2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Merhaba bugün BAT günü. Hala kasık ağrısı var, uyku var. Ama kanda test yaptırdım. Negatif çıktı. 5 gün önce 2-3 gün az birşey kanama gibi olduydu. Normalde 6-7 gün adet olurum. 5 gün öncekini adetin ilk günü kabul edip 3 ekim yeni beklenen adet tarihi diyeceğim artık.

Anlattfn sey yerlesme kanamasni da dusunduruyo ama canm

Anlattfn sey yerlesme kanamasni da dusunduruyo ama canm
Ne bileyim ben de anlamadım. SAT. 8 ağustosta. BAT. 9 eylülde. 5 gün önce 2,5 gün önce kahverengi sonra kırmızı kanadı. Hemen kesildi. Bence birşeyler oldu ama tutmadı sanki. Umutlar Ekim için artık.

canım yıne de se bılırsın ama benden tavsıye eger kan testı yaptırırsan hamıle degılsen ( ki insallah hamılesındır) catlamamıs yumurtalarını dusunerek sogan kurune baslarsın. Daha ıyı olur bence, bekledıkce strese gırıyor ınsan.

bat tarihine 4 haftalık oluyor bebek ve keseyi 5 haftalıkken görebiliyorlar, sana acaba 4+3, yani 7 haftalık mı dedi, 3 haftalık bebek kanda bile çıkmıyor çünkü
Valla ben jan tahlili yaptrdm 4 haftalik ciktu dr gttm 3 haftalik dedi nete bakiyorum 5+2 gunluk pazartesi dr gitcm ben 3 agustosda regl oldm

kızlaarr ii geceler bugün progesteron testi yaptırdıımm sonuç 9.3 çıktıı..doktor yumurtlama olduğunu gösteriyorr dedii ama nette yuurtlama olmuyor diyende olmuşş..bilginiz var mı...

kızlaarr ii geceler bugün progesteron testi yaptırdıımm sonuç 9.3 çıktıı..doktor yumurtlama olduğunu gösteriyorr dedii ama nette yuurtlama olmuyor diyende olmuşş..bilginiz var mı...
Bn en az on olmali dye dymstm cnm ama
Snnki de dusk deil zaten doktr daha iyi yorumlar.

Bn corek otu bal tarcn aliorm sbh aksam canm neye iyi gleck blmyrm ama bi unut iste:)
Bunu bende duymuştum canım :) Bende şu karışım vermişler ya bir topikte onu yapayım diyorum :)

Reactions: BBD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…