MAŞALLAH CANIM.günaydın kızlarrr ben şimdi takvime bakıyorum da
adetim bittiğinden beri 11 günde 8 kez yapmışız. her yerde 2günde 1 yapın yazıyo ama biz biraz abartmışız herhalde
sizce hamile kalmış olabilir miyim?
hahaha koptum ya! İyi yapmışsın diyeceğim ayıp olacak, canım spermlerin daha sağlıklı olabilmesi için 2güne 1 daha iyi diyorlar büyüklerimizgünaydın kızlarrr ben şimdi takvime bakıyorum da
adetim bittiğinden beri 11 günde 8 kez yapmışız. her yerde 2günde 1 yapın yazıyo ama biz biraz abartmışız herhalde
sizce hamile kalmış olabilir miyim?
funda tatlım bence adam haklı , bu birazde sevgi işi değilmi? sadece ona odaklanmayın keyfini çıkarın yahu....kızlar anlatayımda gülün sabah sabah...eşim kalkmışş sabahın köründe bana diyokii..;
-bu aya unut bebiş mebişi
-neden ki noldu?
-bende onu diyorum ya işte bişe etmeden ne olacaktıı..yaklaştırmıon bile..kendi kendine mi etcen uşağı
-benim işim belli olmaz belki ederimm ne biliyon rabbim ol derse olur...
-tabi canımmm..olur olurrr.sonra test yaptırıp çıkmayınca dersin bana niye tutmadıı diye...!!!
bu şekilde bir konuşmamız geçtiii....ya bende ki mantık..yumurtlama günü belli fazlasının bir anlamı yok 24 saat yaşıo yumurta çatladıktan sonra napim...
sevgii işi tabiki de ama iştee...esmeyince de olmuyo tatlım..funda tatlım bence adam haklı , bu birazde sevgi işi değilmi? sadece ona odaklanmayın keyfini çıkarın yahu....
iğneden 12 gün sonra kanda çıktığını söylüyorlar..ama kesin bişe yok..sen yinede umudunu kaybetme..yükseledebilir düşedebilir..bekle bakalım 2-3 gün dahaaKlomen ve iğneden sonra dün 14. günüm kan testi yaptırdım ve maalesef 2,30 çıktı yani negatif. sat 04 ağustostu genelde ade döngüm 35-40 gün arası olur. Yumurtalamamda 22 ağustosa geldi diye düşünüyorum. sizce daha test için erkenmi bu değer yükselirmi?
Doktorumda 15. gün kan testi yaptır demişti ben dayanamadım 14. gün yaptırdım. Beklemek artık çok yorucu ve hep boşa giden umutlariğneden 12 gün sonra kanda çıktığını söylüyorlar..ama kesin bişe yok..sen yinede umudunu kaybetme..yükseledebilir düşedebilir..bekle bakalım 2-3 gün dahaa
kızlar anlatayımda gülün sabah sabah...eşim kalkmışş sabahın köründe bana diyokii..;
-bu aya unut bebiş mebişi
-neden ki noldu?
-bende onu diyorum ya işte bişe etmeden ne olacaktıı..yaklaştırmıon bile..kendi kendine mi etcen uşağı
-benim işim belli olmaz belki ederimm ne biliyon rabbim ol derse olur...
-tabi canımmm..olur olurrr.sonra test yaptırıp çıkmayınca dersin bana niye tutmadıı diye...!!!
bu şekilde bir konuşmamız geçtiii....ya bende ki mantık..yumurtlama günü belli fazlasının bir anlamı yok 24 saat yaşıo yumurta çatladıktan sonra napim...
canım benim umut dünyasııı..ve bu topikteki herkes bekliyoo..sen de bekle bakalım inş..hamişsindir..Doktorumda 15. gün kan testi yaptır demişti ben dayanamadım 14. gün yaptırdım. Beklemek artık çok yorucu ve hep boşa giden umutlar
bugün iyisin arkadaşımcanım benim umut dünyasııı..ve bu topikteki herkes bekliyoo..sen de bekle bakalım inş..hamişsindir..
iyiyim tabi canım...sen nasılsın..güne enerjik başladım kocam sayesindeee..sen napıon nasıl gidiyo..bugün iyisin arkadaşım
bende iyiyim gülüm bekliyorum ilacımın bitmesini ama çok şiştim göbeğim kocaman oldu bakalım bitinci 10 gün içinde hasta olacam 3. günü gidecem doktor abla ne dicek vay vay vay anlayacağıniyiyim tabi canım...sen nasılsın..güne enerjik başladım kocam sayesindeee..sen napıon nasıl gidiyo..
hayırlısı canım..inşş sıkıntı çıkmayacak..dualarım sennle..sıkma canını döverim haaaaabende iyiyim gülüm bekliyorum ilacımın bitmesini ama çok şiştim göbeğim kocaman oldu bakalım bitinci 10 gün içinde hasta olacam 3. günü gidecem doktor abla ne dicek vay vay vay anlayacağın
yok sıkmıyom saldım çayıra vallahi hayırlısı neyse o ya masal filluk nerdeler acephayırlısı canım..inşş sıkıntı çıkmayacak..dualarım sennle..sıkma canını döverim haaaaa
hiçbiri uğramıyoo topiklerdede görmüyorum..en son masal konserve yapımına başlıcaktı..diğerlerinden haberim yokkyok sıkmıyom saldım çayıra vallahi hayırlısı neyse o ya masal filluk nerdeler acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?