2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

kızlar bişey sormak istiyorum idrar testini ne zman yapmalıyım sabah öğle akşam fark edermi??
canim ben bugun aldircam esime yarin ilk idrarla yapcam cunku adetime daha 5 gun var.

gecen sefer adetim bir gun gecmisti ikindide yaptim silik cikti ertesi sabah yaptim yine silik cikmisti

Bir şey sorabilir miyim hanımlar? Biraz tuhafıma gitti ihtimal vermiyorum ama ilk defa duydum bir bayan diyor ki eğer gebeyseniz idrarınız koyulaşır hay hay bunu duydum. Bi de dedi ki gebeyseniz idrarınızda sanki minik minik nokta nokta parlaklıklar olur yaparken duydunuz mu hiç böyle bir şey?

yapma yaaaa onadamı bakalım

Eline sağlık canım

Kızlar mrb.Bende 2 buçuk yıllık evliyim mayısta korunmayı bıraktık.Haziranda kist vardı,temmuzda rahimde küçük bi yara var dedi doktor bi ay da öyle bekledik bugün yakıldı yara,eylül yalan oldu benim tam karar vermişken hepsi üst üste gelince çok moralim bozuldu. İnşallah isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın bebeğini..

benim bat 5 ekim cnm benide listeye eklermisin

Tzm, ozel saglik sigortasinin dogumu kapsamasi icin gebelkten en az alti ay once duzenlenmesi gerekiyormus. Zaten gelecegi yok yaptirsam mi acaba bilemedim... Bide sipanin erken gelecegi tutar prayi cope atmak da istemedim... Onlari arastiriyordum.

Mesgale buluyim iste, aksamlari da lif filen orcem ogrencem :))

canim ben bugun aldircam esime yarin ilk idrarla yapcam cunku adetime daha 5 gun var.

gecen sefer adetim bir gun gecmisti ikindide yaptim silik cikti ertesi sabah yaptim yine silik cikmisti
cevap için teşekkürler benim iki gün gecikti o zaman ben de gelmezse yarın alıp yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…