nerdesin kız sen, naska baska top,klerde geziyosun :)günaydın arkadaşlarrrr... nasıl olalım aynı beyaaaaa,
canım benim de 13 eylül. erken gebelik testi aldım yarın yapıcam belki sen de 4 gün önceden belli edenlerden alırsan bugun çıkabilir.
Kizlar mutluluktan ucuyorum sabah 6 da test yaptim pozitiff Allahim herkese bu mutlulugu tatdirsinnn
Ben de test almak istiyorum ya ama yine tek çizgi görürüm diye cesaret edemiyorum. Canım ikimizinde durumu aynı ben de klomen kullandım. Adet olacak gibi de değilim. En iyisi yarın kan vermek
bzde de acaba olmayacak mi agri?Evet oluyo ve adetin ilk iki gününde ancak geçiyo. Bazıları göğüs ağrım var hamile miyim diyo ama ben diyemiyom. Çünkü ezelden beri böyle.
Canm uzulme. Hayirlisi olsun bekliyoruz hep bedaber gzl haberler. Bugunun yarini varHiç sasirmadim negatif
Canım zaten adet belirtileri ile hamilelik bence çok benziyo sen olumlu düşün olumlu olsun canım benim dualarım seninle benimde çok belirtim yoktu göğüslerim çok acıyodu ama adete yakında çok acırdı yani bende anlayamadım öylesine bi test yapmıştım seninde olacak inşDiğer tüm adet belirtilerimi yaşıyorum aynı adet okucakmışım gibi ne dersiniZ
Diğer tüm adet belirtilerimi yaşıyorum aynı adet okucakmışım gibi ne dersiniZ
Diğer tüm adet belirtilerimi yaşıyorum aynı adet okucakmışım gibi ne dersiniZ
evet aynı adet olucakmışım gibi ama 2 . gün bugün gecikmedeee
Canım bence de test yap benim adete 4 gün kala çıktı senin çıkabilirevet aynı adet olucakmışım gibi ama 2 . gün bugün gecikmedeee
Canini skma can sagli gi olsunHiç sasirmadim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?