Canım benim yapacak bişey kalmadı işe başlamam lazım hemen cocuk yaparsam çıkarırlar zaten şimdi sözleşme yapıyor iş yerleri 2 yıl bebek olmayacak diye tabi şimdiden biöey diyemem ama öyle olur büyük ihtimalle. .. hakkımızda hayırlısı olsun ...aklıma takılan yine çalışmalara devam etsek mi hemen olmazsa yine boş durmasak mıharşeyin hayırlısı canım..ara mı vereceksin...iş yüzündenn..yapma....kendini okadar hazırlamışken başa dönmek zor olacak tatlım..hakkında hayırlısıı ne diyelimm
canım herkes bekle diyor ama genelde çıkıyor idrarda üzülmeyeceksen yap ben 4 gün kala yaptım silik çıkmıştıhaklısın canım biraz bekliyeyim bakalım adetim geçsin nolcak sonra bakayım :)
bende öyle düşündüm inşallah geç döllenme olmuştur inşallah hamişimdirAz önce adet oldum sanıdm lavaboya gittim aşırı derecede akıntım olmuş ve iğrenç kokuyo hamilelik belirtisi yaa ona yoruyorum
Isi erteleCanım benim yapacak bişey kalmadı işe başlamam lazım hemen cocuk yaparsam çıkarırlar zaten şimdi sözleşme yapıyor iş yerleri 2 yıl bebek olmayacak diye tabi şimdiden biöey diyemem ama öyle olur büyük ihtimalle. .. hakkımızda hayırlısı olsun ...aklıma takılan yine çalışmalara devam etsek mi hemen olmazsa yine boş durmasak mı
İnşallaaahhh niyeyse hala hamileyim gibi hissediyorum benHadi hayırlısı canım yaaa inş hamilelik belirtisidir bu ay hamişlerle dolsun bu topic
Canım bende sonunda dün akşam regl oldum :) regl oldum diye sevinecegim aklıma gelmezdi :) bat 4 ekim olarak guncelleyebilir misin :)YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
tzm..........................?
selda89...................?
Ebrar09..................?
Secido......................?
eylulinko..................?
Masal2010...............?
Filluk.......................?
miaselinam.............?
ftmecrnadnn...........hamişşşşşşşşşşşşş
atalay......................6 Eylül
ml 66.......................6 eylül
ilknur02............6 eylül
funda08...................7 Eylül
balpeteek..................7 Eylül
persa33....................9 Eylül
yeşil zeytin...................9 eylül
gul_can..........................9 eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
elifss......................12 Eylül
dududada.................13 eylüL
010712........14 Eylül
okulum...................17 Eylül
mavi2................18 Eylül
smyyali...................18 Eylül
hanife 55.....................18-22 eylül
Lapremature..........19 eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
nomaliza..............28 eylül
BBD..........................29 EYLÜL
Yelser.......................29 Eylül
senden benden bizden......1 ekim
guvennnnnnn....................2 ekim
ilknur84....................4 ekim
mhrap.....................5 Ekim
günaydınn kızlar..güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Hayrlisi canim:) bir dahakine guzel haberlerle geliriz insallah topik sakinleri olarakCanım bende sonunda dün akşam regl oldum :) regl oldum diye sevinecegim aklıma gelmezdi :) bat 4 ekim olarak guncelleyebilir misin :)
Evet canım umudumuzu kaybetmiyoruz hayırlı zamanda gelicek bebeklerimiz inanıyorumHayrlisi canim:) bir dahakine guzel haberlerle geliriz insallah topik sakinleri olarak
Çok doğru söylüyosunn kafaya takıp büyütmemek gerekiyo Allah hepimize hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin
Bu arada adaçayını hiç duymamıştımm
canım benim gögüslerimde agrı yok ama basınca üzerine acıyo dün gebe ooldugumu ögrendimKizlar merhaba tanismiyoruz ama sizlerden yardim istiyorum Lütfen bi cok yere mesaj attim malum ilgilenmiyorlar öncelikle hamile olanlar Allah yardimcilari olsun bizler icinse dogru zamanda bebek versin güzel Allahım benim sizden ricam gogis belirtisi olmadan hamile olduğunu ogrenen varmi
düşen bebegimde adetime 2 gün vardı yaptırdık 150 lili bişey çıkmiştıKan testi en erken ne zaman yapılırsa sağlıklı sonuç verir kızlar bunca şey okumama rağmen hala kaç gün olduğundan emin değilim
canım benim gögüslerimde agrı yok ama basınca üzerine acıyo dün gebe ooldugumu ögrendim
haklısın canım. adaçayı düşük yapmaya sebep oluyor maydonoz da öyleArkadaslar kendimle ilgili bişey söyleyim 4+1 de kan testınde çıktı ama haftasonuydu nöbetçi doktor yarın kadın doğumcu görsün her ihtimale karşı dedi ertesi gün doktor ultrasonda baktı 4+2 kesede var hamilesin dedi ve ilk söylediği şey
Yaşlı çaylar özellikle ada cayı sakın artık yok dedi bide maydanoz...eğer hamile olma ihtimaliniz varsa bence içmeyin yanlış anlamayın bi arkadas yazmış için diye polemiğe girmekte istemem sadece bana doktorun dediği buydu...
Arkadaslar kendimle ilgili bişey söyleyim 4+1 de kan testınde çıktı ama haftasonuydu nöbetçi doktor yarın kadın doğumcu görsün her ihtimale karşı dedi ertesi gün doktor ultrasonda baktı 4+2 kesede var hamilesin dedi ve ilk söylediği şey
Yaşlı çaylar özellikle ada cayı sakın artık yok dedi bide maydanoz...eğer hamile olma ihtimaliniz varsa bence içmeyin yanlış anlamayın bi arkadas yazmış için diye polemiğe girmekte istemem sadece bana doktorun dediği buydu...
canım peki göğüsteki ağrı azaldımı bat tarihine yaklaşınca yoksa hep aynı mıydıcanım benim gögüslerimde agrı yok ama basınca üzerine acıyo dün gebe ooldugumu ögrendim
Göğüs olacaktı pardon yanlış yazmışım :)Tatlım gogis ne???
SAOL CANIM darısı tüm isteyenlerin ve senin başına evet ye tanecikler kabarmış hiç farkında degildimTeşekkür ederim canım cok mutlu oldum kendim haberi almış gibi :)) Allah tamamina erdirsin peki göğüs uclarinda ki o tanecikler kabarmismi benim en cok duyduğum şey bu
haklısın canım. adaçayı düşük yapmaya sebep oluyor maydonoz da öyle
yok aynı adet belirtisi gibiydi ama nornalde belim pek agrımaz karnım daha çok agrır adet olacagım bu sefer belim çok agrıdı evet bata yaklaşınca geçti şimdi basınca falan pek acımıyo göğsümcanım peki göğüsteki ağrı azaldımı bat tarihine yaklaşınca yoksa hep aynı mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?