Amin ki ne amin , oy oy oy kuzum ne güzelde dua etmiş ağzına sağlık. ..TOPİK DUASI
rabbim hiçbirimizi bu topikten ayırmasın...amin
rabbim bizi de birbirimizden ayırmasın....amin
rabbim bizim mutluluğumuzu daim kılsın...ahanda ezan okunuyooo haaa...
rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin...aminn.
rabbim anne olamayacaklarada sabırlar nasip etsin....amin
rabbim anne olup düşük yapanlarada güç kuvvet versin...amin
rabbim hepimizi korusun...amellerimizi kabul etsin...amin
rabbimm bütün anne adaylarına kolaylıklar nasip etsin...amin
rabbim anne olmaya çalışanlara ve kocalarınada güç kuvvet versin hemencecik bebişleri olsunn...aminnn
rabbim utandırmasın hiçbirimizi..amin
rabbim dualarımızı kabul etsin...amin..
inş üç ay önce düşük yapmıştım 18.haftada rabbim inş nasip ederTestin birinde g ayet net belli hamilesin cnm sen benimde ilk gebeligimde böyle çıkmıştı kan değerim de 100du hayırlısı olsun ins
Belirgun bence bu canmböyle çıktı
yarın kan testi çıkınca emin olurum bi kez yanılttı bu testler beniBelirgun bence bu canm
Aksam kahve içeceği dedim , niye diye sordu kocam iç senn pişman olmazsın dedim.Yiyorum içiyorum ipin ucunu kaçırdım zaten dedi... Bana güven dedimayy ne varmış onda akşam eve gidince yaparım bi kahve karsılıklı içeriz
Benim de yorumlar mısııııncanım büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun çünkü negatif sonucu iyi bilirim
Bn gordum gerckten canm amaanacım biz 18 günde 13 kez yapmışız takvimi işar
vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???
Aynen bnm ymrtalama zamanina saha var ama arayi sogutmayalimDududada ve biyolojik hamilesiniz insallah... Dualarim sizinle hey diğerleri Çalışın Çalışın Tembellik yok
Bnce pozitif. Ama kan testi en guveniliri tabiyarın kan testi çıkınca emin olurum bi kez yanılttı bu testler beni
Eheh bnmki de ole dio smdi bu bal ne icinAksam kahve içeceği dedim , niye diye sordu kocam iç senn pişman olmazsın dedim.Yiyorum içiyorum ipin ucunu kaçırdım zaten dedi... Bana güven dedim
HahahahaEheh bnmki de ole dio smdi bu bal ne icinDiorum ye sen soru sorma
Haklsn canm kafaya takmamak lazm en guzeli oo. Smdiden hyrli ugurlu olsnnnsadece yumurtlama gününzde yapmayın mesale ben yumurtlama günlerimde yaptım doktora gittim yumurtalar catlamamış sonra eşimle dedik aman boşver keyfimize bakalım iki güne bi devam ettikeşime su gün yapalım dedimmi adam stres yapıyo yapamıyodu benim ilk hamileliğimdede yumurtam gec catladıydı yine aynısı oldu bu ayda buyuk ihtimal
Gercektn planli olmuyomus bu is oluruna birakican ilac kullandim ziyaret var burda ona gittim muska yazditdim duali su ictim ama en onemlisi cok dua ettim rabbim nasip etsin diye ins nasip etmistr dunya dualar uzerine kuruluHaklsn canm kafaya takmamak lazm en guzeli oo. Smdiden hyrli ugurlu olsnnn
Allah kabul etsin canım ne zaman alıcan sonucuGercektn planli olmuyomus bu is oluruna birakican ilac kullandim ziyaret var burda ona gittim muska yazditdim duali su ictim ama en onemlisi cok dua ettim rabbim nasip etsin diye ins nasip etmistr dunya dualar uzerine kurulu
tüp bebek var sadece anacım...bende goruyom bi cizgi de bu sizinkinden degil, projelerle ugrasırken artık gozlerim heryeri cizgi cizgi gormeye basladı, ayyyy bu kadar calıs sonra git bide ecde calıs, bunun kolay yolu yok mu yaaaa
hadi hayırlı haberler inşallahbugun arkadasın zoruyla yıne idrar testi yaptım çok çok silik görünüto çift çizgi sonra farklı bi markadan yaptım yine çok çok silik çıktı yinede emin olamıyorum belkide göz yanılması kim bilir kan verdim yarın çıkıcak en azından emin olcam çünkü böbrek tasım oldugunda arada sancım oluyo ilaç içememk için
Bir hafta bekledim test yapmamak için hayal kırıklığı olmasın diue. Dün kan verdim bugün 3te sonuç almak için heyacanla beklerken 1buçukta geldi kırmızılaroysa onları 9ay görmem sanmıştım işte o an hayal kırıklığın resmiii ve surat ifadem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?