2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

günaydın kızlarr alarm çalmamış uyuyakalmışız bugunnişe geç geldim. erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum bugun dualarınızı eksik etmeyin

Preseed i ben kullandım tatlım 5 yıl önce ilk ayda hamile kalmıştım bir zararını da görmedim çok kalan var jelle tavsiye ederim

Smdi diyete baslicam artk cnku hamilelik de olrsa kilo alir basini gider ben evleneli daha uc ay bile olmadi ama nerdeyse 6 kilo almsm diyette de fndk fistk muz falan olck ama cocugu riske atmayalim
Bende diyet yapıyorum, çünkü bırakırsam 1haftada 4kilo alabilecek bir potansiyelim var. Şimdilik 59kiloda kaldım daha vermeye çalışıyorum ama gebelik olabileceğini düşündüğüm zamanlarda farklı adet dönemimde daha farklı bir diyet ve spor programı uyguluyorum... Kilo hamile kalmaya en büyük engellerden birisi çocuğun sağlığı içinde beslenme çok önemli... Kolay gelsin bize

Bunu bende merak ediyorum açıklayan olursa sevinirim...

valla canm iyi 6 kilo almışsın ben tam 10 ay oldu evleneli 10 kilo aldımmm (( evlendiğim zaman 50 kiloya düşmüştümm :)) ne kadar mutluydumm.. :) ama zayıflayamıyorum şimdikk
Hem çocuk diyorsun hem 10kilodan bahsediyorsun istersen verirsin ha! gayret

Bunu bende merak ediyorum açıklayan olursa sevinirim...

Preseed i ben kullandım ve kullandığım ay hamile kalmıştım bu bir jel siringasi var 3 gr cekiyorsun ve vaginaya sıkıyorsun o jeli sıktiktan snra 15 dk içinde eşin boşalması gerekiyor biraz yatarsin gerisini Allah bilir

cancagızım nasıl spor yapıyorsun, ben hayatımda sporu eksik etmeyen biri olarak son 1 yıldır yapamıyorum korkumdan aman hamile kalırımda düşer diye anca yuruyebilirsem o, pilates yapıyordum, kardiyo calısıyordum düzenli ama suan yok hiçbiri. banada anlat formulunu, birde boyum 155 ve kilom suanda 50 vermem gerekmi acaba?

tatlım peki benim durumumda işe yarar mı yoksa bu ayı gecirip bidahaki ay mı deneyeyim.

tatlım peki benim durumumda işe yarar mı yoksa bu ayı gecirip bidahaki ay mı deneyeyim.

Bence bu ay dene bir zararı yok spermlerin daha sağlıklı ve uzun yaşamasını sağlıyor bence faydasını göreceksin bu ay olmasa bile önümüzdeki ayda kullanırsınız 9 kullanımlık bir jel bu bence dene

kızlar valla yaptım 5 dk yazıyo üstünde 5 dk daha olmadı ama silik bi çizgi bile oluşmadı

canım seninde çok abes bir kilon yokmuş zaten ama korumak önemli benimde boyum 165 kilom 59 vermeye çalışıyorum çünkü acayip yiyen biriyim adet dönemi yarı dukan (sabahları meyveli bademli cevizli karışık yulaf ezmesi ) spor callanetics ve eliptic bisiklet diğer hamilemiyim acaba günlerimde ise hergün en az 30dk yürüyüş... Ben böyle yapıyorum...

zehsel ya işte iğne yaptıgım için bi zararı olur mu diorum. offf karmakarısık oldum valla artık ya.

Tamam kolaymış neden olmasın işimizi kolaylaştıracak herşeye varım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…