vallahi canlar ben kızımda arkadaşların zoruyla test yaptım hala adet günüm geçmişti ben beklemedeydim çıktı ama bilmiyorum şu an şektan benide dürtüyor ama çıkarmı bilmem
2 gun
2 gun kalmis idrar testi yapsan cikmazmiki
AMin ama gercekten cok zor iyice hastalik hastasi oldum kizimi dusunmedigim gun yok bazen o son halinindusunup guzelligine tebessum ediyorum bazende olu oldugu gercegi ile, yuzlesip huzne boguluyorumtatlimmm ne olur dusunme bak biliyorum cok zor ama umutlu ol.
benimde aklima gelio gorumcemin bebegini bazen opuyorum mis gibi kokuyo icimden geciriom benimkide olsa acaba boylemi kokardi diye. ama unutmamiz lazim. unutmak kolay degil ins bizede gecmisin acisini dindirecek bebisler gonderir rabbim
canım benim akşamı beklemem lazım senin elinde imkan varsa yapBen bu konulari anlamadim kiminde cikiyor kiminde cikmiyor ama yap bence cikmasa bile hala umut var :)
canım benim akşamı beklemem lazım senin elinde imkan varsa yap
testi yaptım ama sonuç negatiftibakalım kızlar akşam yapsam çıkmaz herhalde senelerdir yapmıyorum çünkü unuttum artık
bende yoldaşım selda nerde diyordum hoş geldin sen daha önce yaptınmı test şu erken testlerden
bence iyi düşüncelerle olacak diye düşün umutsuzluğa ne konu olursa olsun kapılmaOff kızlar zaman geçmiyor neden bu kadar kafama taktım bilmiyorum ama içimden bu ay da olmayacak diye geçiyorbiz neden bu kadar uğraşıyoruz kimi hemen hamile kalıyor. . Off neyse herşeyin hayırlısı napalım. .
Onunda farkindayim canim evet cok dahaaci olan evlat acilari var benimki isyan degil zaten ozlem hasret bosluk cunku ben rizeye evliyim kimsem yok orda kizimla dolduracaktimm 7 yillik yalnizligimi nasip olmadi bide yanlizligim kizimin gidisi ile ikiye katlandi allahtan memleketim yakin trabzonluyum ben kacip kacip ailemin yanina geliyorum yoksa bu zor zamanlar tek kocanin destegi ile atlatilir gibi degildiarkadaşım yaşadıkların gerçekten çok acı hiçbir şey teselli etmez ama tevekkül edip şükretmek lazım her zaman beterin beteri var tabi sana bunlar boş laf gelebilir senin yaşadığını kimse bilmez allahım birdaha yaşatmasın inşallah elimden sana dua etmekten başka bir şey gelmez
testi yaptım ama sonuç negatiftişimdide günüm geçsin diyorum zaten acemiyim de bu konularda daha 3 aylık evliyim
ama yinede belli olmaz gününde gelmez se yine yap bence ( bu arada hazırmıydı testin öyleIs yerindeyim ben ama yapmiycam :)kalsin biraz
mevlam sana bu günleri unutturacak bebiş dolu günler nasip etsin inşallah allah yar ve yardımcın olsun arkadaşımOnunda farkindayim canim evet cok dahaaci olan evlat acilari var benimki isyan degil zaten ozlem hasret bosluk cunku ben rizeye evliyim kimsem yok orda kizimla dolduracaktimm 7 yillik yalnizligimi nasip olmadi bide yanlizligim kizimin gidisi ile ikiye katlandi allahtan memleketim yakin trabzonluyum ben kacip kacip ailemin yanina geliyorum yoksa bu zor zamanlar tek kocanin destegi ile atlatilir gibi degildi
Rabbim hic bi kadini evlatsizlikla evlat acisi ile imtihan etmesin herkesin yuzunu hayirli evlatlarla guldursunmevlam sana bu günleri unutturacak bebiş dolu günler nasip etsin inşallah allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım
yok gülümde bende kasık ağrısı değilde sanki içi kaşınıyormuş gibi birde deli gibi yemek yeme ve afedersin ama çok fazla tuvalete gitme sanki hiç gitmemişim gibi altıma kaçıracakmışım gibi iş yerinde unanıyorum vallahi artıkarada kasık ağrısı ve başı böyle bulanıklanan var mı?
benn :)) hata belim bile agriuyor canimarada kasık ağrısı ve başı böyle bulanıklanan var mı?
Bende varım canım bat 27 agustosYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
nixe59.....................23 Ağustos ?????? (Yeni tarih??)
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
sanırım son hali bu kızlar, bi bakıverin de eksik gedik varsa tamamlayalım :)
hazır testti bende iş yerinde yaptım tuvalete girdim uyguladımama yinede belli olmaz gününde gelmez se yine yap bence ( bu arada hazırmıydı testin öyle
bende iş yerindeyim yapamam hayırlısı Allahtan
bendede bel ağrısı ve sık idrara çıkma var anlamlandırmak istiyorum ama korkuyorumbenn :)) hata belim bile agriuyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?