adetine kaç gün var canım her gebelikte tortu olmuyor mesela bende hiç bişey yok ne uyku ne mide bulantısı ne kirpik karışması ne sık idrar yani anlayacağın gayet rahatım dağa tırmanırım o dereceDun idrarimda tortu vardi beyaz beyaz idrarda yaptim cok silik cikti kanda verdim deger 20 cikti hic unudum yok bide bende gec dollenme oluyo ins kimyasal degildr
kan 20 cıktı ise hamilesin işte, daha neyi düşünüyorsun, heee tabii bu işin kimyasallıgı var bos gebeliği var sonra düşüğü var var oglu var, ama Rabbim korusun bunların hepsinden hepimizi.Dun idrarimda tortu vardi beyaz beyaz idrarda yaptim cok silik cikti kanda verdim deger 20 cikti hic unudum yok bide bende gec dollenme oluyo ins kimyasal degildr
aynennn....canımmm...hamile kalmak zaten zor..kaldıktan sonra tutunacakmı die beklemek zor zor oğlu zor..rabbim hempimizin yardımcısı olsun...kan 20 cıktı ise hamilesin işte, daha neyi düşünüyorsun, heee tabii bu işin kimyasallıgı var bos gebeliği var sonra düşüğü var var oglu var, ama Rabbim korusun bunların hepsinden hepimizi.
Canım benim bende bu ay baya akıntı olmuştu ben çok önemsemedim beyaz akıntı sonra hamile olduğumu öğrendim bence hamilelik belirtisi olabilir:))adet öncesi beyaz akıntı olur mu arkadaşlar yoksa gebelik belirtisi midir
bende de oldu çok adet günüme bir iki gün kala arttı meğerse bebeğim varmış ama şimdi yokCanım benim bende bu ay baya akıntı olmuştu ben çok önemsemedim beyaz akıntı sonra hamile olduğumu öğrendim bence hamilelik belirtisi olabilir:))
Daha once kimyasal gecirdim bide dusugum olunca keseyi gorsem kalbini duyanakadar inanmamaynennn....canımmm...hamile kalmak zaten zor..kaldıktan sonra tutunacakmı die beklemek zor zor oğlu zor..rabbim hempimizin yardımcısı olsun...
Canım benim bence de hamilesin geç döllenme bence hadi bakalım canım hayırlısı:)Dun idrarimda tortu vardi beyaz beyaz idrarda yaptim cok silik cikti kanda verdim deger 20 cikti hic unudum yok bide bende gec dollenme oluyo ins kimyasal degildr
Ayyy ins haftaya gitcm doktora haftasonu adet olmazsam artikCanım benim bence de hamilesin geç döllenme bence hadi bakalım canım hayırlısı:)
Canım benim sen niye böyle moralini bozdun bugün bak bebiş varsa etkilenir, silik çizgi çıktıysa hamiş olabilirsin canım benim. Ama kendini üzmemeye ve stres yapmamaya çalış canım bak bizde üzülürüz, inş yarın adet olmıcaksın ve bebiş gelecekgünaydın kızlar
sabah ilk idrarımla test yaptım bu sefer parçalamadım. ama aynı silik çizgiyi yine görüyorum ya da beynim bana oyun oynuyo. bence dünküne göre biraz koyu olması gerekirdi. sonuçta sürekli artan bişey.
sabah eşimle işe gelirken zaten büyük bi kavga ettik moralim sıfır sıfır sıfır
acaip kötüyüm kızlar yaa oooooooooooooooffffffffffffff
zamannn sadece birazcık zamannnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!
şarkı için teşekkürler tam benlik oldu bu tam benlik
bir kendim bir beeeeeeeeeeeeen gidiyorummmm
Hadi bakalım dualarımız seninleee:)Ayyy ins haftaya gitcm doktora haftasonu adet olmazsam artik
günaydın kızlar
sabah ilk idrarımla test yaptım bu sefer parçalamadım. ama aynı silik çizgiyi yine görüyorum ya da beynim bana oyun
oynuyo. bence dünküne göre biraz koyu olması gerekirdi. sonuçta sürekli artan bişey.
aferin sanaaa.....hadi hayırlısıı bekle bakalım nolcakk..kavgana gelince moral bozmak yok heleki bu dönemlerde....günaydın kızlar
sabah ilk idrarımla test yaptım bu sefer parçalamadım. ama aynı silik çizgiyi yine görüyorum ya da beynim bana oyun oynuyo. bence dünküne göre biraz koyu olması gerekirdi. sonuçta sürekli artan bişey.
inşallah eliffss ne diyim inşallahCanım benim sen niye böyle moralini bozdun bugün bak bebiş varsa etkilenir, silik çizgi çıktıysa hamiş olabilirsin canım benim. Ama kendini üzmemeye ve stres yapmamaya çalış canım bak bizde üzülürüz, inş yarın adet olmıcaksın ve bebiş gelecekOlmazsa yarından sonra bide kan testi yaptırırsın
daha önce öyle oldu diye yine olcak anlamına gelmez kendini karamsarlığa itme..umutsuz olmaaa...olacak allahın izniyleee..zamanı var bekle sabrett...dua ett..Daha once kimyasal gecirdim bide dusugum olunca keseyi gorsem kalbini duyanakadar inanmam
doğru diyon ama benim moralimi daha çok bozan sabahki kavgamızKızçe ne bunalıma giriyorsun bak benim silik falanda çıkmadı ama fakirin ekmeği umut diyip hala beklentiye devam ediyorum... Oysa silik çıkacaktı ben onu parçalamaktan beter edecektim... Hayaller ertelendi...
Ne yapak ölek mi?
sağol canım doğru diyosun ama birbirimize abuksubuk laflar ettik yaa offffaferin sanaaa.....hadi hayırlısıı bekle bakalım nolcakk..kavgana gelince moral bozmak yok heleki bu dönemlerde....
noluyo laaaannnn, no stress. sen benim dövmelerimi görmedin heralde, hemen moralini artı 1500 e cıkarıyorsun yoksa döverim. o kocanada söyle sakin olsun senin morale ihtiyacın var, hamile kal sonra kavga edersiniz.günaydın kızlar
evet yaa sabahları bi de ben de gergin oluyorum. bi hamile kaliim burnundan getiricem onunnoluyo laaaannnn, no stress. sen benim dövmelerimi görmedin heralde, hemen moralini artı 1500 e cıkarıyorsun yoksa döverim. o kocanada söyle sakin olsun senin morale ihtiyacın var, hamile kal sonra kavga edersiniz.
hem kızım benim felsefemi uygula sabahları adamla muhattap olmıcan onlar bi gergin oluyorlar sabahları, ben giyinir kusanır onu işyerine bırakırım bu sürec yaklasık 1.30 saat sürer ve ettigim tek kelime gunaydın hayatım olur. bide arabadan inerken kolay gelsim. beni dinle sen takma takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?