2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

merhaba arkadaşlar.. 1 yıllık evliyim ve artık biz de bebişimizi istiyoruz Allahın izniyle.. yıllardır adet düzenizliği yaşadım. evlendim ilk 6 ay hap kullandığım için düzenliydi, bıraktığımda da bozulmadı. haziranda gecikme yaşayınca doktora gittim kontrol için. her şeyin iyi olduğunu söyledi, hatta bugünlerde çatlayacak yumurtan var demişti. ancak biz 1 haftadır bebek çalşmasındayız. düzenleyici ama korumayan bi ilaç vermişti.en son 13 temmuzda adet gördüm daha da olmadım. umarım hamilelik hemen olur :S ancak düzensizlikten dolayı yumurtlama falan hesaplayamıyorum.. hakkınızı helal edin, uzun oldu bayaa

Bende seni ariyorum site yenilenmesinde ark gitti sen nasilsin bebegimmm
canım benim iyi olduğuna sevindim.. bende iyiyim hamd olsun bir süredir girmedim sonra bi baktım site yenilenmiş neyse nasıl gidiyor çalışmalar felan regele az kalmış gördüm..

Yara yakilmasindan sonra cabuk hamile kalinir cevremdekilerden hep oyle gordum. Insallah en kisa zamanda gelir

Merhaba kızlar bende bebiş istiyorum 5 aydır korunmuyoruz ama olmadı bu ay ve eylül ayında cok umuluyum inş hepimiz hamiş kalırız cok istiyorum rabbim en kısa zamanda hepimize tüm isteyenlere nasip etsinn
; bende 4 aydir korunmuyorum insallah kalirz hamis

7 haftalık canım insallah.darısı sizlere mayıs annişi olun insallah
Oyy maşallah barekallah çok mutlu oldum. Rahat bi hamilelik süreciniz olsun da Rabbim hayırlıca kucagınıza almayı nasip eder insallah. amin amin inş çok çok dua edin. benim bir hafta gecikti. Yarın 8.gün olacak ama gebelik testim negatif. sabah yaptım. hayrlsı bekliyorum

C
Canim insallah haberler iyidir. Bnm de gecen ay adetim cok kisa surdu. Doktr eger kanama olduysa bi gun bile onemli deil dedi ama bn gene de detayli bi kontrol istedigm icn bugn tekrar gidiyorum baska bir doktora. Umarim hersey yolundadir
Çok
Canim insallah haberler iyidir. Bnm de gecen ay adetim cok kisa surdu. Doktr eger kanama olduysa bi gun bile onemli deil dedi ama bn gene de detayli bi kontrol istedigm icn bugn tekrar gidiyorum baska bir doktora. Umarim hersey yolundadir

Çok şşükür cnm ya adet oldum onun için parca gelmiş düşük ten korkmuştum ama değilmiş adetim bitti sadece nadir bi kaç damla leke geliyo çalışmalara kaldığımız yerden devam. .insallah bu ay bende hamiş olurum rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin bu ay

merba bendede bekliyorum inşallah bu ay olur saglıklısından düşmeyeninden 4,5 yaşında bi kızım var 2 düşügüm oldu yani 2 yıldır ugrasıyoruz bebegimiz olsun diye ama yok hala inşallah dualarımız kabul olurda bu ay isteyen herkez görür çift çizgiyi bide her ay belirti hissediyorum ama fos çıkıyor

benide ekleyin listeye kızlar

Amin tatlim hadi bebek dansi zmaanii

Allah bagislasin bak ne gzl bi kziin varmis burda cogumuz eywahh ya hic olmazsa diye gereksiz panik yapioruz ama senin icn brz daha rahat olmali sabir isteyen bi surec bol sans

amin Allah razı olsun güzel kalbiniz için.insallah gec döllenmedir ve sonucunu pozitif olarak görürsün canım.Allah yardımcın olsun
tebrikler cnm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasib etsin
amin Allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere sizlere insallah

Arkadaşlar merhaba, bu sayfadaki tüm yazıları okudum, ben bır yıllık evliyim ve bır yıl dolmaya yakın istiyorduk hep bebek, doğum kontrol hapı kullanıyordum, ama bır aydır kullanmıyorum ve son adetim olmadı, ara ara haplardan dolayı oluyordu, vücudum hapın etkisinden kurtulsun die bekledim bir ay , artık istiyoruz bebek, ama adet olmadığım için yumurtlama dönemimi tam olarak hesaplayamıyorum, biraz da gidişatına bırakmak istiyorum aslına bakarsanız. Güzel allahım kimsenin ellerini boş çevirmesin inş, size diyeceğim şu dur ki: arkadaşlarımdan ve onların doktorlarından duyduğum, gözlemlerim ve kendi bilgilerimi harmanlayıp çoğumuzun çok önceden beri bildiği bir sonuca varmışızdır. #Ilaki hamile kalmak için bakmamalı olaya
# bır ayda 3-5 kez deneme şansımız olduğunu
# sağlıklı iki vücüdun birleşmesine karşın iki yıl denemeden sonra doktora gidilmesi gerektiğini
#kendimizi rahat bırakıp her zamanki gibi davranmayı olduğunca denemeyi UNUTMAMALIYIZ.

B
iriz de yepyeni başladık bir hafta soldu olmadı, her şey gönlümüzde olsun iyi düşünün her şey iyi olsun

Arkadaşlar merhaba, bu sayfadaki tüm yazıları okudum, ben bır yıllık evliyim ve bır yıl dolmaya yakın istiyorduk hep bebek, doğum kontrol hapı kullanıyordum, ama bır aydır kullanmıyorum ve son adetim olmadı, ara ara haplardan dolayı oluyordu, vücudum hapın etkisinden kurtulsun die bekledim bir ay , artık istiyoruz bebek, ama adet olmadığım için yumurtlama dönemimi tam olarak hesaplayamıyorum, biraz da gidişatına bırakmak istiyorum aslına bakarsanız. Güzel allahım kimsenin ellerini boş çevirmesin inş, size diyeceğim şu dur ki: arkadaşlarımdan ve onların doktorlarından duyduğum, gözlemlerim ve kendi bilgilerimi harmanlayıp çoğumuzun çok önceden beri bildiği bir sonuca varmışızdır. #Ilaki hamile kalmak için bakmamalı olaya
# bır ayda 3-5 kez deneme şansımız olduğunu
# sağlıklı iki vücüdun birleşmesine karşın iki yıl denemeden sonra doktora gidilmesi gerektiğini
#kendimizi rahat bırakıp her zamanki gibi davranmayı olduğunca denemeyi UNUTMAMALIYIZ.

canım benim iyi olduğuna sevindim.. bende iyiyim hamd olsun bir süredir girmedim sonra bi baktım site yenilenmiş neyse nasıl gidiyor çalışmalar felan regele az kalmış gördüm..

Evet az kaldi canim bu ay aslinda bal tarcin corekotu kuru kullandim ama yumurtlama doneminde esimle tartistim pek iliski olmadi zaten agrim sizimda yok regl olmayi bekliyorum

günaydın hatunlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hamile arkadaşım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
evet masal bende bi baktım ama hamile olmamak lazım birde bana gereksiz geliyor ne bilim
GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…