2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

harşeyin hayırlısı canım..ara mı vereceksin...iş yüzündenn..yapma....kendini okadar hazırlamışken başa dönmek zor olacak tatlım..hakkında hayırlısıı ne diyelimm
Canım benim yapacak bişey kalmadı işe başlamam lazım hemen cocuk yaparsam çıkarırlar zaten şimdi sözleşme yapıyor iş yerleri 2 yıl bebek olmayacak diye tabi şimdiden biöey diyemem ama öyle olur büyük ihtimalle. .. hakkımızda hayırlısı olsun ...aklıma takılan yine çalışmalara devam etsek mi hemen olmazsa yine boş durmasak mı

Hadi hayırlısı canım yaaa inş hamilelik belirtisidir bu ay hamişlerle dolsun bu topic

Isi ertele
Bebisi erteleyecegine Eger cok cok ihtycn yoksa o ise iki yil bebek isterken coook uzn bi sure. Ama tabi gene de karar senle esinin

Canım bende sonunda dün akşam regl oldum :) regl oldum diye sevinecegim aklıma gelmezdi :) bat 4 ekim olarak guncelleyebilir misin :)

Canım bende sonunda dün akşam regl oldum :) regl oldum diye sevinecegim aklıma gelmezdi :) bat 4 ekim olarak guncelleyebilir misin :)
Hayrlisi canim:) bir dahakine guzel haberlerle geliriz insallah topik sakinleri olarak

Çok doğru söylüyosunn kafaya takıp büyütmemek gerekiyo Allah hepimize hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin

Bu arada adaçayını hiç duymamıştımm

Bebegim ada caylari mesela ıhlamur limonlu bunlar sendeki iltihabı giderebiliyor yumurta catlamasi icin uygun bi ortam sağlıyor sen takınti haline getirme gebelik olayıni sicak tut kendini vitaminli saglikli seyler ye bitki agirlikli olsun menün vücudunu gebelige hazırla dogru zamanda zaten oluyo üzme kendini :)

canım benim gögüslerimde agrı yok ama basınca üzerine acıyo dün gebe ooldugumu ögrendim

Arkadaslar kendimle ilgili bişey söyleyim 4+1 de kan testınde çıktı ama haftasonuydu nöbetçi doktor yarın kadın doğumcu görsün her ihtimale karşı dedi ertesi gün doktor ultrasonda baktı 4+2 kesede var hamilesin dedi ve ilk söylediği şey

Yaşlı çaylar özellikle ada cayı sakın artık yok dedi bide maydanoz...eğer hamile olma ihtimaliniz varsa bence içmeyin yanlış anlamayın bi arkadas yazmış için diye polemiğe girmekte istemem sadece bana doktorun dediği buydu...ama farklı zamanda o etkiside çatlamaya yardımcıda oluyodur bilmemem sadece hamile olma ihtimaline karşı uyarıyım dedim,arkadas adet olmuşmu yazdıysada görmedim kusura bakmayın

Son düzenleme:
canım benim gögüslerimde agrı yok ama basınca üzerine acıyo dün gebe ooldugumu ögrendim

Teşekkür ederim canım cok mutlu oldum kendim haberi almış gibi :)) Allah tamamina erdirsin peki göğüs uclarinda ki o tanecikler kabarmismi benim en cok duyduğum şey bu

haklısın canım. adaçayı düşük yapmaya sebep oluyor maydonoz da öyle

Tatlım gebeligin baslamis ama dr bunuda bilmesi lazim ki ilk 4 hafta ictigin ilaclar bile gebelige zarar vermiyor eger vücut henüz gebeligi yasamiyorsa bu bitki caylarinin hatta ickinin bile zarari yok öyle olsa bütün anneler tehlike altında olurdu

Teşekkür ederim canım cok mutlu oldum kendim haberi almış gibi :)) Allah tamamina erdirsin peki göğüs uclarinda ki o tanecikler kabarmismi benim en cok duyduğum şey bu
SAOL CANIM darısı tüm isteyenlerin ve senin başına evet ye tanecikler kabarmış hiç farkında degildim

haklısın canım. adaçayı düşük yapmaya sebep oluyor maydonoz da öyle

Hamile oldugun surecte icersen ewet zararlidir lakin adet doneminde yumurta catlama doneminde icersen böyle birsey söz konusu bile olamaz ben dr yanında calisiyorum bun benim bildiklerim sizlerinde bildigi bi çok sey vardır tabi

canım peki göğüsteki ağrı azaldımı bat tarihine yaklaşınca yoksa hep aynı mıydı
yok aynı adet belirtisi gibiydi ama nornalde belim pek agrımaz karnım daha çok agrır adet olacagım bu sefer belim çok agrıdı evet bata yaklaşınca geçti şimdi basınca falan pek acımıyo göğsüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…