2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Bende kullaniyorum yumurtanin kalitesini dusuruyor ve dollenmede sorun oluyor yumurtalari destekleyecek bitki kurleri lazim hic kullandinmi

Bu ay bal tarcin corekotu karisimi kullandim faydasi oldumu bilmem bende gecen aysan yumurtam catlamadigi icin kist vardi o hala durduu icin yeni doktorum yumurta var ama kistte opdugu icin kaliteli olmayabilir bu ay tedaviye baslamayalim dedi ..birde belki gorunmeyen bakt mant olabilir dedi tekli antibiyotik 2 fitil versi kullandim adetin 16. Gunu duphastom diye ilac verdi bugun son bakalim nolucak

Belirti için henüz erken sanırım gerçi yumurtlaman erken olduysa belirti de olabilir en iyisi akısına bırak tatlımm dusunme..adet gecikmesini beklemek lazim..

Evettt bugün hastalandim malesef 1.
Ay başarısızlıkla sonuçlandı...
olsun canim olumsuz dusunme zamani var elbet onumuzdeki ay ins mutlu haberlerini alacagiz.

benim daha1 haftam var ama midem bulaniyo hafif kizlar. kuscak gibi degil ama bulanti bariz var bugunde kasiklarim iyice sisti ve cekilme gibi biaey oldu sag kasigimda. sanki icerden derimi cekiyorlar gibi.

Seninkiler belirtimi oluyor acaba bnm bi yakınim var hep korunuyormus evlendigi gibi çocuğu oldu ikincide fazla geçmeden oldu bende hemen oluyor diyor adam ceketini atsa hamile kalıyorum diyor dalgayla benim yumurta cöp diye atiyor heralde bedenmi istemiyor nedir anlamadimda neyse artik hayırlısı bazi insanlarda öyle bnm kendi ablamda 3-4 ayda falan kaldı inş Allah banada nasip eder

IYi geceler hanimlar, iki gunluk sapanca tatiki sonrasi gene burdayiimm. Masallah sohbet yerinde, yarim saat sonra bata 7 gun kalacak :)hayirlisi bakalim icimden bir ses bu ay tuttu diyor.kismet..

Reactions: BBD
IYi geceler hanimlar, iki gunluk sapanca tatiki sonrasi gene burdayiimm. Masallah sohbet yerinde, yarim saat sonra bata 7 gun kalacak :)hayirlisi bakalim icimden bir ses bu ay tuttu diyor.kismet..

Insallah canim bende 30 agustos ama umudum yok belirti akinti falan yok yinede Allahim ins verir mucizesini

bende bu ay hamile olduğumun müjdesini almak istiyorum Allahın izniyle biz 2 aydır korunmayı bıraktık çok istiyorum bi bebeğim olmasını 20 agustos adet günümdü 22 sinde çok az kahverengi leke ve ardından biraz kan geldi adet oldum diye düşündüm ama sadece 1 pet kullandım daha sonra kesildi ve sadece idrarla kan ve yine kahverengi leke geldi dün bi anda kanamam oldu benden bir sürü parça geldi çok çok yoğun ve koyu sonra kesildi ve kahverengi lekeler geliyo bugün 3. gün ama toplamda sadece 1 gün boyunca kan geldi ve arkası gelmedi şuan hala devam eden kahverengi lekeler var normalde benden 4 5 gün boyunca durmaksızın kan gelirdi ve 6. hatta 7.güne kadar sadece lekeler gelirdi bu ay niye böyle kısa sürdü anlamadım adet oluyorum desem bu kadar kısa hiç olmadı yerleşme kanaması desem okuduğum yazılarda bikaç damla pembe leke oluyomuş benden parça geldi bi anda yoğun kanamam oldu düşükten çok korkuyorum inşallah öyle değildir. yarın doktora gidecem hayırlısı olsun artık ne diyelim

Bat ne zmndi tatlim

Normalde 4 Eylüldü ancak ilk kez bu ay adetim şaştı bir hafta gecikmeli oldu , O yüzden kestiremiyorum. Ama sanırım 9-11 arası gibi olabilir. Dilerim bu ay hamile kalırım.

Canim insallah haberler iyidir. Bnm de gecen ay adetim cok kisa surdu. Doktr eger kanama olduysa bi gun bile onemli deil dedi ama bn gene de detayli bi kontrol istedigm icn bugn tekrar gidiyorum baska bir doktora. Umarim hersey yolundadir

merhaba arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm ALLAHIM sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------

Lapremature..........21 Ağustos ??????
nixe59.....................23 Ağustos ?????? (Yeni tarih??)
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül

sanırım son hali bu kızlar, bi bakıverin de eksik gedik varsa tamamlayalım :)

günaydın herkese
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diğer acı olayları yaşayan arkadaşlarıma allahım birdaha yaşatmasın inşallah (inanın ağladım) çok kötü oldum masalcım bende sorun yok

tzm sen şimdi gell çarşamba gellll diyorsun di miiii, süreç yakın olunca heyecan da artıyor

tzm sen şimdi gell çarşamba gellll diyorsun di miiii, süreç yakın olunca heyecan da artıyor
sorma tatlım ya takmıyacam diyorum ama olmuyor bakalım hayırlısı evde inan koşturmaktan haftasonu hiç aklıma bile gelmiyor ama iş yerinde geliyor hatta şeytan dürtüyor bugün test al yap diye ama bilmiyorum erken çıkarmı

bugün eve giderken al bitane ama sabah yap, belki gorunur ikinci pembiş çizgi

Aynısını bende yaşıyorum iş yerine gelince sürekli gidiyim test alıyım havasındayım ama bekliycem günüm geçerse yapuıcam testi sıktım dişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…