2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

preseed nasıl kullanılıyor biraz bilgi verebilirmisiniz ?

preseed nasıl kullanılıyor biraz bilgi verebilirmisiniz ?

Preseed ovulasyon testi ile birlikte kullanılıyor ovulasyon testi yaptın mesela çift çizgiyi gördün o gün ve ertesi gün eşinle on sevişme yapıyorsun ilişkiye tam hazırsınız mesela Pre-Seed zaten bir jel siringasi var 3 ml çekiyoruz vaginaya sıkıyorsun o jeli sıktiktan sonra 15 dk içinde esin bosaliyor ve ilişkiden sonra biraz yatiyosun

Canm uzulme. Hayirlisi olsun bekliyoruz hep bedaber gzl haberler. Bugunun yarini var
İnşallah canım. Adet olmayı beklicem. Rahim filmini de çektirecem bu ay. Yaptırmadığım bir tek o kaldı. Hayırlısı artık ne diyelim

Allahim isteyen bütün herkese versin dualarim sizlerle

ilk defa
ilk defa duydum bunu 2 günde bir keremi yapıyorsun yoksa tek çizgi gelene kadar mı?

ilk defa duydum bunu 2 günde bir keremi yapıyorsun yoksa tek çizgi gelene kadar mı?

Canım ovulasyon testini yaptın bugün diyelim pozitif çıktı bugün ve yarın Pre-Seed ile birlikte ilişki yasiyosun yani 2 gün üst üste ama yumurtlama testlerini yap yinede 2 gün pozitif çıkar en cok yumurtlama testleri ama bazen 3. Günde olabilir o yüzden yumurtlama testinde tek çizgi cikana kadar testlere devam et

bu ay eğer tutmamışsa önümüzdeki ay deneyeceğim benim çift çizgi bu ay 4 gün sürdü inş tutmulturda gerek kalmaz..

ikisi aynı koyuluğa gelince hergün ilişki düşünüyorum ben, silikleşene kadar, hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…