aminnnnnnnnnnnnnnnistek.. umut.. dilek.. hep benimle...! adetim iki gün gecikti adet belirtileride var ama umut etmekten kendimi alamıyorum hani belki bu sefer olmuştur diyorum artık bende anne olmak istiyorum rabbim isteyenlerin isteklerini en kısa zamanda hayırlarla kabul etsin inşallah
inşallah canım ya senin kaçıncı ayındayani anlayacağın zorlanacağın en baştan belliydi..bakalım artık olmadıysa bu ayda aşılamaya gtcez bakalım nasip inş gerek kalmaz..
inşallah canım bi git bakalımCuma günü kan alıyormuş sağlık ocağıregl olmazsam o gün vercem kan
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn tebriklkerr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnn :)Hamileym kizlar test yaptm ilki silik cikti ikinci kez yaptm iki cizgu cikti dogru hastaneye gttm kan tedti yptrdm pozitif cikti 4 haftalikmis
Sen ne zmndr istiosun canmsağol canım olmayan herkeze versin allahım evet ya her ay aynı şeyler zor oluyor ilk başlarda iyide son zamanlara doğru iyicene sapıtıyorum ben
allah herkese nasip etsin tez zamandahayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn tebriklkerr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnn :)
Bn de sadce bi test var alrkn de acayp utanyrm o yzdn car cur etmemem lazmNe yalan söyliyim bende kız istiyorummmm.. Ben dayanamadım az önce de test yaptım ve yine negatif çıktı sanırım sürekli test yapıcam kendimi durdurmam lazım arkadaşlarrrr
benimde sizin gibi adetime 2 hafta varken kasık ağrılarım bel ağrılarım başladı ve göğüs uçlarım aşırı acıyor ki bn regl olduğumda bile göğüslerim acımaz bat tarihim 10 eylül ve hala kasık ağrılarım bel ağrım çok var idrarda koyu renkli ve akıntıda var .. inşallahh hepimize allahım hayırlısını versin ve bebişimiz vardır.. beklemek çok streslii..
vallahi benim eşim aldı canım o zaman bekle gülüm gelmezse hayırlısıyla yaparsın sendeBn de sadce bi test var alrkn de acayp utanyrm o yzdn car cur etmemem lazmYarn bat. Glrse sbhn korunde gelr zaten sagolan hc bekletmez
benimde sizin gibi adetime 2 hafta varken kasık ağrılarım bel ağrılarım başladı ve göğüs uçlarım aşırı acıyor ki bn regl olduğumda bile göğüslerim acımaz bat tarihim 10 eylül ve hala kasık ağrılarım bel ağrım çok var idrarda koyu renkli ve akıntıda var .. inşallahh hepimize allahım hayırlısını versin ve bebişimiz vardır.. beklemek çok streslii..
Ben yapmıştım canım adetten 4 gün öncesini gösteriyorkızlar şu erken hamilelik testinden yapanınız varmı adetten 10 gün sonra belli ediyormuş normal idrar testı gibiymiş ama fiyat biraz daha pahalıymıs
evet bende regl bittikten sonra kullanmadım 20 ağustosta reglm bitti ama bu ay 10 gün sürdü sanırım bıraktığım için 22-24 ağustos ta ovülasyon testi yaptım çift çizgiydi ve bu günlerde korunmasız ilişki yaşadık . 27 ağustostan sonra kasık ağrım başladı ve bel ağrılarım şimdide kötü kokan bir akıntı ve koyu renkli idrar.. daha 1 aylık hamile bir arkadaşım var aynı belirtiler ondada vardı ve şimdi hamile :) inşallah bizimde bebişlerimiz vardır diye dua ediyorum..sizin de mi doğum kontrol hapını bıraktığınız ilk ay?? eğer öyleysee çok benziyoruz ben de bu ay bıraktım regl olduktan sonra kullanmadım.
inşallahh canımm hayırlısıysaa zamanıysa olsun zatenn ..inşallahhhh en hayırlı zamanda gelir bebeklerimizzz
benim de akıntılarım varr. yumurtlama belirtileri de olabilir diyolarr bakalım ne olduğu belli olucak benim de bat tarihim 13 eylül hakkımızda hayırlısıııı aminn
canım ben yapmıştım daha önceden eczanelerde satılanların hepsi farklı bazıları ilişkiden 7 gün sonra gösteriyormuş bazıları adet günü gösteriyormuş gibi değişiyor fiyatlarıda 20 tl civarı malesefkızlar şu erken hamilelik testinden yapanınız varmı adetten 10 gün sonra belli ediyormuş normal idrar testı gibiymiş ama fiyat biraz daha pahalıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?