Asilama yada klomen kulla diysan normaKızlar ben 7 eylülde regl olmam gerekirken bugün oldu bu kadar erken olması normal mi ki ..
Canim bana iki tane bitki verdi biri sinir icin biri kadin hastaliklari icin bide icinde cok cesit olan bi poset verdi bjnu 1.5 kilo bala kat sabah ogle aksam 1 tatli kasigi ye dedi caylarida gunde 3 kez ic aksam 8 9 arasi yat uyu dedi caylar uyku yapiyor zaten 9 u zor bekliyordum gece 3 te kalkip teheccud kilip meryem ve rahman suresini bide secde ayetlerini okuyup secde ayetleri ile ibadet eduyordum 2 ay ustune gebe kaldim doktor sizde sorun var diyormu bana gorunurde bi sebeb yok diyordu zaten onun ustune bende aktara gittim cunku gidip ilaclarini kullanip hamile kalan cok vardinasıl bir macun birtanem ben kafamdan atmak istesemde çevre buna izin vermiyo
amin canım hayırlsı olsun hakkında yarın güzel habererini beklicem..Testi aldım yarın yapacağım adet olmazsam kanda da bakacağım Allah'ım ne verirse en doğrusunu en dogru zamanda verir deyip üzerindeki yükü atıyorum Aminnnn
İnşallah bidahakine bize güzel haberleri verirsin cnmm, burdaki herkesten müjdeli haberleri alırız inşallah :)Pff her zmnki gbi bekletmedi kirmizilar. Neyse en azndan gereksiz heyecan yasatmiyorYeni bat 29 eylul
Canım sabah evde testi yaptım birşey çıkmadıamin canım hayırlsı olsun hakkında yarın güzel habererini beklicem..
Amin tatlimm bakalim eyluldeki diger sansimiz tutar insallahİnşallah bidahakine bize güzel haberleri verirsin cnmm, burdaki herkesten müjdeli haberleri alırız inşallah :)
hadi hayırlısı canım...eylülde tam mesaiCanım sabah evde testi yaptım birşey çıkmadıve işe geldim regl olmuşum önümüzdeki ay için yine buralardayım ... Hiç sekmeyen regl bile gecikti gereksiz strese son ... Ama bir ara negatifi görünce erken menapozmu diye de kormadım değil .
İşe gelipte olunca ohhh şükürler olsunşükürleeer olsun regl oldum diye çoook mutlu oldum... Arkadaşlardan bekliyoruz güzel haberler ben bu ayı kapattım...
Benimde yeni bat 29 Eylül görünüyor... Tam kapattım sayılmaz sanırımPff her zmnki gbi bekletmedi kirmizilar. Neyse en azndan gereksiz heyecan yasatmiyorYeni bat 29 eylul
Aynen cnmBenimde yeni bat 29 Eylül görünüyor... Tam kapattım sayılmaz sanırım
10Eylül ve 15 Eylül en yüksek olduğu zamanlar diyor,Benim 25 gündü ama bu ay 26 oldu bakalım...Aynen cnm
Eylul icn bi sans daha varsenn de mi dongun 26 gun? Ne zaman yumrtladgni bilio msn cnm
hayırlısı canım inan adet olmakta bir nimekCanım sabah evde testi yaptım birşey çıkmadıve işe geldim regl olmuşum önümüzdeki ay için yine buralardayım ... Hiç sekmeyen regl bile gecikti gereksiz strese son ... Ama bir ara negatifi görünce erken menapozmu diye de kormadım değil .
İşe gelipte olunca ohhh şükürler olsunşükürleeer olsun regl oldum diye çoook mutlu oldum... Arkadaşlardan bekliyoruz güzel haberler ben bu ayı kapattım...
süperrr :) ovülasyon testi ne demek oluyo yumurtlama zamanını mı öğrenebiliyosun??evet bende regl bittikten sonra kullanmadım 20 ağustosta reglm bitti ama bu ay 10 gün sürdü sanırım bıraktığım için 22-24 ağustos ta ovülasyon testi yaptım çift çizgiydi ve bu günlerde korunmasız ilişki yaşadık . 27 ağustostan sonra kasık ağrım başladı ve bel ağrılarım şimdide kötü kokan bir akıntı ve koyu renkli idrar.. daha 1 aylık hamile bir arkadaşım var aynı belirtiler ondada vardı ve şimdi hamile :) inşallah bizimde bebişlerimiz vardır diye dua ediyorum..
hayırlara vesile olsunnnnnGünaydın kızlar. Bugün 23. Günüm zaman geçmiyor ya. Gece rüyamda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Inşallah gerçek olur ya.. Allah hayra cikarsin. Isteyen herkes biran önce görür inşallah çift çizgiyi. Yarın sağlık ocağına gidip kan versem mi bilemiyorum, çok kararsızım.
Aynen canım sagol desteğin için...hayırlısı canım inan adet olmakta bir nimek
beni de ekler misinizz 13 eylüllbeni de ekler misiniz? 9 eylül
günaydın kızlarrr ben şimdi takvime bakıyorum da
adetim bittiğinden beri 11 günde 8 kez yapmışız. her yerde 2günde 1 yapın yazıyo ama biz biraz abartmışız herhalde
sizce hamile kalmış olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?