdeki doktorlarin insafına kalıyor kimi ugrastirmiyor veriyor.bebişim eşimde varikosel varda spermler etkilenmemiş yani yeterince sperm var sorun bendeeee
ve eminim sorgusuz sualsiz vermezer bize o raporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?