2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Benm de ates olcme maceram huseanla sonclanmak uzere cnku gosgs hassasiyetimden ve siskinliginden anladgm kadariyla hali hazirda yumurtlams olmaliyim - pazartesi de dr. A gidicem kontrl icn- ama atesim sadece dalgalanio oyle artislar inisler 0.2 ya da 0.3 arasnda degisiyo yani ciddi bi artis ya da inis yok e ama o zmn bnu nasil yorumlamam gerek bilmiorum. Pf kadin olmak zor is yaa

ins en kisa zamanda bebisiniz olur tatlim. hosgeldin aramiza :) umudunu asla kaybetmek yok oldu mu?

Bende bu ay yumurta gelistiruci ilac ictim iki gun once 12gunumde kasiklarim agridi yumurtlama oldu diye bos gecmedik bugun 14gun yine kasiklarim agriyo adet olcakmisim gibi geciyo doktor haftasonunu segerlendirin dedi ama uc gundur kasik agrisi bi degisik anlamadim niye hergun yumurtam catlamiyodur herhalde

Bende 30 agustosta adet olmam gerekiyor arda nadir sag kasik agrim oluyor o kadar hamilelik belirtileri falan yok artik kismet bakalim ne olacak

Bende 30 agustosta adet olmam gerekiyor arda nadir sag kasik agrim oluyor o kadar hamilelik belirtileri falan yok artik kismet bakalim ne olacak
Bende 30 agustos yada eylul birde adet olmam lazim sen milletin gebelik belirtilerine aldanma ben 46 gun ustune ogrendim hamile oldugumu hamile kalmadan 2 ay once asilama yaptirmistim da butun gebelik belirtilerini yasamistim adet oldum meger kendimj o kadar dinlemisimki olmayan belirtileride varsaymisim sonra bi aktardan macun aldim 2 ay kullandim 2 ayin ustune gebe kaldim ve 46 gun adet olmadim bi terslik var diye dusundum bi tek 1 hafta basdonmesi oldu bi hastsligim var diye dusundum doktora gitmeye karar verdim gitmeden tedbiren bi test yapayim dedim cift cizgiyi gorunce sasirip kaldimmsolugu dogum kadin uzmaninda aldim ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim meger adetime 1 hafta kala gebe kalmisim yani bu yumurtlama isleride hikaye ben adete 1 hafta kala gebe kaldim 9 ay gebeligim suresincede hersey cok guzeldi kizim dogacagi gun karnimda oldu bize nasip olmadi kucagimiza almak

Mesaji i sonuna kafar heyecanla okudum da , keske guzel bitawymis sonu. Cok uzuldum;( insallah allah saglikli evlatlar nasip eder hepimize

Selam kızlar
Bu sabah regl oldum yeni bat 21 Eylül
bi dahakine daha cok calismalisin cocugmmm
saka bi yana insallah gelecek aya bebis haberi alirsin tatlim.

bende bu sabah felaket bi sirt bel agrisiyla uyandim kasiklarima agrilar girdi belden kasiga dogru. ne zamandir her sabah bunu yasiyorum.

birde gaz eklendi bu sabahkine. asiri gaz vardi gazman gibiydim.
ilk idrarimda cok kotu kokuyodu ve renggi cok koyuydu acaba mi dedirtiyor. iki gundur sabah idrarim farkli geliyor.

dun aksamda birden midem kalkti ama kusmadim.

daha batima 1 hafta filan var. maksimum 10 gun olsun .1 ile 4 u arasi bekliyorum. bukadar erken belirti verirmi kizlar

allahim tekrarini yasatmasin canim cok uzucu ne kadar kotu seyler yasamissin (

Kisiden kisiye degisir ama senin soylemene 10 gun daha var adetine yani gebelik olussa bile daha bebek rahme yerlesmemis insaallah yasadiklarin gercekten hmilelik belirtisidir ama ben suna inaniyorum her ay seytan bi sekilde bizi aldatip adet oldugumuzda da bazen haddi astiran sozler soyletmek icin vesvese veriyor ve maalesef biz bebek hasreti cekenler bu tuzaga dusuyoruz bazen diyorumki duamda bile samimi degilim hem allahim hayirlisini ver diyorum adet oluncada kahrolup uzuluyorum

Canim
Canim mutlaka rabbimin bir bilgi vardir.. Allah sabrini arttirsin insallah.. bende 15 aydir deniyorum olmuyor bu ay oyle cok duzenli iliskide olmadi bakalim allahtan kismet hersey.. insallah hayirli saglikli evlatlarimizi tez vakitte kucagimiza aliriz.. dedigin dokru benim arkadasimda yikanip ertesi gun iliskisi olmus onda hamile kalmisti ben beklemiyorum Allahtan artik olursa.. esimdede bendede sorun yok dediler beklemekten baska caremiz kalmadi

Mesaji i sonuna kafar heyecanla okudum da , keske guzel bitawymis sonu. Cok uzuldum;( insallah allah saglikli evlatlar nasip eder hepimize
Canim benim sagol benim yavrumu doktor yedi kizim 39 haftalikken 4 kiloydu 6 yil ustune gebe kaldim 37 yasindsyim ve oncesinde bi kitle ameliyatim var bide bel fitigim var ben bebegimi riske atmak istemiyorum dedigim halde doktor son ana kadar bekliyecez dedi ve sezeryana almadi ben kendim sezeryana karar verip doktoru degistirecem arastirma hastanesine cikacam dedigim gun bebegimin esyalarini alip hastahaneye dogum karari ile gittigimde doktor bana o aci haberi verdi ve seni kim takip etii diye sordu sonradan yine doktora gityimde o doktorum bana senin bebegini seni takip eden doktor yedi dedi 4 kilo cocugu bekletmenin hic bi anlami yoktu hatta hic aklimdan cikmiyor isik bey masallahi vardi o cocugun demisti kizim dogdugunda 9 10 aylik bebek goruntusi vardi bebegi gorenler dogsaydi bile o cocuk nazardan yasamazdi dedi hani bazi bebekler vardir olmek icin yaratilirlar yada cennet icin benim kizim oyleydi benim hikayebastan sona garipliklerle dolu kizim cennette de olsa ben onu cok ozluyorum ve bir turlu o boslugu dolduramiyorum tek umudjm yeniden hamile kalip hayata yeniden sarilabilmek

Bizde oyle deyip teselli oluyoruz canim bi parcam cennette ve beni bekliyor diye dusunuyorum bizdede bi sorun yok doktor olmamasi icn gorunen bi neden yok diyo sigara kullaniyormusun canim

Canm bnm ya gozlerm dolu dolu oldu okurken. Senin icin binlerce kat daha zordur bunlari yazmak. Allahim acilarini hafifletsin yeni bi melekle insallah

Bende de acaip bir gaz sorunu var iki gündür normalde olmaz yediğimiz bişey dokundu heralde :))))))

Canm bnm ya gozlerm dolu dolu oldu okurken. Senin icin binlerce kat daha zordur bunlari yazmak. Allahim acilarini hafifletsin yeni bi melekle insallah
Insaallah canim hepimize bir hatta iki melek birden gondersin rabbim, surekli dua edip kuran okuyorum ben hamile kaldigimda meryem suresini cok okumustum bide secde ayetleri ile cok secde etmistim simdi yeniden basladim doktor falan isin teferruati mevla ol deyince kimse bunu engelleyemez onunda bi vakti saati var kullugumuzdaki samimiyeti olcuyor

Reactions: BBD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…