2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

MAŞALLAH CANIM...İNŞ TUTMUŞTUR...HAYIRLISI

Kızlar drlar hep yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki der ya.. gecen ay gittigim bir dr adetin 10gununden itibaren 1hafta boyunca gunde en az 2kez ilişki demisti. Cok enteresan gelmişti.

kızlar anlatayımda gülün sabah sabah...eşim kalkmışş sabahın köründe bana diyokii..;
-bu aya unut bebiş mebişi
-neden ki noldu?
-bende onu diyorum ya işte bişe etmeden ne olacaktıı..yaklaştırmıon bile..kendi kendine mi etcen uşağı
-benim işim belli olmaz belki ederimm ne biliyon rabbim ol derse olur...
-tabi canımmm..olur olurrr.sonra test yaptırıp çıkmayınca dersin bana niye tutmadıı diye...!!!

bu şekilde bir konuşmamız geçtiii....ya bende ki mantık..yumurtlama günü belli fazlasının bir anlamı yok 24 saat yaşıo yumurta çatladıktan sonra napim...

hahaha koptum ya! İyi yapmışsın diyeceğim ayıp olacak, canım spermlerin daha sağlıklı olabilmesi için 2güne 1 daha iyi diyorlar büyüklerimiz çok güldüm yaw... İNŞALLAH HAMİLESİNDİR emeğine değsin hiç olmaz sa

funda tatlım bence adam haklı , bu birazde sevgi işi değilmi? sadece ona odaklanmayın keyfini çıkarın yahu....

Klomen ve iğneden sonra dün 14. günüm kan testi yaptırdım ve maalesef 2,30 çıktı yani negatif. sat 04 ağustostu genelde ade döngüm 35-40 gün arası olur. Yumurtalamamda 22 ağustosa geldi diye düşünüyorum. sizce daha test için erkenmi bu değer yükselirmi?

iğneden 12 gün sonra kanda çıktığını söylüyorlar..ama kesin bişe yok..sen yinede umudunu kaybetme..yükseledebilir düşedebilir..bekle bakalım 2-3 gün dahaa

iğneden 12 gün sonra kanda çıktığını söylüyorlar..ama kesin bişe yok..sen yinede umudunu kaybetme..yükseledebilir düşedebilir..bekle bakalım 2-3 gün dahaa
Doktorumda 15. gün kan testi yaptır demişti ben dayanamadım 14. gün yaptırdım. Beklemek artık çok yorucu ve hep boşa giden umutlar

Doktorumda 15. gün kan testi yaptır demişti ben dayanamadım 14. gün yaptırdım. Beklemek artık çok yorucu ve hep boşa giden umutlar
canım benim umut dünyasııı..ve bu topikteki herkes bekliyoo..sen de bekle bakalım inş..hamişsindir..

iyiyim tabi canım...sen nasılsın..güne enerjik başladım kocam sayesindeee..sen napıon nasıl gidiyo..
bende iyiyim gülüm bekliyorum ilacımın bitmesini ama çok şiştim göbeğim kocaman oldu bakalım bitinci 10 gün içinde hasta olacam 3. günü gidecem doktor abla ne dicek vay vay vay anlayacağın

İlahi size çok güldüm sartlama kendini korunmamanin tadını çıkar aşk bebeği olsun biz de 7 yıl korundugumuz için tadını çıkartıyoruz

bende iyiyim gülüm bekliyorum ilacımın bitmesini ama çok şiştim göbeğim kocaman oldu bakalım bitinci 10 gün içinde hasta olacam 3. günü gidecem doktor abla ne dicek vay vay vay anlayacağın
hayırlısı canım..inşş sıkıntı çıkmayacak..dualarım sennle..sıkma canını döverim haaaaa

yok sıkmıyom saldım çayıra vallahi hayırlısı neyse o ya masal filluk nerdeler acep
hiçbiri uğramıyoo topiklerdede görmüyorum..en son masal konserve yapımına başlıcaktı..diğerlerinden haberim yokk

merhaba kızlar,
bende 10 aydır uğraşıyorum. Cumartesi adet günüm. Testler banyo dolabında. Çeşit çeşit. Dönüp bakmıyorum bile. Artık negatiften yorulduğum için yapmıyorum. Hele kan testi. Tam bir para kaybı diyorum. Hastaneleri zengin ettik gide gele.
Şu hastanelere, ilaçlara verdiğim paralarla yeni bir kütüphane kurardım anasını satim.
"Adet günü 3 gün geçmeden kan vermeye hayır" sloganım. Yani bi nevi acıyı ertelemek gibi bişiy. Olmayacakya şimdiden öğrenip modum düşmesin diyorum artık.

Şimdi belim hafif hafif sızlıyor. Gögüslerim hiç bi ay olmadığı şekilde sızlıyor. Kasıklarım çekiliyor.
Ama o kadar umutsuzum ki hevesim bile kalmadı. Oturdum ekran karşısında bişeyler okuyarak zaman geçiriyorum.

10 aydır aç kediler gibi tırmaladımda noldu sanki ? adete 7 gün kaladan bende bi umut, bende bi heyecan.
Ama artık stoklar tükendi.
Sadece zaman geçiriyorum. Üstünde düşünmüyorum bile...
Sizin yazdıklarınızı özellikle hamile kalmayı başarabilenleri görünce çok seviniyorum. Diğerleri içinde bol başarılı üreme
faaliyetleri diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…