2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Doktorun verdigi tarihleri degerlndirdik persembe doktora gitcm catlamismi bakacak dua edin kizlar sonrada 9 eylule beklicm off off

sen bu sabah test yapcaktın ne olduuuuuuu

YENİ BAT LİSTEMİZZZZ
---------------------------------------

Lapremature..........21 Ağustos ??????
tzm..........................27 Ağustos
selda89....................27 Ağustos
elalmami.................27 Ağustos
Ebrar09...................29 Ağustos
Secido......................30 Ağustos
eylulinko..................31 Ağustos
Yelser.......................1 Eylül
Masal2010...............1 Eylül
BBD.........................3 Eylül
miaselinam.............4 Eylül
Biyolojik..................9 Eylül
asilsoy.....................9-11 Eylül
okulum...................17 Eylül
smyyali...................18 Eylül
karpuzçilek-d..........21 Eylül
nixe59.....................27 Eylül
mhrap.....................5 Ekim

allah be ne bereketli liste maşallah inşallah bu liste bir daha yapılmaz herkes muradına erer en kısa zamanda hayırlısıyla

canım yapmadım test yoktu eşim akşam alacak bakacağız ama çok şiştim sanki hasta olacam gibi bilmiyorum beklemek zor tabi
günaydın kızlar
tzm seninle regl günlerimiz aynı bende şimdilik birşey yok acaba test yapsak hemen çıkarmı ki

canım yapmadım test yoktu eşim akşam alacak bakacağız ama çok şiştim sanki hasta olacam gibi bilmiyorum beklemek zor tabi
walla bende çok şişt ve çirkin hissediyorum kendimi gece çikolata krizlerim de başladı, bu demek ki bu ay da fısssssssssss.. ben bugün doktorcumla bi konuşucam hangi tahlilleri isteyecekse yazsın bende ayarlıym artık.. bakalım yeni bir süreç başlıyor bence benim için...

offff offfff, bazen erkek olasım geliyor bi sperm veriyorlar iyiyse yaslanıyorlar arkaya, biz gibi 40 tane hormon yada bin tane rahim içi sorunla uğraşmıyorlar ki,

Reactions: BBD
günaydın kızlar
tzm seninle regl günlerimiz aynı bende şimdilik birşey yok acaba test yapsak hemen çıkarmı ki
günaydın canım bilmiyorum eşim akşam alacak yaparım herhalde bilmiyorum geçen ay 4-5 gün erken geldi beklenen tarihten ama hiç olmazdı bu ay bekliyorum tam tarihide bilmiyorum sende durumlar nasıl

Doktorun verdigi tarihleri degerlndirdik persembe doktora gitcm catlamismi bakacak dua edin kizlar sonrada 9 eylule beklicm off off
Insallah etlul bizim ayimiz olr tatlim Dr ultrasonda yumrtayi goremeynce mi catladigni anlio bu arada? Dun bana oyle dedi de merak ettm

inşallah olmazsın bende bu ay bir doktota gidim diyorum eşime sabah panik yapma dedi ama onlara göre hava hoş dediğin gibi

günaydın canım bilmiyorum eşim akşam alacak yaparım herhalde bilmiyorum geçen ay 4-5 gün erken geldi beklenen tarihten ama hiç olmazdı bu ay bekliyorum tam tarihide bilmiyorum sende durumlar nasıl
bende şişkinlikte yok sadece sabahları yüzüm şiş uyanıyorum iştah olarak normalim test yapmaktan korkuyorum negatif çıkar diye böyle kendimi hamile hissetmek hoşuma gidiyor. Artık kendini kandırmak bu olsa gerek

Insallah etlul bizim ayimiz olr tatlim Dr ultrasonda yumrtayi goremeynce mi catladigni anlio bu arada? Dun bana oyle dedi de merak ettm
canım cahilliğimden soruyorum bu çatlama iğnesi çatlama falan doktor ne zaman sonra takip ediyor siz mi talep ediyorsunuz bilgilendirirsen bende bu ay bir görünim diyorum da

günaydın kızlar
yaparsan çıkar canım ama en az 4-5 saat tut çişini ya da yarın sabah ilk idrarınla yap...

her adet döngümün son haftası kendimi hamile gibi hissediyorum ve hoşuma gidiyor, ama bugün fena şişim zaten yaz tatili dönemi 1-2 kilo da aldım pantolonlar sıkıyor, beli lastikli bi kotum vardı onu giydim, ama kendimi çoooook çirkin hissediyom yawwwwww

Günaydın kızlarrr günü yaklaşan arkideşler bakabiliyorsaniz atesinizi bi ölçün benim arkadaşım geçen ay hamile kaldı gününde ateşi yüksekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…