ikisi aynı koyuluğa gelince hergün ilişki düşünüyorum ben, silikleşene kadar, hayırlısı bakalım..
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
evet önümüzdeki ay alıp deneyeceğimO zaman testlerini yapacaksın çift çizgi gördüğün her gün yada gün asrı Pre-Seed ile calicaksin
benimde öyle bende çok istiyorum eşime böyle bi hediye vermeyiEylül'de gelirmi ki bebeğim ben çok istiyorum gelmesini ve Eylül benim için çok önemli bir ay evlilik yıldönümümde bu ay
Umarım bu ay yağan yağmurlar gibi bereketli olur ve bize bu mutlu haberi vermeyi nasip ederbenimde öyle bende çok istiyorum eşime böyle bi hediye vermeyi
ben ilk gebeliğimde haftada yarım ampul proluton depot kullanıyordum, ama receteli vuruyorlar ilacı, tüp bebeklerde filen de jel kullandırıyorlar aşağıdan.. ben zararı olacağını düşünmüyorum..KIZLAR PROGESTAN KULLANMAK İSTİYORUM NE DERSİNİZ SAĞLAM DURSUN BEBEK YARIN DA DR.RANDEVU ALDIM
bat geçmeden öncekiler psikolojik battan sonrakiler gerçek :) batını bekle canım.. ama bazı arkadaşlarımızda erken belirtilerde lmadı değil.. insallah bebeğindendir..merhaba arkadaşlar
sizlere bi sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim benim bat a5 gün var 2 gündür midem bulanıyo başım dönüyo ve dün afedersiniz istifra ettim. Acaba hamile olabilir miyim böyle şeyler yaşayan var mı yoksa bunlar bebek isteğim için psikolojik mi? ne dersiniz
aminnnnn ağzından bal damlıyor inşallahh isteyen herkese Rabbim en kısa zamanda nasip etsinUmarım bu ay yağan yağmurlar gibi bereketli olur ve bize bu mutlu haberi vermeyi nasip eder
merhaba arkadaşlar
sizlere bi sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim benim bat a5 gün var 2 gündür midem bulanıyo başım dönüyo ve dün afedersiniz istifra ettim. Acaba hamile olabilir miyim böyle şeyler yaşayan var mı yoksa bunlar bebek isteğim için psikolojik mi? ne dersiniz
Meraba bende hamileym 4. Haftamizdayz amainternette hesaplyorum 5 haftalik cikiyo midem bulantm var bugun bu haftalarda normalmidirBenim ilk çocuğum hamile kaldığım ay adetime yakın 4-5 gün vardı belirgin bir şekilde ogurmustum sadece 1 kez yaşamıştık bu durumu ve gebeligimide erken öğrenmistim 3 haftalık erken ddöllenme olmus inş seninde öyledir
benim de evlilik yııldönümümmm hem de birinci ben de bu ay gelmesini çok istiyorumm ne zaman belli olucak cnmEylül'de gelirmi ki bebeğim ben çok istiyorum gelmesini ve Eylül benim için çok önemli bir ay evlilik yıldönümümde bu ay
Ayy cok heycanliiiiiidayanamadım kan testi yaptırdım saat 4 de alıcam sonucu :S
cevabın için teşekürler inşallah bebiş geliyordur :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)) tabi banadaaabat geçmeden öncekiler psikolojik battan sonrakiler gerçek :) batını bekle canım.. ama bazı arkadaşlarımızda erken belirtilerde lmadı değil.. insallah bebeğindendir..
Ayy inşallah RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok aratmasın:)Benim ilk çocuğum hamile kaldığım ay adetime yakın 4-5 gün vardı belirgin bir şekilde ogurmustum sadece 1 kez yaşamıştık bu durumu ve gebeligimide erken öğrenmistim 3 haftalık erken ddöllenme olmus inş seninde öyledir
Meraba bende hamileym 4. Haftamizdayz amainternette hesaplyorum 5 haftalik cikiyo midem bulantm var bugun bu haftalarda normalmidir
kızlar yumurta çatladıktan sonra göğüs ağrısı olması normal mi ilk defa bu ay dikkatimi çekti belki bu ay ovilasyonla çalışmalarımz vardı ondan dolayıdamı bilmiyorum ama çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?