canım hoş geldin öncelikle rabbim ne derse o vardır bebişinde hayırlı bir zamanı peki doktora gittinmi gülümmerhaba kızlar,
bende 10 aydır uğraşıyorum. Cumartesi adet günüm. Testler banyo dolabında. Çeşit çeşit. Dönüp bakmıyorum bile. Artık negatiften yorulduğum için yapmıyorum. Hele kan testi. Tam bir para kaybı diyorum. Hastaneleri zengin ettik gide gele.
Şu hastanelere, ilaçlara verdiğim paralarla yeni bir kütüphane kurardım anasını satim.
"Adet günü 3 gün geçmeden kan vermeye hayır" sloganım. Yani bi nevi acıyı ertelemek gibi bişiy. Olmayacakya şimdiden öğrenip modum düşmesin diyorum artık.
Şimdi belim hafif hafif sızlıyor. Gögüslerim hiç bi ay olmadığı şekilde sızlıyor. Kasıklarım çekiliyor.
Ama o kadar umutsuzum ki hevesim bile kalmadı. Oturdum ekran karşısında bişeyler okuyarak zaman geçiriyorum.
10 aydır aç kediler gibi tırmaladımda noldu sanki ? adete 7 gün kaladan bende bi umut, bende bi heyecan.
Ama artık stoklar tükendi.
Sadece zaman geçiriyorum. Üstünde düşünmüyorum bile...
Sizin yazdıklarınızı özellikle hamile kalmayı başarabilenleri görünce çok seviniyorum. Diğerleri içinde bol başarılı üreme
faaliyetleri diliyorum.
hoş geldin canım..hakkında hayırlısı neyse o olsun..eylül ayı bol bol bebişler getirsin ..merhaba kızlar,
bende 10 aydır uğraşıyorum. Cumartesi adet günüm. Testler banyo dolabında. Çeşit çeşit. Dönüp bakmıyorum bile. Artık negatiften yorulduğum için yapmıyorum. Hele kan testi. Tam bir para kaybı diyorum. Hastaneleri zengin ettik gide gele.
Şu hastanelere, ilaçlara verdiğim paralarla yeni bir kütüphane kurardım anasını satim.
"Adet günü 3 gün geçmeden kan vermeye hayır" sloganım. Yani bi nevi acıyı ertelemek gibi bişiy. Olmayacakya şimdiden öğrenip modum düşmesin diyorum artık.
Şimdi belim hafif hafif sızlıyor. Gögüslerim hiç bi ay olmadığı şekilde sızlıyor. Kasıklarım çekiliyor.
Ama o kadar umutsuzum ki hevesim bile kalmadı. Oturdum ekran karşısında bişeyler okuyarak zaman geçiriyorum.
10 aydır aç kediler gibi tırmaladımda noldu sanki ? adete 7 gün kaladan bende bi umut, bende bi heyecan.
Sizin yazdıklarınızı özellikle hamile kalmayı başarabilenleri görünce çok seviniyorum. Diğerleri içinde bol başarılı üreme
faaliyetleri diliyorum.
canım hoş geldin öncelikle rabbim ne derse o vardır bebişinde hayırlı bir zamanı peki doktora gittinmi gülüm
canımm aynı gebelik testi gibi yapılıyor idrarda ki LH hormonu çok yükselince çift çizgi çıkıyor yani hamile kalabileceğin 2 günü gösteriyor. banada eczaneden önerdiler 1 kutuda 5 tane mi ne var her ay farklı günlerde uygulayabilirsin testi. bakalım son 7 günüm kaldı :) inşallah kırmızıları görmem :)süperrr :) ovülasyon testi ne demek oluyo yumurtlama zamanını mı öğrenebiliyosun??
hihihihihii :):):) ay hadi inşallahhhahaha koptum ya! İyi yapmışsın diyeceğim ayıp olacak, canım spermlerin daha sağlıklı olabilmesi için 2güne 1 daha iyi diyorlar büyüklerimizçok güldüm yaw... İNŞALLAH HAMİLESİNDİR emeğine değsin hiç olmaz sa
bu ay olmazsa ben de gelecek ay ondan kullaniyim bariii inşallah kırmızıları görmeyizzcanımm aynı gebelik testi gibi yapılıyor idrarda ki LH hormonu çok yükselince çift çizgi çıkıyor yani hamile kalabileceğin 2 günü gösteriyor. banada eczaneden önerdiler 1 kutuda 5 tane mi ne var her ay farklı günlerde uygulayabilirsin testi. bakalım son 7 günüm kaldı :) inşallah kırmızıları görmem :)
merhaba kızlar,
faaliyetleri diliyorum.
fundacım selam nasılsın canım?benim dün iğnenin 14.günüydü idrar testi yaptım negatif çıktıinşş canım benimm senn de batın 7 si değilmiydi yanlış mı hatırlıyoruz..hadi hayırlısıı güzel haberlerini bekliyoruz..:)
canım geçmiş olsun.bende 5 ay önce boş keseden kürtaj oldum.dr en az 2 adet dönemi geçirmemi istedi tekrar denemem için.sende öyle yap korun rahim toparlanmadan yeni bir gebelik olursa da sıkıntı olur Allah göstermesin.bende 3 ay korundum bu ay 3.denememiz bekliyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.diğerinede ilaçla hamile kalmıştımArkadaşlar meraba bende bebek sahibi olmak isteyenledenim 18 temmuzda bebeğinin kalp atıkların alamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım Mayıs ayında ilk denememde bebeğim gelmişti. Ama suan tekrar bebek sahibi olmayı çok istiyorum beklesem mi korunSam mi yine aynı şeyler olursa die çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım ilk adetin 19 ağustosta geldi bi problem yok gibi ama bana yardımcı olabilirmisiniz duyduğunuz bildiginiz ne varsa dinlemek isterim RABBİM en kisa zamanda bebeklerinin bize gönderin insallah
iyiyim tatlım ya nasıl olam o topik bu topik dolanıom işte...ya canım bişe diyemem ki ne diim kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi...bazen çok erken belli oluyoo bazende geçç..kişiye göre değişiyo..sen yinede kan tahlilini bekle..hakkında hayırlısı neyse o olsun..inşş bebiş olurrr...fundacım selam nasılsın canım?benim dün iğnenin 14.günüydü idrar testi yaptım negatif çıktıaslında evdeki testten kurtulmak için yaptım testi çıkmayacak biliyorum diye yaptım.çıkmadı erkekn yaptığım için çıkmamış olabilir mi hamileysem eğer ?cuma günü bir buçukta randevum var adet olmazsam kan testi yaptıracam korkuyorum
canım merhaba.ilk yaptığın testte silikte olsa bişey çıkmamışmıydı ?benim çatlatma iğnesinin 14.günüydü dün test yaptım negatif çıktıCok tesekkur ederm allahm tez zaman da sizlerede versin cifter cifter insalllaahhh iki gun gecti bende dayanamadm tes yptm evde ilk yptgmdan bisi cikmadi ikinci kez denedm cift cizgi cikti hastaneye gdlm dedik hamile ciktim iste
aynen haklısın canım 13.14.gününde silikte olsa öğrenenler variyiyim tatlım ya nasıl olam o topik bu topik dolanıom işte...ya canım bişe diyemem ki ne diim kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi...bazen çok erken belli oluyoo bazende geçç..kişiye göre değişiyo..sen yinede kan tahlilini bekle..hakkında hayırlısı neyse o olsun..inşş bebiş olurrr...
canım geçmiş olsun.bende 5 ay önce boş keseden kürtaj oldum.dr en az 2 adet dönemi geçirmemi istedi tekrar denemem için.sende öyle yap korun rahim toparlanmadan yeni bir gebelik olursa da sıkıntı olur Allah göstermesin.bende 3 ay korundum bu ay 3.denememiz bekliyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.diğerinede ilaçla hamile kalmıştım
Banada doktorum 2 ay dedi canım sürekli araştırıyorum okuyorum hiç beklemeye bile var ama dediğin gibi yine aynı şeyler olursa die de korkuyorum sana kadar hep korunDuk ama içimdki ya olmazsa bidaha korkusu hiç gitmiyorcanım geçmiş olsun.bende 5 ay önce boş keseden kürtaj oldum.dr en az 2 adet dönemi geçirmemi istedi tekrar denemem için.sende öyle yap korun rahim toparlanmadan yeni bir gebelik olursa da sıkıntı olur Allah göstermesin.bende 3 ay korundum bu ay 3.denememiz bekliyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.diğerinede ilaçla hamile kalmıştım
canım o korku bendede vardı 17 ayın üzerine olmuştu hamile kalmıştım ama yıkıldı hayallerim yine okadar süre beklermiyim diye çok ağladım çokkkkk şimdi yine olacağına inanıyorum ama ne zaman olacak diye merak ediyorum.Banada doktorum 2 ay dedi canım sürekli araştırıyorum okuyorum hiç beklemeye bile var ama dediğin gibi yine aynı şeyler olursa die de korkuyorum sana kadar hep korunDuk ama içimdki ya olmazsa bidaha korkusu hiç gitmiyor
msjını tekrar okudumda canım ilk denemede hamile kaldım yazmışsın bu ne kadar güzel bir şeyyy yaşında gençse hiç korkma bak ne kadar güzel herşey yolunda demekki.bebek vardıdada kalbimi atmıyordu yoksa boş kesemiydi benimki gibi?boş keseyse tekrarlama ihtimali çok düşükmüş canım o anki döllenmeden kaynaklanan bir sorunmuş tamamen şansızlık yani.ama eğer bebek vardıda kalbi atmıuyorsa sende kan pıhtılaşması sorunu olabilir tekrar hamile kaldığında kan sulandırıcı ilaç veya iğne kullanmalısın hamile kaldığını öğrenir öğrenmez.tekrar gebelik oluştuğunda bunu dr una mutlaka söyle daha önce yaşadığını anlat.Banada doktorum 2 ay dedi canım sürekli araştırıyorum okuyorum hiç beklemeye bile var ama dediğin gibi yine aynı şeyler olursa die de korkuyorum sana kadar hep korunDuk ama içimdki ya olmazsa bidaha korkusu hiç gitmiyor
msjını tekrar okudumda canım ilk denemede hamile kaldım yazmışsın bu ne kadar güzel bir şeyyy yaşında gençse hiç korkma bak ne kadar güzel herşey yolunda demekki.bebek vardıdada kalbimi atmıyordu yoksa boş kesemiydi benimki gibi?boş keseyse tekrarlama ihtimali çok düşükmüş canım o anki döllenmeden kaynaklanan bir sorunmuş tamamen şansızlık yani.ama eğer bebek vardıda kalbi atmıuyorsa sende kan pıhtılaşması sorunu olabilir tekrar hamile kaldığında kan sulandırıcı ilaç veya iğne kullanmalısın hamile kaldığını öğrenir öğrenmez.tekrar gebelik oluştuğunda bunu dr una mutlaka söyle daha önce yaşadığını anlat.[/QUOTE
Bebek vardı canım ama gelişmemiş kalp atislarini alamadık 8 haftalik ti gittiğimde 6. Haftada durmuş gelişimi missed abort dedi doktor ilaç filan da vermedi.
canım benim hoş geldin öncelikle çok geçmiş olsun seninde dediğin gibi arkadaşım bence sen doktoruna bir görün ve onun dedikleri doğrultusunda davran naçizane sana tavsiyem allah ne verecekse hayırlısını versinCanimmm korunması bıraktık o ay hamile kaldım yani ilk aydan ama sonucu böyle oldu doktorum ilk hamilelik olduğu için teste gerek duymadı öyle bekliyoruz suan ilk adetin de gününde geldi kurtajda sonra çok zor bi durum ili hemen oldu yani ama şimdi ya olmazsa die çok korkuyorum inan bunları yaşamadan önce bu kadar çok istekli dilim ama şimdi korunma gerekmez hiç beklemem die düşünüyorum tekrar doktora gitmelimiti sence kurtajda sonra kontrol e gittim hersey gayet iyi dedi doktor ama düşünmeden önce bi kez daha gözüksem mi diyorum paranoyak oldum artık hersey ALLAHTAN tabi Rabbim en iyisini bilir ama iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?