2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Bu arada herkese Günaydııınnnnnnnn bugun benim hasta olmam gerekti eger bi yanlis hesabim yoksa birde netten birsey okudum bu idrar testleri 5 gun gecikince net sonuc veriyormus die bende eger gelmezse oyle yaparım diye düşünüyorum

Son düzenleme:

günaydın canım, akşam yaptım çıkmadı ama banyoda bıraktım öyle 1-2 saat sonra baktım 2. çizgi pembemsi olarak vardı vayy dedim hamileyim, eşimle yarın tekrar bakalım daha belirgin olur o zaman. sabah uyandığımda gene yoktu işe geldim eksik olmasın o da geldi . Eylülde artık, hem ne kaldı canım şunun şurasında Eylüle . bende 4-5 gün geçikince bakıcam artık, gıcık hiç belli de etmedi insan bi geliyorum diye işaret çakar.

I
Insallah dokuz ay hic gelmezzz

Anaaaaam geldi mi kiz yoksa, ates olmayan yerden duman cikmazmis. O ikinci pembeler neden bizde cikmiyooo

Hic ya bak sen haine hic isarette cakmamis yapilirmi bu budami gol degil

Anaaaaam geldi mi kiz yoksa, ates olmayan yerden duman cikmazmis. O ikinci pembeler neden bizde cikmiyooo
Yok ya uzaniom oyle bisey yapmiom gelirse basimin ustunde yeri var gelmezse kendi bilir atarlanayim soyle töbe töbe dedim ya 5 gun test mest yapmiycam geciksin iice bi

Aman şekerim çıktıda ne oldu herkes gününe 1 hafta kala pembe çizi çıkınca bakıyosun hamile bizim 2 gün geçiyo bakıyosun pembe çizgi sonra meraba ben geldim pat geliyo

Bende bendeee :) 9,5 aylık evliyimm ilk denememiz olumsuz sonuçlandı ama kalkmamak gerekiyormuş hemen. bu defa öyle yaptım bakalım ne olacak sonuç :) Gerçi 1 hafta önce yaşanan ilişki için kan testi yaptırdım negatif çıktı ama

Hoşgeldinn Bir hafta once yasanan iliski icin test yapiliyormu

Gelmedi yarinda gelmezse bi denize gidim diyorum sorun olmaz dimi olmaz heralde ne sorun olabilir ki

Aman şekerim çıktıda ne oldu herkes gününe 1 hafta kala pembe çizi çıkınca bakıyosun hamile bizim 2 gün geçiyo bakıyosun pembe çizgi sonra meraba ben geldim pat geliyo
Ahhaha benimde iki ay önce aynısı oldu silik çizgiyi gördüm burda da çok okumuştum silik çıkınca hamile olanları ben bi havaya girdim hamileyim diye ertesi gün regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…