2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

En iiyisi idrar testi yerine kan testi yaptrmak heralde kesin sonuc olur diye dusunuyorum ama heray denendiği icin idrar testi daha pratik geliyodur

Ahhaha benimde iki ay önce aynısı oldu silik çizgiyi gördüm burda da çok okumuştum silik çıkınca hamile olanları ben bi havaya girdim hamileyim diye ertesi gün regl oldum

vallaki kız gecikmesini de dikkate alamıycaz artık heralde, pembe çizgiyi de doktor kucama vermeden inanmam artık

Beni yoran sey ne oldu negatif pozitif beklemek yoruyomus bunu cok iyi anladim sizide anliyorum bi an sanki olcakmis gibi hissediyosun o moda giriyosun sonra hasta olucakms gibi hissediosun moral bozuluyo tuhaf duygular icerisindeyim

Beni yoran sey ne oldu negatif pozitif beklemek yoruyomus bunu cok iyi anladim sizide anliyorum bi an sanki olcakmis gibi hissediyosun o moda giriyosun sonra hasta olucakms gibi hissediosun moral bozuluyo tuhaf duygular icerisindeyim
Hatta konu uzerine dusundukce karmasiklasiyo her sey. Hic sasmayan adet dongun bozukur garip harip belirtiler ortaya cikar ve gider sanirim eywah olcak diye panikle iliskiye girsek tutcak

bende bir haftadir bel agrisiyla uyaniyorum gogus uclarimda kasinmaya basladi. off kasiklarima ara ara birseyler batiyo gibi oluyor. ne zormus bu isler. valla zaten bu ay tutmasin kafama takmayacagim cunku dusunmedigin beklemedigin bi anda hamile kaliyorsun diyorlar ne bileyim

canim benimmmm amin insallah saglikla kucagimiza alcaz. ama bu ay ama gelecek aylarda. durun bakalim bir . 1 sene deneyelim bir senelik marotonumuz var illa bu ay olacak diye birsey yok onunda bi vakti zamani vardir elbet. hayirli zamanda gelsinler insallah. olacak olacak umudumuzu kaybetmeyelim ve tum topiktaslarim burada hamileykmmm diye sirayla haykiracak. hepimiz bu sefer hazirlik sureclerinde buluscaz ne alsak ne yapsak diye :)

Canim tum duygularin icin tesekkur ederim ben ilk bebegin kalbi atmiyor dediginde doktor allahim bundan daha guzel bisey yasatacaksin ki bunu yasatiyorsun demisim gayri ihtiyari olarak insaallah oyledir kizimin eksikligini cok daha guzel olanla tamamlasin insaallah

Kizlar bu arada meryem suresinide okumayi ihmal etmeyelim ilk gebeligimde meryem suresi ve rahman suresini her gece 2 ay boyunca okumustum 2. Ayin sonunda hamile kalmistim

Ay deme 3. Denememiz olacak eylul. Sabirla bekliorm ama brzck umutauzm
Bu aydan

Geçen yıl benim sürpriz olmuştu bekle bekle olmadı sonra biraz durumumuz sıkıştı aman dedim bak iyiki olmamış çok zorlancaktık, hesap filan yapmadım Bat- Sat yok aklımda sonra dedim bu aralar olacaktı bi hesapladım nerdeyse 1 hafta gecikmiş aman dedim işler kötü gidiyor stres yaptım heralde olur, karnımda batmalar filan oldu, Herif benim kasıklarımda bişeyler oluyor bi doktora gideyim küt diye elime resmini verdiler Herif de bende şok olduk , gerçi kısa sürdü ama çok güzel bi duyguydu. 5-6 aydır aklıma düştü gene 1-2 aydır adet yaklaşınca aklıma geliyor ama Herif artık zamanı demeye başladı bilmiyorum kısmet bakalım.

Bende güzel haber almak isteyenler arasındayım.:)

Eheh Onu cok kisi yazio ama ne zmn ki vazgctm o zmn geldi bebis diye bakalim kismet senin dusuk oldu aanirim? Allah sag salim kucagimiz almayi nasip etsn henu yapim asamasndaki bebislermzi

dun ates olctum 36.7 iydi bugun 36.9 cikti. yumurtlama gunumun 3. gunu bugun. sanirim bugun calissam tutma olasiligi daha fazlaydi ama n yazikki bugunu esimden ayri gecircem yarin aksam gelip alcak beni

dun ates olctum 36.7 iydi bugun 36.9 cikti. yumurtlama gunumun 3. gunu bugun. sanirim bugun calissam tutma olasiligi daha fazlaydi ama n yazikki bugunu esimden ayri gecircem yarin aksam gelip alcak beni
Bu ates isini ben anliyamadim benim atesim yumurtlamadan sonra hep 37.1 yada yukarisi cikiyor okudugum makalelerde yumurtlamada n sonra ates biraz yukselir ve 2. Guvenli donem baslar yani korkmadan iliskiye girilebilir hamile kalinamaz diyor bilgisi olan varmi bu konuda

Selam kızlar ben de 3 yıldır evliyim, biz de 8 aydır istiyoruz ama esimde biraz sorun var bu nedenle henüz olmadı. Şuan tedavideyiz, çalışmalar devam ediyor Bat 23 Ağustos. .2 aydır adet miktarı düzensiz ama 27-28 günde bir oluyorum.Bu ay henüz gelmedi ama hiç umudum yok..Diğer aylara göre bu ay goguslerim de çok ağrı var..regl olacakmisim gibi sancı da oluyor..ha bir de çarşamba dan beri tansiyonum yükseliyor arada başım dönüyor yatmak istiyorum sürekli. .tabi tüm bunlar psikolojik de olabilir sıcaklar dan da ya da Kansızlık tan Bu ay olursam umudumu kaybetmicem işlh diyetisyene gitmeye başladım bugün önümüzdeki aylara hazırlık olsun diye..hayırlısı neyse o olsun..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…