al benden de o kadar, ama ben ümitsizim... kendimi de inandırdım, bu defa ki de zor olacak.ayyy ben kesın hamıle degılım hıc bır belırtım yok
herkeste farklı olabilir benim bi arkadaşım ne miğde bulantısı yaşamış ne de baş dönmesi çok rahattım diyor yani bünyeden bünyeye değişirayyy ben kesın hamıle degılım hıc bır belırtım yok
slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim ben 1 yıl 3 aylık evliyim bu ay ilk defa klomifenle çatlatma ignesi vuruldum inşallah hep birlikte eylül ayında hamiş oldugumuzu ögreniriz ama neden bilmiyorum yine melegim bu ayda olmayacak gibi hissediyorum
çok tşkler canım benim geçen hafta vuruldum igneyi Rabbim nasib ederse olur inşallah hepimizininşallah arkadaşım, iyi çatlamalarrrr sana
olsun bence de, hadi gııııı haftaya çalışmaya hazırlan, ballar fındıklar karıstırılsıın, kıl tüy yün temizlikleri halledilsin... hop bir iki üç... durmak yok..Mrb hanımlar bende bugün yine maalesef aranıza katıldım :'( benimde umudum eylül ayına kaldı.... lütfen eme lütfen bu defa olsun..
hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMrb hanımlar bende bugün yine maalesef aranıza katıldım :'( benimde umudum eylül ayına kaldı.... lütfen eme lütfen bu defa olsun..
selam kızlar 2,5 senelik evliyim 30 yaşındayım eşim bebek istemiyor 2,5 senedir yazz 4+24 kullanıyorum ağustos başı korunmayı bıraktım ovulasyon testi yapıyorum 1 haftadır bu gün pozitif çıktı kafam çok karışık tek bildiğim bir şey var bende anne olmak istiyorum artıkkkk
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlısı hakkınızdaçok tşkler canım benim geçen hafta vuruldum igneyi Rabbim nasib ederse olur inşallah hepimizin
allah neşeni arttırsın ne diyim masalolsun bence de, hadi gııııı haftaya çalışmaya hazırlan, ballar fındıklar karıstırılsıın, kıl tüy yün temizlikleri halledilsin... hop bir iki üç... durmak yok..
nasıl güldüm anlatamma ALALH da seni üldürsün canım benimm...ne güzel yazmışıın kızzz...bende hazırlanıyorum adetim yeni bittiii u ay rahim fim ne gidiyorum ben hayırlısıı bakalım....olsun bence de, hadi gııııı haftaya çalışmaya hazırlan, ballar fındıklar karıstırılsıın, kıl tüy yün temizlikleri halledilsin... hop bir iki üç... durmak yok..
tşkler canım Amin Allah hakkımızda hayırlısını versinaramıza hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlısı hakkınızda
allah neşeni arttırsın ne diyim masal
iyidi senin daha günün geçmediyok be canım aslında nötr bir durumdayım bugün, ptesi sendromu işte, ama didim ki içimden madem bu sıpa gelmiyor barim gelişine hazırlık edek, bugün doğum sigortası olayını araştırdım biraz öyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?