sen iğneyi ne zaman yaptırdın?
üzülme canım ben 7 aydır goruyorum... bu ay çok umutluyum ama çok çalışıcam dersime ... bi de yumurtlama zamanın haftasonuna denk geliyor bu defa... bu da umudumu arttırıyor...
zaman sadece birazcık zaman..
Benim bata 1 günüm kaldı olumlu olumsuz haberleşelim toz olmak yokkkinşallah canım çıkarsa yazarım buraya :)negatifse toz olurum :)
Aynen öyle güzel bir habere çok ihtiyacım var bedenimi dinlemekten yoruldum artık.zaten hep ummadık anda oluyormusya ki bnm doktorumun tezi yumurtlama donemi falan degil saglıklı bir kadın her an hamile kalmaya müsaittir der.
sen de umarım güzel haberi alırsın sen test için bekleyecek misin hemen yapacakmısın :)Benim bata 1 günüm kaldı olumlu olumsuz haberleşelim toz olmak yokkk
sen o zaman bekle yarını gider bi kan testi yaptırırsın.Canım ben iğneyi 27 Ağustos da yaptırdım. Normalde yarın adet günüm...
Bende bu ay çok umutluydum... Aslında halada umutluyum... Yumurta takibinde ilk defa bu kadar güzel dönüş oldu 2 yumurtam oluştu büyüklükleri gayet iyidi işi şansa bırakmadan çatlatma iğnesi oldum. Neyse artık Pazartesiye kadar bekleyelim Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler....
dinleme artık ne olur, vallahi boyle yok memem şişti, yok karnım agrıyo, yok belim kopuyo aman akıntım koyulastı çişim su oldu bu oldu kafayı yiycez o sebeple ben suan takip etmiyporum hiçbişi sadece yatıp kalkıyom sizde oyle yapın. baska turlu olmıycak bu iş.Aynen öyle güzel bir habere çok ihtiyacım var bedenimi dinlemekten yoruldum artık.
sen o zaman bekle yarını gider bi kan testi yaptırırsın.
dinleme artık ne olur, vallahi boyle yok memem şişti, yok karnım agrıyo, yok belim kopuyo aman akıntım koyulastı çişim su oldu bu oldu kafayı yiycez o sebeple ben suan takip etmiyporum hiçbişi sadece yatıp kalkıyom sizde oyle yapın. baska turlu olmıycak bu iş.
üzülme canım ben 7 aydır goruyorum... bu ay çok umutluyum ama çok çalışıcam dersime ... bi de yumurtlama zamanın haftasonuna denk geliyor bu defa... bu da umudumu arttırıyor...
zaman sadece birazcık zaman..
İnşallah cnm.. ben pazar sabahı yapmayı düşünüyorumsen de umarım güzel haberi alırsın sen test için bekleyecek misin hemen yapacakmısın :)
bncede beklemek en iyisi varsa bile genelde hemen çıkmıyorumuş ya çoğu kişi öyle diyor.İnşallah cnm.. ben pazar sabahı yapmayı düşünüyorum
bnde de aynı oluyor o kadar göresim var ki kendim kırmızı kalemle çizecem bakıp bakıp sevinecem bigünKafayı yedik ki ne yedik negatif çıkan test çubuğuna her 10dk da bir bakıyorum ve artık ikinci çizgiyi görebiliyorum, herhalde şuur kaybım çizdi o çizgisi çünkü bariz negatif çıktı test
ewet bende daha garanti olsun diye bekleyecem o zamana kadar kırmızılar gelmezse :)bncede beklemek en iyisi varsa bile genelde hemen çıkmıyorumuş ya çoğu kişi öyle diyor.
adet ten 2 gün önce çok artar akıntın ve biraz koyu olur çok az amaadet öncesi beyaz akıntı olur mu arkadaşlar yoksa gebelik belirtisi midir
gebeliğin belirtisi yok esinticim, gevse, adetini bekle, gecincede git test yap. belirtilere kalırsak biz goz seyirmesine bile belirti dicez.adet öncesi beyaz akıntı olur mu arkadaşlar yoksa gebelik belirtisi midir
Hadi bakalım canımm inş olurrrr:)Canım ben iğneyi 27 Ağustos da yaptırdım. Normalde yarın adet günüm...
Bende bu ay çok umutluydum... Aslında halada umutluyum... Yumurta takibinde ilk defa bu kadar güzel dönüş oldu 2 yumurtam oluştu büyüklükleri gayet iyidi işi şansa bırakmadan çatlatma iğnesi oldum. Neyse artık Pazartesiye kadar bekleyelim Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler....
sennn bartın kaçtıı adete kaç gün kala yaptırdınn..değer belki yükselir...Dun idrarimda tortu vardi beyaz beyaz idrarda yaptim cok silik cikti kanda verdim deger 20 cikti hic unudum yok bide bende gec dollenme oluyo ins kimyasal degildr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?