2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Off kızlar zaman geçmiyor neden bu kadar kafama taktım bilmiyorum ama içimden bu ay da olmayacak diye geçiyor biz neden bu kadar uğraşıyoruz kimi hemen hamile kalıyor. . Off neyse herşeyin hayırlısı napalım. .

vallahi canlar ben kızımda arkadaşların zoruyla test yaptım hala adet günüm geçmişti ben beklemedeydim çıktı ama bilmiyorum şu an şektan benide dürtüyor ama çıkarmı bilmem

Yok ya bende yapnam beklerim :) surpriz olsun varsada

AMin ama gercekten cok zor iyice hastalik hastasi oldum kizimi dusunmedigim gun yok bazen o son halinindusunup guzelligine tebessum ediyorum bazende olu oldugu gercegi ile, yuzlesip huzne boguluyorum

Bana kizmayin ama sacmaliyorsunuz ne olusu.. nasil dusunursen onu yasarsin birtanem asla oyle birsey dusunme kizarim;(

bakalım kızlar akşam yapsam çıkmaz herhalde senelerdir yapmıyorum çünkü unuttum artık
bende yoldaşım selda nerde diyordum hoş geldin sen daha önce yaptınmı test şu erken testlerden
testi yaptım ama sonuç negatifti şimdide günüm geçsin diyorum zaten acemiyim de bu konularda daha 3 aylık evliyim

bence iyi düşüncelerle olacak diye düşün umutsuzluğa ne konu olursa olsun kapılma

Onunda farkindayim canim evet cok dahaaci olan evlat acilari var benimki isyan degil zaten ozlem hasret bosluk cunku ben rizeye evliyim kimsem yok orda kizimla dolduracaktimm 7 yillik yalnizligimi nasip olmadi bide yanlizligim kizimin gidisi ile ikiye katlandi allahtan memleketim yakin trabzonluyum ben kacip kacip ailemin yanina geliyorum yoksa bu zor zamanlar tek kocanin destegi ile atlatilir gibi degildi

testi yaptım ama sonuç negatifti şimdide günüm geçsin diyorum zaten acemiyim de bu konularda daha 3 aylık evliyim
Is yerindeyim ben ama yapmiycam :)kalsin biraz
ama yinede belli olmaz gününde gelmez se yine yap bence ( bu arada hazırmıydı testin öyle
bende iş yerindeyim yapamam hayırlısı Allahtan

mevlam sana bu günleri unutturacak bebiş dolu günler nasip etsin inşallah allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım

Amin
mevlam sana bu günleri unutturacak bebiş dolu günler nasip etsin inşallah allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım
Rabbim hic bi kadini evlatsizlikla evlat acisi ile imtihan etmesin herkesin yuzunu hayirli evlatlarla guldursun

arada kasık ağrısı ve başı böyle bulanıklanan var mı?
yok gülümde bende kasık ağrısı değilde sanki içi kaşınıyormuş gibi birde deli gibi yemek yeme ve afedersin ama çok fazla tuvalete gitme sanki hiç gitmemişim gibi altıma kaçıracakmışım gibi iş yerinde unanıyorum vallahi artık

Bende varım canım bat 27 agustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…