2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Kızlar ben 7 eylülde regl olmam gerekirken bugün oldu bu kadar erken olması normal mi ki ..
Asilama yada klomen kulla diysan norma
nasıl bir macun birtanem ben kafamdan atmak istesemde çevre buna izin vermiyo
Canim bana iki tane bitki verdi biri sinir icin biri kadin hastaliklari icin bide icinde cok cesit olan bi poset verdi bjnu 1.5 kilo bala kat sabah ogle aksam 1 tatli kasigi ye dedi caylarida gunde 3 kez ic aksam 8 9 arasi yat uyu dedi caylar uyku yapiyor zaten 9 u zor bekliyordum gece 3 te kalkip teheccud kilip meryem ve rahman suresini bide secde ayetlerini okuyup secde ayetleri ile ibadet eduyordum 2 ay ustune gebe kaldim doktor sizde sorun var diyormu bana gorunurde bi sebeb yok diyordu zaten onun ustune bende aktara gittim cunku gidip ilaclarini kullanip hamile kalan cok vardi

amin canım hayırlsı olsun hakkında yarın güzel habererini beklicem..
Canım sabah evde testi yaptım birşey çıkmadı ve işe geldim regl olmuşum önümüzdeki ay için yine buralardayım... Hiç sekmeyen regl bile gecikti gereksiz strese son... Ama bir ara negatifi görünce erken menapozmu diye de kormadım değil.
İşe gelipte olunca ohhh şükürler olsun şükürleeer olsun regl oldum diye çoook mutlu oldum... Arkadaşlardan bekliyoruz güzel haberler ben bu ayı kapattım...

hadi hayırlısı canım...eylülde tam mesai

yeni listemizi kim güncellicek kızlar tarihler hep ertelendi bu ayyy...

Aynen cnm
Eylul icn bi sans daha var senn de mi dongun 26 gun? Ne zaman yumrtladgni bilio msn cnm
10Eylül ve 15 Eylül en yüksek olduğu zamanlar diyor,Benim 25 gündü ama bu ay 26 oldu bakalım...

hayırlısı canım inan adet olmakta bir nimek

süperrr :) ovülasyon testi ne demek oluyo yumurtlama zamanını mı öğrenebiliyosun??

Günaydın kızlar. Bugün 23. Günüm zaman geçmiyor ya. Gece rüyamda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah gerçek olur ya.. Allah hayra cikarsin. Isteyen herkes biran önce görür inşallah çift çizgiyi. Yarın sağlık ocağına gidip kan versem mi bilemiyorum, çok kararsızım.

hayırlara vesile olsunnnnn

günaydın kızlarrr ben şimdi takvime bakıyorum da

adetim bittiğinden beri 11 günde 8 kez yapmışız. her yerde 2günde 1 yapın yazıyo ama biz biraz abartmışız herhalde

sizce hamile kalmış olabilir miyim?

inşallah kalmışsındır allah emeklerini boşa çıkarmasın ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…