- 30 Ekim 2013
- 20.612
- 57.201
- 798
nasıl güldüm anlatamma ALALH da seni üldürsün canım benimm...ne güzel yazmışıın kızzz...bende hazırlanıyorum adetim yeni bittiii u ay rahim fim ne gidiyorum ben hayırlısıı bakalım....
canim ben bugun aldircam esime yarin ilk idrarla yapcam cunku adetime daha 5 gun var.kızlar bişey sormak istiyorum idrar testini ne zman yapmalıyım sabah öğle akşam fark edermi??
Bir şey sorabilir miyim hanımlar? Biraz tuhafıma gitti ihtimal vermiyorum ama ilk defa duydum bir bayan diyor ki eğer gebeyseniz idrarınız koyulaşır hay hay bunu duydum. Bi de dedi ki gebeyseniz idrarınızda sanki minik minik nokta nokta parlaklıklar olur yaparkenduydunuz mu hiç böyle bir şey?
YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
nixe59.....................23 Ağustos ?????? (Yeni tarih??)
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
sanırım son hali bu kızlar, bi bakıverin de eksik gedik varsa tamamlayalım :)
Valla canım bilemedim ki ama çok değişik geldi ve ilk defa duydum. Gülmedim değil haniiyapma yaaaa onadamı bakalım
canım arkadas dogru söylemiş benim idrarımda koyuldu gercektenValla canım bilemedim ki ama çok değişik geldi ve ilk defa duydum. Gülmedim değil hanii
Yok canım onu biliyorum da o oluyor koyulaşma kesin. ben o dediği parlak noktalara şaşırdım :)canım arkadas dogru söylemiş benim idrarımda koyuldu gercekten
onu bilmiyom canm yani okadar dikkat etmedim ama koyuldu gercekten.su an acık cok su içmektenYok canım onu biliyorum da o oluyor koyulaşma kesin. ben o dediği parlak noktalara şaşırdım :)
melek anne adayısınız anlaşılanonu bilmiyom canm yani okadar dikkat etmedim ama koyuldu gercekten.su an acık cok su içmekten
7 haftalık canım insallah.darısı sizlere mayıs annişi olun insallahmelek anne adayısınız anlaşılanne kadarlık?
benim bat 5 ekim cnm benide listeye eklermisinYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
nixe59.....................23 Ağustos ?????? (Yeni tarih??)
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
elalmami.................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
ay ne güzel uzadı.... mezunlarımızı bekliyoruzzzz...
tebrikler cnm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasib etsin7 haftalık canım insallah.darısı sizlere mayıs annişi olun insallah
canım arkadas dogru söylemiş benim idrarımda koyuldu gercekten
cevap için teşekkürler benim iki gün gecikti o zaman ben de gelmezse yarın alıp yaparım..canim ben bugun aldircam esime yarin ilk idrarla yapcam cunku adetime daha 5 gun var.
gecen sefer adetim bir gun gecmisti ikindide yaptim silik cikti ertesi sabah yaptim yine silik cikmisti
canım naber nasılsın bakalım görüşmeyeli??bebekımmmm hosgeldın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?