2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

sen iğneyi ne zaman yaptırdın?

Canım ben iğneyi 27 Ağustos da yaptırdım. Normalde yarın adet günüm...

üzülme canım ben 7 aydır goruyorum... bu ay çok umutluyum ama çok çalışıcam dersime ... bi de yumurtlama zamanın haftasonuna denk geliyor bu defa... bu da umudumu arttırıyor...
zaman sadece birazcık zaman..

Bende bu ay çok umutluydum... Aslında halada umutluyum... Yumurta takibinde ilk defa bu kadar güzel dönüş oldu 2 yumurtam oluştu büyüklükleri gayet iyidi işi şansa bırakmadan çatlatma iğnesi oldum. Neyse artık Pazartesiye kadar bekleyelim Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler....

zaten hep ummadık anda oluyormusya ki bnm doktorumun tezi yumurtlama donemi falan degil saglıklı bir kadın her an hamile kalmaya müsaittir der.
Aynen öyle güzel bir habere çok ihtiyacım var bedenimi dinlemekten yoruldum artık.

sen o zaman bekle yarını gider bi kan testi yaptırırsın.

Aynen öyle güzel bir habere çok ihtiyacım var bedenimi dinlemekten yoruldum artık.
dinleme artık ne olur, vallahi boyle yok memem şişti, yok karnım agrıyo, yok belim kopuyo aman akıntım koyulastı çişim su oldu bu oldu kafayı yiycez o sebeple ben suan takip etmiyporum hiçbişi sadece yatıp kalkıyom sizde oyle yapın. baska turlu olmıycak bu iş.

sen o zaman bekle yarını gider bi kan testi yaptırırsın.

Bilemedim ki yarın akşam mı yaptırsam kan testini yoksa Pazartesiyi mi beklesem... Hafta sonu Eskişehir'e gideceğiz gezmeye, cuma günü yaptırırsam ve Allah korusun Negatif çıkarsa gezide keyifsiz geçecek...
Allahım sen hayırlısını nasip et...

Kafayı yedik ki ne yedik negatif çıkan test çubuğuna her 10dk da bir bakıyorum ve artık ikinci çizgiyi görebiliyorum, herhalde şuur kaybım çizdi o çizgisi çünkü bariz negatif çıktı test

üzülme canım ben 7 aydır goruyorum... bu ay çok umutluyum ama çok çalışıcam dersime ... bi de yumurtlama zamanın haftasonuna denk geliyor bu defa... bu da umudumu arttırıyor...

zaman sadece birazcık zaman..
nerden soktun aklıma..şimdi döndür dinleee offffffff..sabah sabah sezen ablamm çekilirrr yaaaaaaa

Benimde oğlum var 2.yi istiyoruz Allah nasip ederse 8 gün kaldı adet günüme çok heycanlıyım bakalım bu ay tutacakmı

Kafayı yedik ki ne yedik negatif çıkan test çubuğuna her 10dk da bir bakıyorum ve artık ikinci çizgiyi görebiliyorum, herhalde şuur kaybım çizdi o çizgisi çünkü bariz negatif çıktı test
bnde de aynı oluyor o kadar göresim var ki kendim kırmızı kalemle çizecem bakıp bakıp sevinecem bigün

Dun idrarimda tortu vardi beyaz beyaz idrarda yaptim cok silik cikti kanda verdim deger 20 cikti hic unudum yok bide bende gec dollenme oluyo ins kimyasal degildr

Hadi bakalım canımm inş olurrrr:)

Dun idrarimda tortu vardi beyaz beyaz idrarda yaptim cok silik cikti kanda verdim deger 20 cikti hic unudum yok bide bende gec dollenme oluyo ins kimyasal degildr
sennn bartın kaçtıı adete kaç gün kala yaptırdınn..değer belki yükselir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…