Ahah hic gulcegim yoktu yaabi de çirkin oluyorlar, bence bize özeniyorlar, koca bulamıyorlar hıhh
kız surdururmu benim ki deli ye bak.sen sürr adama..yarın gel anlat nolduğunuu
ayy ne varmış onda akşam eve gidince yaparım bi kahve karsılıklı içerizkafasını karıştırma kız, walla yapacak bu gidişle...
ay kopuyom gülmekten yaaa, yarıldım resmen
canım ben onu aldım mayısta netten. bana bi faydası olmadı gerci o ay kullandm ama. var daha bu ayda kullanırım belki. cok iyi myms bana bi arkadasm söylemsti sadece. bi de komik oluyo biraz ilişkiden 15 dk önce kullanıyon haa bi dur sunu sıkalım bekle falan çok komik oluyo
sonra üstüne de hafif bişiyler giy tamamdıııırrrr :) hayırlı işler olsun...ayy ne varmış onda akşam eve gidince yaparım bi kahve karsılıklı içeriz
anacım biz 18 günde 13 kez yapmışız takvimi işareeeee kızlar kimler bu akşam çalışıyor bakalım.... çalışmayanı dövüyoruuzzzz , yok öle bedava topik... haydi meydana
vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???Bu arada bi czgi bn de goruorum
Valla doğru diyon yorucuuubende goruyom bi cizgi de bu sizinkinden degil, projelerle ugrasırken artık gozlerim heryeri cizgi cizgi gormeye basladı, ayyyy bu kadar calıs sonra git bide ecde calıs, bunun kolay yolu yok mu yaaaa
inş olumlu sonuç alırsın ben gittim bugün keseciğimi gördüm çok sağlıklı dedi dr. Hayırlı evlat olur inşBugün kan testi yaptırdım. Sonucu yarın alıcam. Beklemk çok stresli:\
Benim de silik çıktı bugun canım yarın sabah ilk idrarımla bidaha yapıcam senin bat ne zamanbugun arkadasın zoruyla yıne idrar testi yaptım çok çok silik görünüto çift çizgi sonra farklı bi markadan yaptım yine çok çok silik çıktı yinede emin olamıyorum belkide göz yanılması kim bilir kan verdim yarın çıkıcak en azından emin olcam çünkü böbrek tasım oldugunda arada sancım oluyo ilaç içememk için
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım. Benim sonuç negatifinş olumlu sonuç alırsın ben gittim bugün keseciğimi gördüm çok sağlıklı dedi dr. Hayırlı evlat olur inş
böyle çıktı
Zehsel sen kaç aydır düşünüyosun cnm ?
canım büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun çünkü negatif sonucu iyi bilirimbugun arkadasın zoruyla yıne idrar testi yaptım çok çok silik görünüto çift çizgi sonra farklı bi markadan yaptım yine çok çok silik çıktı yinede emin olamıyorum belkide göz yanılması kim bilir kan verdim yarın çıkıcak en azından emin olcam çünkü böbrek tasım oldugunda arada sancım oluyo ilaç içememk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?