bende içirmedim daha dogrusu kuaforden saat 21.30 da cıkınca eve gitmem 10 oldu, benimki koltukta uyuyakalmıs bizde hemen işe koyulduk. napcan bacım dar zamanda kısa paslaşmalarben içiremedim yaaa, görümceme gittik orda çay faslı vardı eve geldik saat zaten 11 olmustu o zaman kahve yapsam faydası omıycaktı bizde hemen işe koyulduk kızım uyuyunca :)
benim gecmedi valla, iş bitti yerimden kalkmıcam derken uyumus kalmısım zaten, zavallımda ikinciyi bekliyormusgünaydınn hatunlarrrr....nörüyonuz.............anlaşılan akşamınız bayağı hareketli geçmişşş....
ayyyyyy yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbenim gecmedi valla, iş bitti yerimden kalkmıcam derken uyumus kalmısım zaten, zavallımda ikinciyi bekliyormus
o ne yaaaa??ya bişi sorcam size, bu ovitrelle ne kadar zamanda vucuttan atılıyor bileniniz var mı?
yumurta catlatma iğnesi işte, o vucutta iken suan ben mesela gebelik testi yapsam pozitif cıkar iğnenin ana maddesi beta hcg, işte şimdi salı iğnemi yaptım dun ilişkiye basladık yani ne kadar zamanda vucuttan atılır bilemedigim için sabırsız davranıyorum.o ne yaaaa??
hayırlı olsun cnm darısı bizim başımızayokkkkk bence sen içini ferah tut ben hamile olduğumu öğrendim ama arada hala karnım ağrıyo bende değişik olarak bel ağrısı oldu
ya bişi sorcam size, bu ovitrelle ne kadar zamanda vucuttan atılıyor bileniniz var mı?
Daha önce düzenlimiydi adetin ilk defamı bukar geciktiGeçen yazmıştum kızlar 3 gün geçti adetimden diye.test yaptım o gün negatif bugün itibari ile 6 gün oldu geçikme sizce tekrar test yapmalı mıyım böyle gecikme normal mi.göğüs sızısı dışında bir belirti de yok.
evet tatlım oldukça düzenlidir.ama bayadır hayal kırıklığı yaşadım ve bu ay yumurtlama günlerinde de pek ilişki olmadı ummuyordum o yüzden üstüne düşmedim canım.Daha önce düzenlimiydi adetin ilk defamı bukar gecikti
ya benimde ikinci ilkinde düşük oldu, bekledik şimdi ikinci yapıldı bu da olmaz ise onumuzde ki ay asılama yapacaklar.10-12 gün sonra diye biliyorum... Bu ay bende yaptırdım...
sen iğneyi ne zaman yaptırdın?Kızlar sabah bir kalktım evde test yok, meğer ben onu geçen ay kullanmışım... Evden çıkınca açık eczane de bulamadım, vakit geçirmek için benzin aldım, arabayı yıkattım ve nihayet iş yerimin orada bir eczaneyi tam açılırken yakaladım...
Eeeeeeee bu kadar heyecanın sonucunda ne mi oldu kocamannnn bir NEGATİF...
Zaten bu idrar testlerine oldum olası sinir olmuşumdur...
Akşam yaptıracağım kan testinden de vazgeçtim. Pazartesiye kadar bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptırırım.
Hayırlısı, takdiri ilahi ne demişse o, yapacak bir şey yok...
Düzenliyse bukadar gecikmemesi lazım bidaah bi idrar testi yap.. Hiç ummadığımız anda çıkıp gelir sana süpriz yapar belki :)evet tatlım oldukça düzenlidir.ama bayadır hayal kırıklığı yaşadım ve bu ay yumurtlama günlerinde de pek ilişki olmadı ummuyordum o yüzden üstüne düşmedim canım.
üzülme canım ben 7 aydır goruyorum... bu ay çok umutluyum ama çok çalışıcam dersime ... bi de yumurtlama zamanın haftasonuna denk geliyor bu defa... bu da umudumu arttırıyor...Kızlar sabah bir kalktım evde test yok, meğer ben onu geçen ay kullanmışım... Evden çıkınca açık eczane de bulamadım, vakit geçirmek için benzin aldım, arabayı yıkattım ve nihayet iş yerimin orada bir eczaneyi tam açılırken yakaladım...
Eeeeeeee bu kadar heyecanın sonucunda ne mi oldu kocamannnn bir NEGATİF...
Zaten bu idrar testlerine oldum olası sinir olmuşumdur...
Akşam yaptıracağım kan testinden de vazgeçtim. Pazartesiye kadar bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptırırım.
Hayırlısı, takdiri ilahi ne demişse o, yapacak bir şey yok...
inşallah canım çıkarsa yazarım buraya :)negatifse toz olurum :)Düzenliyse bukadar gecikmemesi lazım bidaah bi idrar testi yap.. Hiç ummadığımız anda çıkıp gelir sana süpriz yapar belki :)
zaten hep ummadık anda oluyormusya ki bnm doktorumun tezi yumurtlama donemi falan degil saglıklı bir kadın her an hamile kalmaya müsaittir der.Düzenliyse bukadar gecikmemesi lazım bidaah bi idrar testi yap.. Hiç ummadığımız anda çıkıp gelir sana süpriz yapar belki :)
bosuna Eylul de hamile kalmak isteyenler demiyor bu topik hepimiz bu ay cok olumluyuz ve hepimiz bu ay cocugu koyucazüzülme canım ben 7 aydır goruyorum... bu ay çok umutluyum ama çok çalışıcam dersime ... bi de yumurtlama zamanın haftasonuna denk geliyor bu defa... bu da umudumu arttırıyor...
zaman sadece birazcık zaman..
Aynen öyle çok doğru söylüyosun hiç bilemeyiz bi bakmışsın oluvermiş :) zaten 3 ile 5 gün yaşıyo içerde sperm umut var bencezaten hep ummadık anda oluyormusya ki bnm doktorumun tezi yumurtlama donemi falan degil saglıklı bir kadın her an hamile kalmaya müsaittir der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?