2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

aminnnnnnnnnnnnnnn

Hamileym kizlar test yaptm ilki silik cikti ikinci kez yaptm iki cizgu cikti dogru hastaneye gttm kan tedti yptrdm pozitif cikti 4 haftalikmis
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn tebriklkerr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnn :)

Ne yalan söyliyim bende kız istiyorummmm.. Ben dayanamadım az önce de test yaptım ve yine negatif çıktı sanırım sürekli test yapıcam kendimi durdurmam lazım arkadaşlarrrr
Bn de sadce bi test var alrkn de acayp utanyrm o yzdn car cur etmemem lazm Yarn bat. Glrse sbhn korunde gelr zaten sagolan hc bekletmez

kızlarrr çatlatma iğnesi vurulduğum günüde sayarsak bugün 14.günüm az önce idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgii gördümmm ((((((((((((( daha öncede iğneyle hamile kaldım ozaman idrarda 20.gün bakmıştım çok silikti 20 gün geçmesine rağmen.şimdi negatif çıkması normal mi üzülmeyecem dedim sonucuna hazırım dedim testi yaptım ama keşke yapmasaymışım ((((((((((((((((((((((

inşallahhhh en hayırlı zamanda gelir bebeklerimizzz

benim de akıntılarım varr. yumurtlama belirtileri de olabilir diyolarr bakalım ne olduğu belli olucak benim de bat tarihim 13 eylül hakkımızda hayırlısıııı aminn

kızlar şu erken hamilelik testinden yapanınız varmı adetten 10 gün sonra belli ediyormuş normal idrar testı gibiymiş ama fiyat biraz daha pahalıymıs

sizin de mi doğum kontrol hapını bıraktığınız ilk ay?? eğer öyleysee çok benziyoruz ben de bu ay bıraktım regl olduktan sonra kullanmadım.

kızlar şu erken hamilelik testinden yapanınız varmı adetten 10 gün sonra belli ediyormuş normal idrar testı gibiymiş ama fiyat biraz daha pahalıymıs
Ben yapmıştım canım adetten 4 gün öncesini gösteriyor

sizin de mi doğum kontrol hapını bıraktığınız ilk ay?? eğer öyleysee çok benziyoruz ben de bu ay bıraktım regl olduktan sonra kullanmadım.
evet bende regl bittikten sonra kullanmadım 20 ağustosta reglm bitti ama bu ay 10 gün sürdü sanırım bıraktığım için 22-24 ağustos ta ovülasyon testi yaptım çift çizgiydi ve bu günlerde korunmasız ilişki yaşadık . 27 ağustostan sonra kasık ağrım başladı ve bel ağrılarım şimdide kötü kokan bir akıntı ve koyu renkli idrar.. daha 1 aylık hamile bir arkadaşım var aynı belirtiler ondada vardı ve şimdi hamile :) inşallah bizimde bebişlerimiz vardır diye dua ediyorum..

inşallahh canımm hayırlısıysaa zamanıysa olsun zatenn ..
evlendiğimde yumurtalama günlerimde çok kasıklarım ağırırdı ama böyle bir ağrı değildi ya kıpırdayamıyorum bazen belim de inanılmaz ağrıyor .. benimde bat 10 eylüll sabırsızlanıyorum artık (

canım ben yapmıştım daha önceden eczanelerde satılanların hepsi farklı bazıları ilişkiden 7 gün sonra gösteriyormuş bazıları adet günü gösteriyormuş gibi değişiyor fiyatlarıda 20 tl civarı malesef

en iyisi gününün bi gun gecmesine beklemek hafifte olsa merak etmeyin gösterir ben iki gebeliğimdede bi gun sonra hafif siilik gördüm kan verdim göründü benim bu ayda fıs cıktı adetii bekliyorum uc yumurtam bosa gitti ahh ahhh

kızlaar ben bat günüm gelmeden test yapmıyorum yalaşık 4 aydır öle yapıyorumm..kenidme şu güne kadar bekle diyorum ve uyuyorumm bence sizlerde ölee yapın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…