SAOLASIN CANIMMM AMİNNNNAyyyyy bu harika bir haber... Sabah sabah nasılda iyi geldi...
Allah tamamına erdirsin canım, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim...
Canıııımmmm hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallahkızlarrr günaydınnn
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Canım çok teşekkür ederiz:) Dualarım hep sizinle canım dediğin gibi bu topicte herkes hamiş olacak:)Eliffss ve Seralex20 tebrik ederim kızlar hayırlı bir hamilelik olsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Bize de bol bol dua edin bu topiktee herkes hamile kalacak o kadaaaarrrr
canım çok teşekkür ederimmmCanıııımmmm hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallahÇok sevindimm
Semendrenin paylasimi mi? Dun malzemeleri alip tarcnli corekotlu karisima ekledm. Ama azcik yaptm annemlerle yasadgmz icn smdilk ck dikkat cekmek istemiyorum napio bu manyak demesinler diyeBunu bende duymuştum canım :) Bende şu karışım vermişler ya bir topikte onu yapayım diyorum :)
Oo guzel haberlerle gelmissin tatlim. Tebrik ederimmmm. Cok sevndmkızlarrr günaydınnn
Yiye yiye kilo aldm bn zaten yok faydali yok iyi gelirOnları da yiyim bakiimm :))))
ay canım benim hadi gözün aydınnnnnnnnn...rabbim kucağını almayı nasip etsin...:)kızlarrr günaydınnn
Insallah bu ay o bekledgn ay olr cnm. Sen calsmalara devam et, elbet tutucakgunaydın,
hamile arkadaslarımızı tebrik ediyorum rabbim saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. kendilerine dikkat etsinler artık.
bende dun iğnemi yaptım bu akşam 36 saat oluyor bakalım artık calısmalara son gaz baslıcaz. dua edin bol bol ne olur.
ooooo süper bir haber canımcııımmmmm , tebriklerkızlarrr günaydınnn
hayırlı olsun canımm sabah sabah çok güzel haberr.. .. tebrik ederim .. sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin allahım..kızlarrr günaydınnn
Canım yerleşme kanaması olabilir dünkü lekelenme inşallah da öyledir gelmesin kırmızılar:)kızlarr bat tarihim bugünn henüz gelen yok.. dün sadece ufak lekelenmelerim oldu ama bitti.. neden acaba.. inşallah kırmızılar gelmezz.. :)
inşallahh dediğin gibidir canım yaa gelmesin kırmızılarrrrCanım yerleşme kanaması olabilir dünkü lekelenme inşallah da öyledir gelmesin kırmızılar:)
Canım bugün adet olmazsan yarın sabah yap bence çıkabilir inşallah da bebiş çıkar canım:)inşallahh dediğin gibidir canım yaa gelmesin kırmızılarrrr:) eğer bugün gelmesse. gebelik testini ne zaman yapıyım yarın yapsam çıkarmı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?