- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Anlattfn sey yerlesme kanamasni da dusunduruyo ama canmMerhaba bugün BAT günü. Hala kasık ağrısı var, uyku var. Ama kanda test yaptırdım. Negatif çıktı. 5 gün önce 2-3 gün az birşey kanama gibi olduydu. Normalde 6-7 gün adet olurum. 5 gün öncekini adetin ilk günü kabul edip 3 ekim yeni beklenen adet tarihi diyeceğim artık.
Üzüldüm ki bi kereolsun YENİ AY YENİ UMUTLAR demek.. üzülmek yok topiğimizde, kızarız baakkkk...
Ne bileyim ben de anlamadım. SAT. 8 ağustosta. BAT. 9 eylülde. 5 gün önce 2,5 gün önce kahverengi sonra kırmızı kanadı. Hemen kesildi. Bence birşeyler oldu ama tutmadı sanki. Umutlar Ekim için artık.Anlattfn sey yerlesme kanamasni da dusunduruyo ama canm
canım yıne de se bılırsın ama benden tavsıye eger kan testı yaptırırsan hamıle degılsen ( ki insallah hamılesındır) catlamamıs yumurtalarını dusunerek sogan kurune baslarsın. Daha ıyı olur bence, bekledıkce strese gırıyor ınsan.28 gunde bi adet olurdum 30 gun oldu bugun iki gundr test yaptim hic bise yok doktora gittigimde yumurtalar catlamamis dedi aradan iki gun gecti kasik agrisi cektim acaba doktor yanildimi gec mi catladi diye dusundum ama iki gun gectigi halde gostermedigine gore ya gec dollendi yada hic catlamadi off off
Uzuluyoruz tabi ki ama yeni bi sans bu ay senin icnÜzüldüm ki bi kere
Aynen canım bakalım ne olacak bu ay kolaylaştırıcı şeyler yiyelim kızlar tavsi,yeleri alalım :)Uzuluyoruz tabi ki ama yeni bi sans bu ay senin icn
Walla suan badem findik ve cikolata yiyooommmAynen canım bakalım ne olacak bu ay kolaylaştırıcı şeyler yiyelim kızlar tavsi,yeleri alalım :)
Valla ben jan tahlili yaptrdm 4 haftalik ciktu dr gttm 3 haftalik dedi nete bakiyorum 5+2 gunluk pazartesi dr gitcm ben 3 agustosda regl oldmbat tarihine 4 haftalık oluyor bebek ve keseyi 5 haftalıkken görebiliyorlar, sana acaba 4+3, yani 7 haftalık mı dedi, 3 haftalık bebek kanda bile çıkmıyor çünkü
Bn corek otu bal tarcn aliorm sbh aksam canmAynen canım bakalım ne olacak bu ay kolaylaştırıcı şeyler yiyelim kızlar tavsi,yeleri alalım :)
Bn en az on olmali dye dymstm cnm amakızlaarr ii geceler bugün progesteron testi yaptırdıımm sonuç 9.3 çıktıı..doktor yumurtlama olduğunu gösteriyorr dedii ama nette yuurtlama olmuyor diyende olmuşş..bilginiz var mı...
kızlarrr günaydınnn
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
kızlarrr günaydınnn
Bunu bende duymuştum canım :) Bende şu karışım vermişler ya bir topikte onu yapayım diyorum :)Bn corek otu bal tarcn aliorm sbh aksam canmneye iyi gleck blmyrm ama bi unut iste:)
Onları da yiyim bakiimm :))))Walla suan badem findik ve cikolata yiyooommm)
kızlarrr günaydınnn
TABİKİİİİ ALLAH TÜM BEBEK İSTEYEN KUCAKLARI BOŞ BIRAKMASINNNNNNNNNNŞimdi doğru 2015 mayıs anneleri topiğine ve bizleri ziyaret etmeyi ve bizler içinde dua etmeyi ihmal etmiyoruzzzzzzzz...
teşekkür ederimmmmm :) darısı başınızaa :)günaydıınn canıım tebrikk ederiimm çok mutlu olduummmm..tebrikleerrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?