2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Aynısını bende yaşıyorum iş yerine gelince sürekli gidiyim test alıyım havasındayım ama bekliycem günüm geçerse yapuıcam testi sıktım dişimi
bugün eve giderken al bitane ama sabah yap, belki gorunur ikinci pembiş çizgi
bakalım kızlar akşam yapsam çıkmaz herhalde senelerdir yapmıyorum çünkü unuttum artık
bende yoldaşım selda nerde diyordum hoş geldin sen daha önce yaptınmı test şu erken testlerden

ben de varımmm 18 ağustos

merhaba kızarr bende katılailr miyim aranızaa..bizim de 9 ay oldu isteyeli..benim de bat 17 eylüll...

canım benim çok üzüldüm Allah bir daha öyle acılar göstermesin.. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olursunda sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın..

Benim bat 9 eylul ins olmaz cok dua ediyorum bu ay cok ugrastim doktoru ilaci derkn dusuk yapali uc ayimda doluyor bu ay ins son olur ugraslarimizda nasip olur

Çok teşekkür ederim inşallah uğur getirir...

kızlar nasılsınız benım 5 gunum kaldı ama adetımı beklıyorum cunku akıntı artısı batma falan hıc bısı yok sadece arada sag kasıgım agrıyor oda normal adete 5 gun kaldı Allahım tez vakıtte gondersın bebeıslerımızı

Merhaba canım..
Benimde 4 günüm kaldı bende bu ay adet belirtileri pek yok inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber..

allah hayırlısını versin ama belirti diye bir şey yok bence kişiden kişiye zaten değişiyor benimde 2 gün bakalım mevlam nenler neylersede güzel eyler

canlarim bugun kasik batmalarim pek yok ama belim agriyor nide hapsururken oksururken kasiklarima kramp giriyor arada boyle mide bulantisi vs cok az var gibi aman ya ne bileyimm. adetime 6 ile 10 gun arasinda birsey var. acaba test icin cok mu erken. bide dun yumurtlamamin son gunuydu sanirim5. gunuydu tekrar denedik cok heyecanliyimm

canım benim çok üzüldüm Allah bir daha öyle acılar göstermesin.. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olursunda sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın..
Amin canim benim insaallah hepimize nasip olur anne olup bebeginin kokusunu icine cekmek buyumesini gormek bugun yine kor gibi dustu icime kizimin acisi oturup careesizce aglayip kalktim elden bisey gelmiyor benim kizimla erkek kardesimin oglunun arasinda 20 gun var o bugun ateslendi ve icimden kizim olssydi belki bende onjn icin telaslanip uzulecektim yegenim kucagimda onun icin telaslaniyorum diye gecti nasil yandi icim gecermi bugjnler bilmiyorum bildigim bugjnler gecse bile benden gidenler gitti geri gelmez artik

allah hayırlısını versin ama belirti diye bir şey yok bence kişiden kişiye zaten değişiyor benimde 2 gün bakalım mevlam nenler neylersede güzel eyler
Benimde 5 gunum var idrar testi yaska cikarmi acaba

Haklisin aslinda canim ama ne bileyim ben belirtileri kkda gordum cevrremdekilerdede yok

arkadaşım yaşadıkların gerçekten çok acı hiçbir şey teselli etmez ama tevekkül edip şükretmek lazım her zaman beterin beteri var tabi sana bunlar boş laf gelebilir senin yaşadığını kimse bilmez allahım birdaha yaşatmasın inşallah elimden sana dua etmekten başka bir şey gelmez

tatlimmm ne olur dusunme bak biliyorum cok zor ama umutlu ol.

benimde aklima gelio gorumcemin bebegini bazen opuyorum mis gibi kokuyo icimden geciriom benimkide olsa acaba boylemi kokardi diye. ama unutmamiz lazim. unutmak kolay degil ins bizede gecmisin acisini dindirecek bebisler gonderir rabbim

Benimde 5 gunum var idrar testi yaska cikarmi acaba
Haklisin aslinda canim ama ne bileyim ben belirtileri kkda gordum cevrremdekilerdede yok
vallahi canlar ben kızımda arkadaşların zoruyla test yaptım hala adet günüm geçmişti ben beklemedeydim çıktı ama bilmiyorum şu an şektan benide dürtüyor ama çıkarmı bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…