- 9 Temmuz 2014
- 156
- 178
- 133
Direk bebişi kaldırın havayaa
Gelmedi yarinda gelmezse bi denize gidim diyorum sorun olmaz dimi olmaz heralde ne sorun olabilir ki
Gir canım denize bişi olmaz benim en yakın arkadaşım hicbirsey den sakinmaz hemen de hamile kaldi ahh nedir benim bu sanssizligimmmm
Ahhaha benimde iki ay önce aynısı oldu silik çizgiyi gördüm burda da çok okumuştum silik çıkınca hamile olanları ben bi havaya girdim hamileyim diye ertesi gün regl oldum
Hatta konu uzerine dusundukce karmasiklasiyo her sey. Hic sasmayan adet dongun bozukur garip harip belirtiler ortaya cikar ve giderBeni yoran sey ne oldu negatif pozitif beklemek yoruyomus bunu cok iyi anladim sizide anliyorum bi an sanki olcakmis gibi hissediyosun o moda giriyosun sonra hasta olucakms gibi hissediosun moral bozuluyo tuhaf duygular icerisindeyim
Eheh dr bebisi vernce de benm mi emn msnzvallaki kız gecikmesini de dikkate alamıycaz artık heralde, pembe çizgiyi dedoktor kucama vermeden inanmam artık
canim benimmmm amin insallah saglikla kucagimiza alcaz. ama bu ay ama gelecek aylarda. durun bakalim bir . 1 sene deneyelim bir senelik marotonumuz var illa bu ay olacak diye birsey yok onunda bi vakti zamani vardir elbet. hayirli zamanda gelsinler insallah. olacak olacak umudumuzu kaybetmeyelim ve tum topiktaslarim burada hamileykmmm diye sirayla haykiracak. hepimiz bu sefer hazirlik sureclerinde buluscaz ne alsak ne yapsak diye :)Miaselinam ve seyda6153 ablalarım inş Allah size bir daha evlat acısı göstermez sag saglim hayırlısıyla kavuşursunuz bebeklerinize yaşadıklarınız gercekten cok zor ama Allah sabrını veriyor nefes aldığımız sürece umudumuzu kaybetmeyelim lütfen herşeyde bir hayır vardır diyip geleceğe bakalım belki Allah size daha güzel şeyler hazırlamıştır sizlere verende o alanda o biz duamızı edelim ve sabredelim üzülmeyin artık lütfen
Eheh dr bebisi vernce de benm mi emn msnzDie soralim tam olsn
Ay deme 3. Denememiz olacak eylul. Sabirla bekliorm ama brzck umutauzmvallaha şekerim şimdiden süründürüyor bizi sıpalar gözümüz yollarda kaldı
Canim tum duygularin icin tesekkur ederim ben ilk bebegin kalbi atmiyor dediginde doktor allahim bundan daha guzel bisey yasatacaksin ki bunu yasatiyorsun demisim gayri ihtiyari olarak insaallah oyledir kizimin eksikligini cok daha guzel olanla tamamlasin insaallahMiaselinam ve seyda6153 ablalarım inş Allah size bir daha evlat acısı göstermez sag saglim hayırlısıyla kavuşursunuz bebeklerinize yaşadıklarınız gercekten cok zor ama Allah sabrını veriyor nefes aldığımız sürece umudumuzu kaybetmeyelim lütfen herşeyde bir hayır vardır diyip geleceğe bakalım belki Allah size daha güzel şeyler hazırlamıştır sizlere verende o alanda o biz duamızı edelim ve sabredelim üzülmeyin artık lütfen
Ay deme 3. Denememiz olacak eylul. Sabirla bekliorm ama brzck umutauzm
Bu aydan
EhehGeçen yıl benim sürpriz olmuştu bekle bekle olmadı sonra biraz durumumuz sıkıştı aman dedim bak iyiki olmamış çok zorlancaktık, hesap filan yapmadım Bat- Sat yok aklımda sonra dedim bu aralar olacaktı bi hesapladım nerdeyse 1 hafta gecikmiş aman dedim işler kötü gidiyor stres yaptım heralde olur, karnımda batmalar filan oldu, Herif benim kasıklarımda bişeyler oluyor bi doktora gideyim küt diye elime resmini verdiler Herif de bende şok olduk, gerçi kısa sürdü ama çok güzel bi duyguydu. 5-6 aydır aklıma düştü gene 1-2 aydır adet yaklaşınca aklıma geliyor ama Herif artık zamanı demeye başladı bilmiyorum kısmet bakalım.
Bat ne zmndi tatlimBende güzel haber almak isteyenler arasındayım.:)
Bu ates isini ben anliyamadim benim atesim yumurtlamadan sonra hep 37.1 yada yukarisi cikiyor okudugum makalelerde yumurtlamada n sonra ates biraz yukselir ve 2. Guvenli donem baslar yani korkmadan iliskiye girilebilir hamile kalinamaz diyor bilgisi olan varmi bu konudadun ates olctum 36.7 iydi bugun 36.9 cikti. yumurtlama gunumun 3. gunu bugun. sanirim bugun calissam tutma olasiligi daha fazlaydi ama n yazikki bugunu esimden ayri gecircem yarin aksam gelip alcak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?