- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
ben yumurtalama dönemimde çatladığını hissettim buradada okumuştum biraz kasık ağrısı olur diye yumurtalamamdan bir hafta geçti ve şimdide çok hafif kasık ağrısı ve göğsümde ağrılar ve bir ihtimal belki hamile olabilrmiyim diyprum ama pekte heveslenmek istemiyorumBenimde dikkatimi çekiyor 2 aydır ve bugün benimde göğüslerim ağrıyor hassas galiba yumurtlayinca oluyor
Bn dr gtmistm 3 haftalik demisti ama internette ki mi dogru dersinzAdet inin ilk gününe göre hesapla doğru sonuç odur 2 sonuç olmaz canım bulantı gayet normal
Canım göğüs ağrısı yumurtlama gününden itibaren varsa gebelik belirtisi olabiliyor beni bu ay öyle oldu ve kan testim pozitif canım:)ben yumurtalama dönemimde çatladığını hissettim buradada okumuştum biraz kasık ağrısı olur diye yumurtalamamdan bir hafta geçti ve şimdide çok hafif kasık ağrısı ve göğsümde ağrılar ve bir ihtimal belki hamile olabilrmiyim diyprum ama pekte heveslenmek istemiyorum
inşallah canım inşallh çok hafifte kasık ağrım var ama daha bir hafta geçti yumurtalama gününden sended böyle olmuşmuydu biraz belirtilerinden bahsedermisinCanım göğüs ağrısı yumurtlama gününden itibaren varsa gebelik belirtisi olabiliyor beni bu ay öyle oldu ve kan testim pozitif canım:)
bu arada hayırlı olsun çoksevindim darısı bize inşallah :)Canım göğüs ağrısı yumurtlama gününden itibaren varsa gebelik belirtisi olabiliyor beni bu ay öyle oldu ve kan testim pozitif canım:)
Canım benimde yumurtlama gününden sonra hafif kasık ağrım oluyordu ama öyle çok değil batma gibi arada, ama en büyük belirti göğüslerimdi her zaman adete yakın acırdı bu sefer yumurtlamadan itibaren çok acımaya başladı bide diğer aylara göre ateşim sanki daha yüksekti canım. İnşallah sende hamişsindir:)inşallah canım inşallh çok hafifte kasık ağrım var ama daha bir hafta geçti yumurtalama gününden sended böyle olmuşmuydu biraz belirtilerinden bahsedermisin
Canım hayırlısı olsun üzmemeye çalış kendiniKızlar adet oldum
inşallah canım bu ay çok istiyorum evlilik yıldönümümüz bu ay eşime böyle bi hediye vermeyi çok istiyorum. bi sorum daha var yarın tatile gidicem gitmedem test yaptırsam belli olurmu ki kanda ona göre davranırım bende mümkün mü?Canım benimde yumurtlama gününden sonra hafif kasık ağrım oluyordu ama öyle çok değil batma gibi arada, ama en büyük belirti göğüslerimdi her zaman adete yakın acırdı bu sefer yumurtlamadan itibaren çok acımaya başladı bide diğer aylara göre ateşim sanki daha yüksekti canım. İnşallah sende hamişsindir:)
ya ister istemez işte ne yapayımCanım hayırlısı olsun üzmemeye çalış kendini
İnşallah canım bizim de dündü evlilik yıldönümümüz inş seninde bu ay olur:) Senin BAT ne zamandı canım çünkü adet olmadan da kanda çıkabiliyor benim adete 4 gün kala hem idrarda hem kanda çıktı ama bazen geç döllenme oluyomuş çıkmayabiliyomus senin BAT yaklaştımı canıminşallah canım bu ay çok istiyorum evlilik yıldönümümüz bu ay eşime böyle bi hediye vermeyi çok istiyorum. bi sorum daha var yarın tatile gidicem gitmedem test yaptırsam belli olurmu ki kanda ona göre davranırım bende mümkün mü?
9 gün var canım inşallah belirtiler psikolojik değildirİnşallah canım bizim de dündü evlilik yıldönümümüz inş seninde bu ay olur:) Senin BAT ne zamandı canım çünkü adet olmadan da kanda çıkabiliyor benim adete 4 gün kala hem idrarda hem kanda çıktı ama bazen geç döllenme oluyomuş çıkmayabiliyomus senin BAT yaklaştımı canım
Senin baya varmış canım belki kanda da çıkmayabilir ama sen yinede dikkatli ol belli olmaz hamile olabilirsin ve inş hamilesindir canım9 gün var canım inşallah belirtiler psikolojik değildir
inş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Senin baya varmış canım belki kanda da çıkmayabilir ama sen yinede dikkatli ol belli olmaz hamile olabilirsin ve inş hamilesindir canım
bat tarihine 4 haftalık oluyor bebek ve keseyi 5 haftalıkken görebiliyorlar, sana acaba 4+3, yani 7 haftalık mı dedi, 3 haftalık bebek kanda bile çıkmıyor çünküBn dr gtmistm 3 haftalik demisti ama internette ki mi dogru dersinz
olsun YENİ AY YENİ UMUTLAR demek.. üzülmek yok topiğimizde, kızarız baakkkk...Kızlar adet oldum
Bugün kan testi yaptırdım. Sonucu yarın alıcam. Beklemk çok stresli:\olabilirsin tabii canım kalbini ferah tut korkma yap testi yoksa. da en azından yok dersin bekleme stresinden kurtulursun
Evet ya almstr sonucu smdiyebalpetekten haber var mı kan sonucunu alacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?