2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Ayyy topic herkese uğurlu geldiii. bizde istiyoz biz deee

canım benim de 13 eylül. erken gebelik testi aldım yarın yapıcam belki sen de 4 gün önceden belli edenlerden alırsan bugun çıkabilir.

Yaaa ben bulamıyorum o erken gebelik testlerinden... Birde pek güven vermiyor... Akşam iş çıkışı kan testi mi yaptırsam... Offfffffff Allahım beklemek çok zor

Kizlar mutluluktan ucuyorum sabah 6 da test yaptim pozitiff Allahim herkese bu mutlulugu tatdirsinnn

Amin canım... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Bizlere dua etmeyi sakın unutma...

YENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
seralex 20...............Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
balpeteek.................7 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül

nomaliza................28 Eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
filluk .................27-28 Eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Ebrar09..................................?
Secido......................................?
miaselinam.............................?

Ben de test almak istiyorum ya ama yine tek çizgi görürüm diye cesaret edemiyorum. Canım ikimizinde durumu aynı ben de klomen kullandım. Adet olacak gibi de değilim. En iyisi yarın kan vermek
Evet oluyo ve adetin ilk iki gününde ancak geçiyo. Bazıları göğüs ağrım var hamile miyim diyo ama ben diyemiyom. Çünkü ezelden beri böyle.
bzde de acaba olmayacak mi agri?

Off kızlar 2 gündür alakasız zamanlarda midem bulanıyo az önce yemek yedim midem bulandı şimdi. Dün akşam da eşim kebapçıya gidelim dedi aklıma et gelince midem bulandı cumartesi adet günüm inşallah hamileyimdir

Diğer tüm adet belirtilerimi yaşıyorum aynı adet okucakmışım gibi ne dersiniZ

Canım zaten adet belirtileri ile hamilelik bence çok benziyo sen olumlu düşün olumlu olsun canım benim dualarım seninle benimde çok belirtim yoktu göğüslerim çok acıyodu ama adete yakında çok acırdı yani bende anlayamadım öylesine bi test yapmıştım seninde olacak inş

Merhaba kızlar ben de 2010 annesiyim 4 yaşında bir oğlum var 2. Bebeğimizi düşünmeye başladık inş hayırlısı ile olur

Hamilelik belirtileri adete çok benziyor ben oğluma hamile kaldığım ay adetime yakın su gibi akıntım vardı bide kasık ağrım o kadar hakkında hayırlısı olsun inş.

Bu arada bende ilk bebeğime 7 ay sonra kalabildim yumurtlama günleri mi takip etmeme rağmen kalamıyordum daha sonra clear blue digital ovulasyon testi aldım gülen yüz çıkan onu kullandığım ay ve preseed de kullandım ve o ay hamile kaldım tavsiye ederim bu ay da ilk defa preseed kullandım ve Allah in izni ile sağlıkla hamile kalırsam preseed hamile kalmak isteyen bir kişiye hediye edicem

slm kızlar aranıza yeni katıldım sayılır aslında uzun zamandır sessiz misafirinizdim bu ay ovulasyon testi ile denemelerimiz oldu. yaklaşık 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı yaşıcam diye tedirginim. sizlere sorum şu ovulasyon testiyle hamile kalan arkadaşlar en erken ne zaman öğrendiler şuanda acaba mı demeden edemiyorum bide tatile gidicem adetime 9 gün var kanda çıkarmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…