- 30 Ekim 2013
- 20.612
- 57.201
- 798
canım naber nasılsın bakalım görüşmeyeli??
canım benim iyi olduğuna sevindim.. bende iyiyim hamd olsun bir süredir girmedim sonra bi baktım site yenilenmiş neyse nasıl gidiyor çalışmalar felan regele az kalmış gördüm..Bende seni ariyorum site yenilenmesinde ark gittisen nasilsin bebegimmm
Yara yakilmasindan sonra cabuk hamile kalinir cevremdekilerden hep oyle gordum. Insallah en kisa zamanda gelirKızlar mrb.Bende 2 buçuk yıllık evliyim mayısta korunmayı bıraktık.Haziranda kist vardı,temmuzda rahimde küçük bi yara var dedi doktor bi ay da öyle bekledik bugün yakıldı yara,eylül yalan oldu benim tam karar vermişken hepsi üst üste gelince çok moralim bozuldu. İnşallah isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın bebeğini..
; bende 4 aydir korunmuyorum insallah kalirz hamisMerhaba kızlar bende bebiş istiyorum 5 aydır korunmuyoruz ama olmadı bu ay ve eylül ayında cok umuluyum inş hepimiz hamiş kalırız cok istiyorum rabbim en kısa zamanda hepimize tüm isteyenlere nasip etsinn
Bende iyiyim bende hihihicanım naber nasılsın bakalım görüşmeyeli??
Oyy maşallah barekallah çok mutlu oldum. Rahat bi hamilelik süreciniz olsun da Rabbim hayırlıca kucagınıza almayı nasip eder insallah. amin amin inş çok çok dua edin. benim bir hafta gecikti. Yarın 8.gün olacak ama gebelik testim negatif. sabah yaptım. hayrlsı bekliyorum7 haftalık canım insallah.darısı sizlere mayıs annişi olun insallah
ÇokCanim insallah haberler iyidir. Bnm de gecen ay adetim cok kisa surdu. Doktr eger kanama olduysa bi gun bile onemli deil dedi ama bn gene de detayli bi kontrol istedigm icn bugn tekrar gidiyorum baska bir doktora. Umarim hersey yolundadir
Canim insallah haberler iyidir. Bnm de gecen ay adetim cok kisa surdu. Doktr eger kanama olduysa bi gun bile onemli deil dedi ama bn gene de detayli bi kontrol istedigm icn bugn tekrar gidiyorum baska bir doktora. Umarim hersey yolundadir
benide ekleyin listeye kızlarYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
nixe59.....................23 Ağustos ?????? (Yeni tarih??)
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
elalmami.................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
ay ne güzel uzadı.... mezunlarımızı bekliyoruzzzz...
YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
nixe59.....................23 Ağustos ?????? (Yeni tarih??)
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
elalmami.................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
ay ne güzel uzadı.... mezunlarımızı bekliyoruzzzz...
canım hemsom insallah bebişin seninledir.cok heyecanlı.güzel bekleyiş.Allah yardımcın olsun canımHemso 5 gunum kaldi bakalim nolucak
Amin tatlim hadi bebek dansi zmaaniiC
Çok
Çok şşükür cnm ya adet oldum onun için parca gelmiş düşük ten korkmuştum ama değilmiş adetim bitti sadece nadir bi kaç damla leke geliyo çalışmalara kaldığımız yerden devam. .insallah bu ay bende hamiş olurum rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu ay
Allah bagislasin bak ne gzl bi kziin varmismerba bendede bekliyorum inşallah bu ay olur saglıklısından düşmeyeninden 4,5 yaşında bi kızım var 2 düşügüm oldu yani 2 yıldır ugrasıyoruz bebegimiz olsun diye ama yok hala inşallah dualarımız kabul olurda bu ay isteyen herkez görür çift çizgiyi bide her ay belirti hissediyorum ama fos çıkıyor
amin Allah razı olsun güzel kalbiniz için.insallah gec döllenmedir ve sonucunu pozitif olarak görürsün canım.Allah yardımcın olsunOyy maşallah barekallah çok mutlu oldum. Rahat bi hamilelik süreciniz olsun da Rabbim hayırlıca kucagınıza almayı nasip eder insallah. amin amin inş çok çok dua edin. benim bir hafta gecikti. Yarın 8.gün olacak ama gebelik testim negatif. sabah yaptım. hayrlsı bekliyorum
amin Allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere sizlere insallahtebrikler cnm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasib etsin
iriz de yepyeni başladık bir hafta soldu olmadı, her şey gönlümüzde olsun iyi düşünün her şey iyi olsunbizde yeni evliyiz sayılırız 1 yıl 3 ay oldu daha bu ay yeni düşünmeye başladık ilk denemelerimizi yapıyoruz ama forumlarda okadar süre uğraşıp sonuç alamayan görünce çok üzülüyorum. Acaba bende mi öyle olurum diye süşünüyorum.İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder.
sevindim seninde iyi olmana ee durumlar nasıl bakalım..Bende iyiyim bende hihihi
canım benim iyi olduğuna sevindim.. bende iyiyim hamd olsun bir süredir girmedim sonra bi baktım site yenilenmiş neyse nasıl gidiyor çalışmalar felan regele az kalmış gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?