inşallahh .. güzel haberler vermek istiyorum artıkk :)Canım bugün adet olmazsan yarın sabah yap bence çıkabilir inşallah da bebiş çıkar canım:)
Bnmde ilk aklımdn o geçmişti valla :))))Yiye yiye kilo aldm bn zaten yok faydali yok iyi gelir
Bende bu ay 3 gün geciktim ama ağrılı bir adet görüyorum şuan pelte pelte kanamam var umarım seninki bebiştirDun bat gunumdu hala gelen giden yok ama karnim hafiften agriyo hastalancam galiba
Evet canım bende aktardan alıcam inşallah bi maaşı alalım :) Birde muz alıcam bol bol fındık falanSemendrenin paylasimi mi? Dun malzemeleri alip tarcnli corekotlu karisima ekledm. Ama azcik yaptm annemlerle yasadgmz icn smdilk ck dikkat cekmek istemiyorum napio bu manyak demesinler diyeKendi evimze gecene kdr olmazsa bebisimz kurleri deniycem adam akilli ama
Ins ama hic umudum yok aslinda gecikmeside garip geldi yumurta gelistrci ilac kullanmistim demekki o sebep olmusda olabilirBende bu ay 3 gün geciktim ama ağrılı bir adet görüyorum şuan pelte pelte kanamam var umarım seninki bebiştir
Bn fatih sultan macununu alcktm da 300 lira cokEvet canım bende aktardan alıcam inşallah bi maaşı alalım :) Birde muz alıcam bol bol fındık falanenerji patlaması yaşıcaz kocacımla
300 liraya aşılama yaptırırız kız , çokmuş...Bn fatih sultan macununu alcktm da 300 lira cok
Geldi
o ne kızzz ben cahil kaldım ilk kez duyuyorumBn fatih sultan macununu alcktm da 300 lira cok
Geldi
aallah seni ne etmesinn emii....ne kullanıyonnn bana da söyleee...kafam senn gibi olamadıı biiifatih sultan macunu deyince aklıma geldi, osmanlı padişahlarından 3. muratın 124 çocuğu varmış, bi ara tofaş araba markasını da buradan koymuşlar murat 124 diye :)
acaba adamın sırrı neydi....
Hiç belli olmaz canım inşallah hamilesindir mutlaka haber et bize emi :)Ins ama hic umudum yok aslinda gecikmeside garip geldi yumurta gelistrci ilac kullanmistim demekki o sebep olmusda olabilir
Smdi diyete baslicam artk cnku hamilelik de olrsa kilo alir basini gider ben evleneli daha uc ay bile olmadi ama nerdeyse 6 kilo almsmBnmde ilk aklımdn o geçmişti valla :))))
bikere uyguladımm...ondan sonra hortum yutmak zorunda kaldım....aman kalsınn..mideyi mahvediyoo..Kizlar nen soğan kuru uyguladim bu ay bakalim sonuç ne olacak uygulayan var mi
Cok gerckten ama sultanin hazinesnden cikms o tarif300 liraya aşılama yaptırırız kız , çokmuş...
kızlarrr günaydınnn
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
valla canm iyi 6 kilo almışsın ben tam 10 ay oldu evleneli 10 kilo aldımmmSmdi diyete baslicam artk cnku hamilelik de olrsa kilo alir basini gider ben evleneli daha uc ay bile olmadi ama nerdeyse 6 kilo almsmdiyette de fndk fistk muz falan olck ama cocugu riske atmayalim
AY ŞİMDİ KAHVE İÇTİM, çayocagındaki ablamıza sormalı ne katıyo içine, farezehiri midir bende çözemedim :):)aallah seni ne etmesinn emii....ne kullanıyonnn bana da söyleee...kafam senn gibi olamadıı biii
Bnm de sure cok az amavalla canm iyi 6 kilo almışsın ben tam 10 ay oldu evleneli 10 kilo aldımmm(( evlendiğim zaman 50 kiloya düşmüştümm :)) ne kadar mutluydumm.. :) ama zayıflayamıyorum şimdikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?