2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Eliffss ve Seralex20 tebrik ederim kızlar hayırlı bir hamilelik olsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Bize de bol bol dua edin bu topiktee herkes hamile kalacak o kadaaaarrrr
Canım çok teşekkür ederiz:) Dualarım hep sizinle canım dediğin gibi bu topicte herkes hamiş olacak:)

Bunu bende duymuştum canım :) Bende şu karışım vermişler ya bir topikte onu yapayım diyorum :)
Semendrenin paylasimi mi? Dun malzemeleri alip tarcnli corekotlu karisima ekledm. Ama azcik yaptm annemlerle yasadgmz icn smdilk ck dikkat cekmek istemiyorum napio bu manyak demesinler diye Kendi evimze gecene kdr olmazsa bebisimz kurleri deniycem adam akilli ama

gunaydın,
hamile arkadaslarımızı tebrik ediyorum rabbim saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. kendilerine dikkat etsinler artık.
bende dun iğnemi yaptım bu akşam 36 saat oluyor bakalım artık calısmalara son gaz baslıcaz. dua edin bol bol ne olur.

Dun bat gunumdu hala gelen giden yok ama karnim hafiften agriyo hastalancam galiba

Insallah bu ay o bekledgn ay olr cnm. Sen calsmalara devam et, elbet tutucak

YENİ BAT LİSTEMİZ
neciman..................Hamişşş
ftmecrnadnn...........Hamişşş
funda08..................Hamişşş
ilknur-02 ............Hamişşşşş
eliffss ....................Hamişşşşş
ml 66 ....................Hamişşşşş
seralex 20...............Hamişşşşş
balpeteeek...............Hamişşşşş
atalay......................6 Eylül
persa33...................9 Eylül
yeşil zeytin..............9 Eylül
gul_can...................9 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
151113......................10 Eylül
Amanda29...............12 Eylül

nomaliza................28 Eylül
dududada................13 Eylül
010712......................14 Eylül
okulum.....................17 Eylül
mavi2.......................18 Eylül
smyyali....................18 Eylül
hanife 55..................18-22 Eylül
Lapremature...........19 Eylül
elalmami.................20 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
masal 2010.............27 Eylül
filluk .................27-28 Eylül
BBD........................29 Eylül
Yelser......................29 Eylül
sendenbendenbizden...1 Ekim
guvennnnnnn..............2 Ekim
ilknur84.......................4 Ekim
eylulinko.......................4 Ekim
mhrap...........................5 Ekim
tzm...........................................?
selda89....................................?
Ebrar09..................................?
Secido......................................?
miaselinam.............................?
günaydınn hatunlarrr...gününüz şeker tadında geçsin inşş....

Gunaydin kızlar. Hamis olanlarin gozu aydın, Allah bizlere de nasip etsin en kisa zamanda. Ben de 8-9 unda hastalanmaliydim ama gelen giden yok. Agrim sizim da yok. Çok enteresan du bu ay. Progestani birakinca 2-3 gun icindr adet olunur. Bugun 5oldu. Inşallah kist olusmamistir.

kızlarr bat tarihim bugünn henüz gelen yok.. dün sadece ufak lekelenmelerim oldu ama bitti.. neden acaba.. inşallah kırmızılar gelmezz.. :)

kızlarr bat tarihim bugünn henüz gelen yok.. dün sadece ufak lekelenmelerim oldu ama bitti.. neden acaba.. inşallah kırmızılar gelmezz.. :)
Canım yerleşme kanaması olabilir dünkü lekelenme inşallah da öyledir gelmesin kırmızılar:)

Canım yerleşme kanaması olabilir dünkü lekelenme inşallah da öyledir gelmesin kırmızılar:)
inşallahh dediğin gibidir canım yaa gelmesin kırmızılarrrr :) eğer bugün gelmesse. gebelik testini ne zaman yapıyım yarın yapsam çıkarmı ki ?

inşallahh dediğin gibidir canım yaa gelmesin kırmızılarrrr :) eğer bugün gelmesse. gebelik testini ne zaman yapıyım yarın yapsam çıkarmı ki ?
Canım bugün adet olmazsan yarın sabah yap bence çıkabilir inşallah da bebiş çıkar canım:)

günaydın kızlar maşallah ne kadar bereketli bi konu oldu böyle bu. hamile arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. bize de dua etmeyi unutmayın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…