- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
preseed nasıl kullanılıyor biraz bilgi verebilirmisiniz ?Bu arada bende ilk bebeğime 7 ay sonra kalabildim yumurtlama günleri mi takip etmeme rağmen kalamıyordum daha sonra clear blue digital ovulasyon testi aldım gülen yüz çıkan onu kullandığım ay ve preseed de kullandım ve o ay hamile kaldım tavsiye ederim bu ay da ilk defa preseed kullandım ve Allah in izni ile sağlıkla hamile kalırsam preseed hamile kalmak isteyen bir kişiye hediye edicem
preseed nasıl kullanılıyor biraz bilgi verebilirmisiniz ?
İnşallah canım. Adet olmayı beklicem. Rahim filmini de çektirecem bu ay. Yaptırmadığım bir tek o kaldı. Hayırlısı artık ne diyelimCanm uzulme. Hayirlisi olsun bekliyoruz hep bedaber gzl haberler. Bugunun yarini var
Öyle tabi üzülsem de yapacak bişey yok.Canini skma can sagli gi olsun
Allahim isteyen bütün herkese versin dualarim sizlerleYENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
seralex 20...............Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
balpeteek.................7 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül
nomaliza................28 Eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
filluk .................27-28 Eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Ebrar09..................................?
Secido......................................?
miaselinam.............................?
oooo sayfamız bereketlendi. tebrikler arkadaşım..Kizlar mutluluktan ucuyorum sabah 6 da test yaptim pozitiff Allahim herkese bu mutlulugu tatdirsinnn
ilk defa duydum bunu 2 günde bir keremi yapıyorsun yoksa tek çizgi gelene kadar mı?Preseed ovulasyon testi ile birlikte kullanılıyor ovulasyon testi yaptın mesela çift çizgiyi gördün o gün ve ertesi gün eşinle on sevişme yapıyorsun ilişkiye tam hazırsınız mesela Pre-Seed zaten bir jel siringasi var 3 ml çekiyoruz vaginaya sıkıyorsun o jeli sıktiktan sonra 15 dk içinde esin bosaliyor ve ilişkiden sonra biraz yatiyosun
10 gun ayrı kaldım ama geldim geldim bacım... :) burdayım gariiiinerdesin kız sen, naska baska top,klerde geziyosun :)
bendeeeeee, ama gelmiyor ikinci sıpa :)Merhaba kızlar ben de 2010 annesiyim 4 yaşında bir oğlum var 2. Bebeğimizi düşünmeye başladık inş hayırlısı ile olur
ilk defa duydum bunu 2 günde bir keremi yapıyorsun yoksa tek çizgi gelene kadar mı?
Canım ovulasyon testini yaptın bugün diyelim pozitif çıktı bugün ve yarın Pre-Seed ile birlikte ilişki yasiyosun yani 2 gün üst üste ama yumurtlama testlerini yap yinede 2 gün pozitif çıkar en cok yumurtlama testleri ama bazen 3. Günde olabilir o yüzden yumurtlama testinde tek çizgi cikana kadar testlere devam et
bendeeeeee, ama gelmiyor ikinci sıpa :)
bu ay eğer tutmamışsa önümüzdeki ay deneyeceğim benim çift çizgi bu ay 4 gün sürdü inş tutmulturda gerek kalmaz..
dayanamadım kan testi yaptırdım saat 4 de alıcam sonucu :SCanım bence de test yap benim adete 4 gün kala çıktı senin çıkabilir
dayanamadım kan testi yaptırdım saat 4 de alıcam sonucu :S
ikisi aynı koyuluğa gelince hergün ilişki düşünüyorum ben, silikleşene kadar, hayırlısı bakalım..Canım ovulasyon testini yaptın bugün diyelim pozitif çıktı bugün ve yarın Pre-Seed ile birlikte ilişki yasiyosun yani 2 gün üst üste ama yumurtlama testlerini yap yinede 2 gün pozitif çıkar en cok yumurtlama testleri ama bazen 3. Günde olabilir o yüzden yumurtlama testinde tek çizgi cikana kadar testlere devam et
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHHayirlisi olsun inş güzel haber alırız senden
Hadi canım hayırlısı o zaman:)dayanamadım kan testi yaptırdım saat 4 de alıcam sonucu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?