sen bu sabah test yapcaktın ne olduuuuuuugünaydın hatunlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hamile arkadaşım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
evet masal bende bi baktım ama hamile olmamak lazım birde bana gereksiz geliyor ne bilim
GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH
dualarımız seninle canım inşallah catlamstır ve döllenmiştir..Doktorun verdigi tarihleri degerlndirdik persembe doktora gitcm catlamismi bakacak dua edin kizlar sonrada 9 eylule beklicm off off
canım yapmadım test yoktu eşim akşam alacak bakacağız ama çok şiştim sanki hasta olacam gibi bilmiyorum beklemek zor tabisen bu sabah test yapcaktın ne olduuuuuuu
allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım günlüne göre versinDoktorun verdigi tarihleri degerlndirdik persembe doktora gitcm catlamismi bakacak dua edin kizlar sonrada 9 eylule beklicm off off
allah be ne bereketli liste maşallah inşallah bu liste bir daha yapılmaz herkes muradına erer en kısa zamanda hayırlısıylaYENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------
Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
elalmami.................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim
bebekımmmm hosgeldın...
hoşbulduk bebişiimm :) ..seni takip ediyoruum :)...oyy canım inşALAH MUTLU HABERİ ALIRSIN BUAYY...
günaydın kızlarcanım yapmadım test yoktu eşim akşam alacak bakacağız ama çok şiştim sanki hasta olacam gibi bilmiyorum beklemek zor tabi
walla bende çok şişt ve çirkin hissediyorum kendimi gece çikolata krizlerim de başladı, bu demek ki bu ay da fısssssssssss.. ben bugün doktorcumla bi konuşucam hangi tahlilleri isteyecekse yazsın bende ayarlıym artık.. bakalım yeni bir süreç başlıyor bence benim için...canım yapmadım test yoktu eşim akşam alacak bakacağız ama çok şiştim sanki hasta olacam gibi bilmiyorum beklemek zor tabi
günaydın canım bilmiyorum eşim akşam alacak yaparım herhalde bilmiyorum geçen ay 4-5 gün erken geldi beklenen tarihten ama hiç olmazdı bu ay bekliyorum tam tarihide bilmiyorum sende durumlar nasılgünaydın kızlar
tzm seninle regl günlerimiz aynı bende şimdilik birşey yok acaba test yapsak hemen çıkarmı ki
Insallah etlul bizim ayimiz olr tatlimDoktorun verdigi tarihleri degerlndirdik persembe doktora gitcm catlamismi bakacak dua edin kizlar sonrada 9 eylule beklicm off off
inşallah olmazsın bende bu ay bir doktota gidim diyorum eşime sabah panik yapma dedi ama onlara göre hava hoş dediğin gibiwalla bende çok şişt ve çirkin hissediyorum kendimi gece çikolata krizlerim de başladı, bu demek ki bu ay da fısssssssssss.. ben bugün doktorcumla bi konuşucam hangi tahlilleri isteyecekse yazsın bende ayarlıym artık.. bakalım yeni bir süreç başlıyor bence benim için...
offff offfff, bazen erkek olasım geliyor bi sperm veriyorlar iyiyse yaslanıyorlar arkaya, biz gibi 40 tane hormon yada bin tane rahim içi sorunla uğraşmıyorlar ki,
bende şişkinlikte yok sadece sabahları yüzüm şiş uyanıyorum iştah olarak normalim test yapmaktan korkuyorum negatif çıkar diye böyle kendimi hamile hissetmek hoşuma gidiyor. Artık kendini kandırmak bu olsa gerekgünaydın canım bilmiyorum eşim akşam alacak yaparım herhalde bilmiyorum geçen ay 4-5 gün erken geldi beklenen tarihten ama hiç olmazdı bu ay bekliyorum tam tarihide bilmiyorum sende durumlar nasıl
canım cahilliğimden soruyorum bu çatlama iğnesi çatlama falan doktor ne zaman sonra takip ediyor siz mi talep ediyorsunuz bilgilendirirsen bende bu ay bir görünim diyorum daInsallah etlul bizim ayimiz olr tatlimDr ultrasonda yumrtayi goremeynce mi catladigni anlio bu arada? Dun bana oyle dedi de merak ettm
yaparsan çıkar canım ama en az 4-5 saat tut çişini ya da yarın sabah ilk idrarınla yap...günaydın kızlar
tzm seninle regl günlerimiz aynı bende şimdilik birşey yok acaba test yapsak hemen çıkarmı ki
bende şişkinlikte yok sadece sabahları yüzüm şiş uyanıyorum iştah olarak normalim test yapmaktan korkuyorum negatif çıkar diye böyle kendimi hamile hissetmek hoşuma gidiyor. Artık kendini kandırmak bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?