Evet kullaniyorum
Bende kullaniyorum yumurtanin kalitesini dusuruyor ve dollenmede sorun oluyor yumurtalari destekleyecek bitki kurleri lazim hic kullandinmiEvet kullaniyorum
Bende kullaniyorum yumurtanin kalitesini dusuruyor ve dollenmede sorun oluyor yumurtalari destekleyecek bitki kurleri lazim hic kullandinmi
bi dahakine daha cok calismalisin cocugmmm
saka bi yana insallah gelecek aya bebis haberi alirsin tatlim.
bende bu sabah felaket bi sirt bel agrisiyla uyandim kasiklarima agrilar girdi belden kasiga dogru. ne zamandir her sabah bunu yasiyorum.
birde gaz eklendi bu sabahkine. asiri gaz vardi gazman gibiydim.
ilk idrarimda cok kotu kokuyodu ve renggi cok koyuydu acaba mi dedirtiyor. iki gundur sabah idrarim farkli geliyor.
dun aksamda birden midem kalkti ama kusmadim.
daha batima 1 hafta filan var. maksimum 10 gun olsun .1 ile 4 u arasi bekliyorum. bukadar erken belirti verirmi kizlar
olsun canim olumsuz dusunme zamani var elbet onumuzdeki ay ins mutlu haberlerini alacagiz.Evettt bugün hastalandim malesef 1.
Ay başarısızlıkla sonuçlandı...
Seninkiler belirtimi oluyor acaba bnm bi yakınim var hep korunuyormus evlendigi gibi çocuğu oldu ikincide fazla geçmeden oldu bende hemen oluyor diyor adam ceketini atsa hamile kalıyorum diyor dalgayla benim yumurta cöp diye atiyor heralde bedenmi istemiyor nedir anlamadimda neyse artik hayırlısı bazi insanlarda öyle bnm kendi ablamda 3-4 ayda falan kaldı inş Allah banada nasip ederolsun canim olumsuz dusunme zamani var elbet onumuzdeki ay ins mutlu haberlerini alacagiz.
benim daha1 haftam var ama midem bulaniyo hafif kizlar. kuscak gibi degil ama bulanti bariz var bugunde kasiklarim iyice sisti ve cekilme gibi biaey oldu sag kasigimda. sanki icerden derimi cekiyorlar gibi.
IYi geceler hanimlar, iki gunluk sapanca tatiki sonrasi gene burdayiimm. Masallah sohbet yerinde, yarim saat sonra bata 7 gun kalacak :)hayirlisi bakalim icimden bir ses bu ay tuttu diyor.kismet..
Bat ne zmndi tatlim
Jnsallah canimNormalde 4 Eylüldü ancak ilk kez bu ay adetim şaştı bir hafta gecikmeli oldu , O yüzden kestiremiyorum. Ama sanırım 9-11 arası gibi olabilir. Dilerim bu ay hamile kalırım.
Canim insallah haberler iyidir. Bnm de gecen ay adetim cok kisa surdu. Doktr eger kanama olduysa bi gun bile onemli deil dedi ama bn gene de detayli bi kontrol istedigm icn bugn tekrar gidiyorum baska bir doktora. Umarim hersey yolundadirbende bu ay hamile olduğumun müjdesini almak istiyorum Allahın izniyle biz 2 aydır korunmayı bıraktık çok istiyorum bi bebeğim olmasını 20 agustos adet günümdü 22 sinde çok az kahverengi leke ve ardından biraz kan geldi adet oldum diye düşündüm ama sadece 1 pet kullandım daha sonra kesildi ve sadece idrarla kan ve yine kahverengi leke geldi dün bi anda kanamam oldu benden bir sürü parça geldi çok çok yoğun ve koyu sonra kesildi ve kahverengi lekeler geliyo bugün 3. gün ama toplamda sadece 1 gün boyunca kan geldi ve arkası gelmedi şuan hala devam eden kahverengi lekeler var normalde benden 4 5 gün boyunca durmaksızın kan gelirdi ve 6. hatta 7.güne kadar sadece lekeler gelirdi bu ay niye böyle kısa sürdü anlamadım adet oluyorum desem bu kadar kısa hiç olmadı yerleşme kanaması desem okuduğum yazılarda bikaç damla pembe leke oluyomuş benden parça geldi bi anda yoğun kanamam oldu düşükten çok korkuyorum inşallah öyle değildir. yarın doktora gidecem hayırlısı olsun artık ne diyelim
merhaba arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm ALLAHIM sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahBende araniza yeni katildim evleneli 7 yil bitti 6 yil ustune kendiliginden gebe kaldim 9 ay kizimin dogmasini bekledim tam doguma gittigim gun bebegin kalbinin atmadigini soyleyip dunyami basima yiktilar kizimi 6 subatta kaybettim 40 im doldugundan beri korunmuyorum her ay gebe kalma umidi ile yasiyorum kizim gittiginden beri kocaman bi bosluktayim
sorma tatlım ya takmıyacam diyorum ama olmuyor bakalım hayırlısı evde inan koşturmaktan haftasonu hiç aklıma bile gelmiyor ama iş yerinde geliyor hatta şeytan dürtüyor bugün test al yap diye ama bilmiyorum erken çıkarmıtzm sen şimdi gell çarşamba gellll diyorsun di miiii, süreç yakın olunca heyecan da artıyor
Aynısını bende yaşıyorum iş yerine gelince sürekli gidiyim test alıyım havasındayım ama bekliycem günüm geçerse yapuıcam testi sıktım dişimisorma tatlım ya takmıyacam diyorum ama olmuyor bakalım hayırlısı evde inan koşturmaktan haftasonu hiç aklıma bile gelmiyor ama iş yerinde geliyor hatta şeytan dürtüyor bugün test al yap diye ama bilmiyorum erken çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?