Aynısını bende yaşıyorum iş yerine gelince sürekli gidiyim test alıyım havasındayım ama bekliycem günüm geçerse yapuıcam testi sıktım dişimi
bakalım kızlar akşam yapsam çıkmaz herhalde senelerdir yapmıyorum çünkü unuttum artıkbugün eve giderken al bitane ama sabah yap, belki gorunur ikinci pembiş çizgi
ben de varımmm 18 ağustosYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
nixe59.....................23 Ağustos ?????? (Yeni tarih??)
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
sanırım son hali bu kızlar, bi bakıverin de eksik gedik varsa tamamlayalım :)
YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
nixe59.....................23 Ağustos ?????? (Yeni tarih??)
selda89....................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
sanırım son hali bu kızlar, bi bakıverin de eksik gedik varsa tamamlayalım :)
canım benim çok üzüldüm Allah bir daha öyle acılar göstermesin.. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olursunda sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın..Bende araniza yeni katildim evleneli 7 yil bitti 6 yil ustune kendiliginden gebe kaldim 9 ay kizimin dogmasini bekledim tam doguma gittigim gun bebegin kalbinin atmadigini soyleyip dunyami basima yiktilar kizimi 6 subatta kaybettim 40 im doldugundan beri korunmuyorum her ay gebe kalma umidi ile yasiyorum kizim gittiginden beri kocaman bi bosluktayim
Çok teşekkür ederim inşallah uğur getirir...İsim..................... BAT Tarihi
----------------------------------------
Yelser......................1 Eylül
Masal2010..............1 Eylül
hadi devamını getirin kızlar...
Merhaba canım..kızlar nasılsınız benım 5 gunum kaldı ama adetımı beklıyorum cunku akıntı artısı batma falan hıc bısı yok sadece arada sag kasıgım agrıyor oda normal adete 5 gun kaldı Allahım tez vakıtte gondersın bebeıslerımızı
allah hayırlısını versin ama belirti diye bir şey yok bence kişiden kişiye zaten değişiyor benimde 2 gün bakalım mevlam nenler neylersede güzel eylerkızlar nasılsınız benım 5 gunum kaldı ama adetımı beklıyorum cunku akıntı artısı batma falan hıc bısı yok sadece arada sag kasıgım agrıyor oda normal adete 5 gun kaldı Allahım tez vakıtte gondersın bebeıslerımızı
Amin canim benim insaallah hepimize nasip olur anne olup bebeginin kokusunu icine cekmek buyumesini gormek bugun yine kor gibi dustu icime kizimin acisi oturup careesizce aglayip kalktim elden bisey gelmiyor benim kizimla erkek kardesimin oglunun arasinda 20 gun var o bugun ateslendi ve icimden kizim olssydi belki bende onjn icin telaslanip uzulecektim yegenim kucagimda onun icin telaslaniyorum diye gecti nasil yandi icim gecermi bugjnler bilmiyorum bildigim bugjnler gecse bile benden gidenler gitti geri gelmez artikcanım benim çok üzüldüm Allah bir daha öyle acılar göstermesin.. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olursunda sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın..
allah hayırlısını versin ama belirti diye bir şey yok bence kişiden kişiye zaten değişiyor benimde 2 gün bakalım mevlam nenler neylersede güzel eyler
Benimde 5 gunum var idrar testi yaska cikarmi acabakızlar nasılsınız benım 5 gunum kaldı ama adetımı beklıyorum cunku akıntı artısı batma falan hıc bısı yok sadece arada sag kasıgım agrıyor oda normal adete 5 gun kaldı Allahım tez vakıtte gondersın bebeıslerımızı
allah hayırlısını versin ama belirti diye bir şey yok bence kişiden kişiye zaten değişiyor benimde 2 gün bakalım mevlam nenler neylersede güzel eyler
arkadaşım yaşadıkların gerçekten çok acı hiçbir şey teselli etmez ama tevekkül edip şükretmek lazım her zaman beterin beteri var tabi sana bunlar boş laf gelebilir senin yaşadığını kimse bilmez allahım birdaha yaşatmasın inşallah elimden sana dua etmekten başka bir şey gelmezAmin canim benim insaallah hepimize nasip olur anne olup bebeginin kokusunu icine cekmek buyumesini gormek bugun yine kor gibi dustu icime kizimin acisi oturup careesizce aglayip kalktim elden bisey gelmiyor benim kizimla erkek kardesimin oglunun arasinda 20 gun var o bugun ateslendi ve icimden kizim olssydi belki bende onjn icin telaslanip uzulecektim yegenim kucagimda onun icin telaslaniyorum diye gecti nasil yandi icim gecermi bugjnler bilmiyorum bildigim bugjnler gecse bile benden gidenler gitti geri gelmez artik
tatlimmm ne olur dusunme bak biliyorum cok zor ama umutlu ol.Amin canim benim insaallah hepimize nasip olur anne olup bebeginin kokusunu icine cekmek buyumesini gormek bugun yine kor gibi dustu icime kizimin acisi oturup careesizce aglayip kalktim elden bisey gelmiyor benim kizimla erkek kardesimin oglunun arasinda 20 gun var o bugun ateslendi ve icimden kizim olssydi belki bende onjn icin telaslanip uzulecektim yegenim kucagimda onun icin telaslaniyorum diye gecti nasil yandi icim gecermi bugjnler bilmiyorum bildigim bugjnler gecse bile benden gidenler gitti geri gelmez artik
Benimde 5 gunum var idrar testi yaska cikarmi acaba
vallahi canlar ben kızımda arkadaşların zoruyla test yaptım hala adet günüm geçmişti ben beklemedeydim çıktı ama bilmiyorum şu an şektan benide dürtüyor ama çıkarmı bilmemHaklisin aslinda canim ama ne bileyim ben belirtileri kkda gordum cevrremdekilerdede yok
2 gun kalmis idrar testi yapsan cikmazmikiHaklisin aslinda canim ama ne bileyim ben belirtileri kkda gordum cevrremdekilerdede yok
Merhaba canım..
Benimde 4 günüm kaldı bende bu ay adet belirtileri pek yok inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?