2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

günaydınn hatunlarrrr....nörüyonuz............. anlaşılan akşamınız bayağı hareketli geçmişşş....

ben içiremedim yaaa, görümceme gittik orda çay faslı vardı eve geldik saat zaten 11 olmustu o zaman kahve yapsam faydası omıycaktı bizde hemen işe koyulduk kızım uyuyunca :)
bende içirmedim daha dogrusu kuaforden saat 21.30 da cıkınca eve gitmem 10 oldu, benimki koltukta uyuyakalmıs bizde hemen işe koyulduk. napcan bacım dar zamanda kısa paslaşmalar

ya bişi sorcam size, bu ovitrelle ne kadar zamanda vucuttan atılıyor bileniniz var mı?

yumurta catlatma iğnesi işte, o vucutta iken suan ben mesela gebelik testi yapsam pozitif cıkar iğnenin ana maddesi beta hcg, işte şimdi salı iğnemi yaptım dun ilişkiye basladık yani ne kadar zamanda vucuttan atılır bilemedigim için sabırsız davranıyorum.

Daha önce düzenlimiydi adetin ilk defamı bukar gecikti

Kızlar sabah bir kalktım evde test yok, meğer ben onu geçen ay kullanmışım... Evden çıkınca açık eczane de bulamadım, vakit geçirmek için benzin aldım, arabayı yıkattım ve nihayet iş yerimin orada bir eczaneyi tam açılırken yakaladım...
Eeeeeeee bu kadar heyecanın sonucunda ne mi oldu kocamannnn bir NEGATİF...
Zaten bu idrar testlerine oldum olası sinir olmuşumdur...
Akşam yaptıracağım kan testinden de vazgeçtim. Pazartesiye kadar bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptırırım.
Hayırlısı, takdiri ilahi ne demişse o, yapacak bir şey yok...

sen iğneyi ne zaman yaptırdın?

evet tatlım oldukça düzenlidir.ama bayadır hayal kırıklığı yaşadım ve bu ay yumurtlama günlerinde de pek ilişki olmadı ummuyordum o yüzden üstüne düşmedim canım.
Düzenliyse bukadar gecikmemesi lazım bidaah bi idrar testi yap.. Hiç ummadığımız anda çıkıp gelir sana süpriz yapar belki :)

Reactions: BBD
üzülme canım ben 7 aydır goruyorum... bu ay çok umutluyum ama çok çalışıcam dersime ... bi de yumurtlama zamanın haftasonuna denk geliyor bu defa... bu da umudumu arttırıyor...

zaman sadece birazcık zaman..

Düzenliyse bukadar gecikmemesi lazım bidaah bi idrar testi yap.. Hiç ummadığımız anda çıkıp gelir sana süpriz yapar belki :)
zaten hep ummadık anda oluyormusya ki bnm doktorumun tezi yumurtlama donemi falan degil saglıklı bir kadın her an hamile kalmaya müsaittir der.

üzülme canım ben 7 aydır goruyorum... bu ay çok umutluyum ama çok çalışıcam dersime ... bi de yumurtlama zamanın haftasonuna denk geliyor bu defa... bu da umudumu arttırıyor...

zaman sadece birazcık zaman..
bosuna Eylul de hamile kalmak isteyenler demiyor bu topik hepimiz bu ay cok olumluyuz ve hepimiz bu ay cocugu koyucaz biziz kızlar. OLUCAK

zaten hep ummadık anda oluyormusya ki bnm doktorumun tezi yumurtlama donemi falan degil saglıklı bir kadın her an hamile kalmaya müsaittir der.
Aynen öyle çok doğru söylüyosun hiç bilemeyiz bi bakmışsın oluvermiş :) zaten 3 ile 5 gün yaşıyo içerde sperm umut var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…