2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------

Lapremature..........21 Ağustos ??????
nixe59.....................23 Ağustos ?????? (Yeni tarih??)
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
elalmami.................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül

ay ne güzel uzadı.... mezunlarımızı bekliyoruzzzz...

ayyy ben kesın hamıle degılım hıc bır belırtım yok
al benden de o kadar, ama ben ümitsizim... kendimi de inandırdım, bu defa ki de zor olacak.

gerçi şükretmemiz lazım, topiğimizdekilerin adetleri düzenli, sorunlu pkolu filen yok, her ay gelmesi de bir nimet arkadaşlar..

slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim ben 1 yıl 3 aylık evliyim bu ay ilk defa klomifenle çatlatma ignesi vuruldum inşallah hep birlikte eylül ayında hamiş oldugumuzu ögreniriz ama neden bilmiyorum yine melegim bu ayda olmayacak gibi hissediyorum

Eltimi de perşembe günü sezeryana alacaklarmış, onun bebişi de geliyor, bende ikinci meleğimin gelmesini istiyorum artık ya. Rabbimin adaleti gücü ne kadar büyük, bir kızım var ve sevgisi bende sonsuz, Ama Allahım ikinci meleğimi beklerken de sonsuz bir hasret veriyor,

hep anneler der ya, çocuklarımı eşit seviyorum diye, sonsuz sevgiden bir tane daha oluşuyor kalbinde.

selam kızlar 2,5 senelik evliyim 30 yaşındayım eşim bebek istemiyor 2,5 senedir yazz 4+24 kullanıyorum ağustos başı korunmayı bıraktım ovulasyon testi yapıyorum 1 haftadır bu gün pozitif çıktı kafam çok karışık tek bildiğim bir şey var bende anne olmak istiyorum artıkkkk

uzun süreli doğum kontrol hapı kullanımında 1-2 ay sonra yumurtlama düzene giriyor diye biliyorum.. ama sen dene canım madem bu kadar istiyorsun..

fakat eşinle sorun yaşamayasın sonra...

inşallah arkadaşım, iyi çatlamalarrrr sana

oda istiyo biliyorummm kredi borcumuzu bi sene ödeyelim dio ha bi sene önce ha bi sene sora onun için çok farketmez ama ben benim için 1 sene daha ilaç kullanmak pek hoş birşey olmayacak adetlerim düzenli genelde doktora danıştım ilacı bıraktıktan sonra hemen hamilelik olabilir dedi

Mrb hanımlar bende bugün yine maalesef aranıza katıldım :'( benimde umudum eylül ayına kaldı.... lütfen eme lütfen bu defa olsun..

Mrb hanımlar bende bugün yine maalesef aranıza katıldım :'( benimde umudum eylül ayına kaldı.... lütfen eme lütfen bu defa olsun..
olsun bence de, hadi gııııı haftaya çalışmaya hazırlan, ballar fındıklar karıstırılsıın, kıl tüy yün temizlikleri halledilsin... hop bir iki üç... durmak yok..

çok tşkler canım benim geçen hafta vuruldum igneyi Rabbim nasib ederse olur inşallah hepimizin
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlısı hakkınızda

olsun bence de, hadi gııııı haftaya çalışmaya hazırlan, ballar fındıklar karıstırılsıın, kıl tüy yün temizlikleri halledilsin... hop bir iki üç... durmak yok..
nasıl güldüm anlatamma ALALH da seni üldürsün canım benimm...ne güzel yazmışıın kızzz...bende hazırlanıyorum adetim yeni bittiii u ay rahim fim ne gidiyorum ben hayırlısıı bakalım....

allah neşeni arttırsın ne diyim masal

yok be canım aslında nötr bir durumdayım bugün, ptesi sendromu işte, ama didim ki içimden madem bu sıpa gelmiyor barim gelişine hazırlık edek, bugün doğum sigortası olayını araştırdım biraz öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…