2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Dududada ve biyolojik hamilesiniz insallah... Dualarim sizinle hey diğerleri Çalışın Çalışın Tembellik yok
az sonra calışcaz inşallah bkalım canım... bugün çalışmayana ekmek yookkk, hadi hop bir ikiii ucccc

Aynen bnm ymrtalama zamanina saha var ama arayi sogutmayalim
bende sanırım haftasonu yumurtlıycam.. bugunde calısayımda, 2 gün mola vercem ardından 3 gün üst üste.. bakalım hayırlısı

TEBRİK EDERİM CANIM NASIL ÖĞRENDİN HİKAYENİ ANLATIR MISIN SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNSALLAH
Çok tsk ederim canim ben en son 24 temmuzda regli oldum ağustosta reglimden 1 hafta önce leke geldi goguslerim sisti karin agrisi ve gaz sancisi yasadim kesin regli oluyorum dedim adet günümde kanamam oldu umut tamamen bitti sonra kesildi test yaptim negatif cikti sonra reglimden 10 geçti goguslerim iyice büyüdü hafta sonu tekrar test yaptim pozitif cikti sok sok tabi pazartesi doktora gittim bisey yok dedi sonra bu gün başka doktora gittim kese oluşmuş 5 haftalik hamilesin dedi çoksşükür Rabbim hepinize nasip etsin dualarimdqsiniz

bende sanırım haftasonu yumurtlıycam.. bugunde calısayımda, 2 gün mola vercem ardından 3 gün üst üste.. bakalım hayırlısı
Ya bnm de bgn sbhtan beri karnm agrio bi de aknti var seffafimsi. Ama yumrtlamak icn cok erken. Ne is anlamadm gitti.

Aman allahimmm neler oluyo ya. Iste umut kesilmiyo hicbi zaman. Allah tamamina erdirsin canm sahlikli hayrli bi evlat versn.

Benim de 20 eylül :)

Benim de 20 eylül :)

tüp bebek var sadece anacım...

Kızzzz sen tüp bebeği kolay mı sanıyorsun... Şu avatarım da gördüğün cimcime kızım tüp bebek...
Ne kadar meşakkatli bir süreç olduğunu anlatamam hergün stres hergün muayene hergün kan testi hergün iğne, yumurta toplama işlemi, sonra döllendi döllenmedi stresi, tranfer işlemi ve bitmek bilmeyen 12 gün bekleme süreci... Allahım herkese kolaylık versin... Şükürler olsun ki ben sonunda kızıma kavuştum....

Eheh bnmki de ole dio smdi bu bal ne icin Diorum ye sen soru sorma
Öncelikle günaydınlar...
Zaten okuyorum araştırıyorum ,uyguluyorum birde açıklamayla uğraşmayayım canım.... İç iç iç
İşyerinde internet var mı canım ?
Vaaaarrrr....
Ozaman aç oku neye yaradığını anla...Herşeyi devletten bekleme cık cık cık

ama buı kadar ç,leye değmiş baksana nasıl afacan afacan bakıyor..

Geçen yazmıştum kızlar 3 gün geçti adetimden diye.test yaptım o gün negatif bugün itibari ile 6 gün oldu geçikme sizce tekrar test yapmalı mıyım böyle gecikme normal mi.göğüs sızısı dışında bir belirti de yok.

git kan tahlili yaptır canım

sonuc, icirdin mi ?
ben içiremedim yaaa, görümceme gittik orda çay faslı vardı eve geldik saat zaten 11 olmustu o zaman kahve yapsam faydası omıycaktı bizde hemen işe koyulduk kızım uyuyunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…