2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Evet canım bende aktardan alıcam inşallah bi maaşı alalım :) Birde muz alıcam bol bol fındık falan enerji patlaması yaşıcaz kocacımla

Bende bu ay 3 gün geciktim ama ağrılı bir adet görüyorum şuan pelte pelte kanamam var umarım seninki bebiştir
Ins ama hic umudum yok aslinda gecikmeside garip geldi yumurta gelistrci ilac kullanmistim demekki o sebep olmusda olabilir

fatih sultan macunu deyince aklıma geldi, osmanlı padişahlarından 3. muratın 124 çocuğu varmış, bi ara tofaş araba markasını da buradan koymuşlar murat 124 diye :)

acaba adamın sırrı neydi....

fatih sultan macunu deyince aklıma geldi, osmanlı padişahlarından 3. muratın 124 çocuğu varmış, bi ara tofaş araba markasını da buradan koymuşlar murat 124 diye :)

acaba adamın sırrı neydi....
aallah seni ne etmesinn emii....ne kullanıyonnn bana da söyleee...kafam senn gibi olamadıı biii

Kizlar nen soğan kuru uyguladim bu ay bakalim sonuç ne olacak uygulayan var mi

Bnmde ilk aklımdn o geçmişti valla :))))
Smdi diyete baslicam artk cnku hamilelik de olrsa kilo alir basini gider ben evleneli daha uc ay bile olmadi ama nerdeyse 6 kilo almsm diyette de fndk fistk muz falan olck ama cocugu riske atmayalim

kızlar, ara ara gördüm bu preseed mi nedir bu, ben catlama iğnesi oldumya dün acaba alıp denesem mi bu preseed i, bugun ve bugunden sonra gun aşırı ilişkim var. yokse iğne falan yapıldıgım için zararı olur mu, yoksa bu ay olmaz ise bidahaki aya mı denesem. napıyım, ne bu preseed, kullanan var mı?
daha önce catlatma iğnesi kullanan var mı aranızda, bu benim ikinci iğnem deneyimleri duymak istiyorum.

Smdi diyete baslicam artk cnku hamilelik de olrsa kilo alir basini gider ben evleneli daha uc ay bile olmadi ama nerdeyse 6 kilo almsm diyette de fndk fistk muz falan olck ama cocugu riske atmayalim
valla canm iyi 6 kilo almışsın ben tam 10 ay oldu evleneli 10 kilo aldımmm (( evlendiğim zaman 50 kiloya düşmüştümm :)) ne kadar mutluydumm.. :) ama zayıflayamıyorum şimdikk

aallah seni ne etmesinn emii....ne kullanıyonnn bana da söyleee...kafam senn gibi olamadıı biii
AY ŞİMDİ KAHVE İÇTİM, çayocagındaki ablamıza sormalı ne katıyo içine, farezehiri midir bende çözemedim :):)

valla canm iyi 6 kilo almışsın ben tam 10 ay oldu evleneli 10 kilo aldımmm (( evlendiğim zaman 50 kiloya düşmüştümm :)) ne kadar mutluydumm.. :) ama zayıflayamıyorum şimdikk
Bnm de sure cok az ama spor diyet dalan yapio msn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…