- 6 Şubat 2007
- 428
- 18
- 318
benimde dün beyaz akıntım geldi çok değil.adetime 8 gün var gögüslerde ağrım da yok.karında yumurtlama gününden beri hep şişlik var umutlanmak da istemiyorum sonrası malum hayal kırıklığıadet ten 2 gün önce çok artar akıntın ve biraz koyu olur çok az ama
Üzüldüm canım kavga etmenize hele ki bu önemli günlerde ama hamiş ol da görsün ooooevet yaa sabahları bi de ben de gergin oluyorum. bi hamile kaliim burnundan getiricem onun
moralimi düzeltmem lazım aynen. ben bozuyorum bozuyorum da noluyo ?? sonra yüzsüz gibi bi anda kuzu oluyolar. ama bu gece eve gelmiycek. bana git biraz annende kalsana dedi yaa inanabiliyo musun??? ben gitmiyorum dedim orası benim evim dedim. sen git dedim gelmiyceksin eve dedim. ohhhhhhhhh iyi dedim bayadır zaten içimde biriktiriyodum
bana mı dediiiiiiiiiiiiiinSenin hormonlar cosmus hamileykn olutmus ani sinirler
Eveet hamileykn cabuk sinirlenirmis insanbana mı dediiiiiiiiiiiiiin
takılmaaaaaa, öyle kolay degil evden kadın yollamak, kimse bi yere gitmesin baska odalarda oturun. hele sen hayatta kıpırdama. acı tecrubelerim var o sebeple sakın. sakin ol sükünetle halledin.evet yaa sabahları bi de ben de gergin oluyorum. bi hamile kaliim burnundan getiricem onun
moralimi düzeltmem lazım aynen. ben bozuyorum bozuyorum da noluyo ?? sonra yüzsüz gibi bi anda kuzu oluyolar. ama bu gece eve gelmiycek. bana git biraz annende kalsana dedi yaa inanabiliyo musun??? ben gitmiyorum dedim orası benim evim dedim. sen git dedim gelmiyceksin eve dedim. ohhhhhhhhh iyi dedim bayadır zaten içimde biriktiriyodum
inşallah canım. ama ben regl olmadan önce de böyle oluyorumIns hamilesindir canim herifin utansin yaptiklarindan
biz kısa zaman önce kayınvalidemi kaybettik. kayınbabam da bizde kalıyo sadece gece yatmaya geliyo. ne diycek bu akşam babasına?? bu gece ben evde yokum mu diycek??? bunu diyemiyceği için beni evden yollamaya çalışıyo pışşşşşşşııııııkkkk yerler miii??? sen evi mi terketmiştin?takılmaaaaaa, öyle kolay degil evden kadın yollamak, kimse bi yere gitmesin baska odalarda oturun. hele sen hayatta kıpırdama. acı tecrubelerim var o sebeple sakın. sakin ol sükünetle halledin.
biz kısa zaman önce kayınvalidemi kaybettik. kayınbabam da bizde kalıyo sadece gece yatmaya geliyo. ne diycek bu akşam babasına?? bu gece ben evde yokum mu diycek??? bunu diyemiyceği için beni evden yollamaya çalışıyo pışşşşşşşııııııkkkk yerler miii??? sen evi mi terketmiştin?
doğru diyon ama benim moralimi daha çok bozan sabahki kavgamız mümkünse bi süre görüşmeyelim dedi. ben de akşam eve gelme dedim
OOOHHHOOO sen tam melankoliye bağlamıssın bacım...geçici bu öfke bu hırs bu intikam acılarımız tarih kadar eski nefes alıp vermek misali olağan
zaman sadece birazcık zaman
hehehe :) yok ama bu sefer baya uzun sürücek bu kavganın tripleri öyle geliyo bana. sağlam kavgaydı yani.Olur olur öyle bizde çok kavga etmeyiz aslında ama bu ay bize de bir şey oldu sabah işe hazırlanırken hergün bir tartışma ve küs çıkıyoruz... Öğleden sonra mesajlaşma akşama doğru telefon görüşmeleri, eve dönünce hiçbirşey yokmuş gibi hayata devam veeee sabah aynı döngü... Hormonlara bağlıyorum ben eeeeee suçlu ben olamam yaaa hep bu hormanlar yüzündennnn
bir kadın asla sulu değildir, saldırıya devvaaaammmmOlur olur öyle bizde çok kavga etmeyiz aslında ama bu ay bize de bir şey oldu sabah işe hazırlanırken hergün bir tartışma ve küs çıkıyoruz... Öğleden sonra mesajlaşma akşama doğru telefon görüşmeleri, eve dönünce hiçbirşey yokmuş gibi hayata devam veeee sabah aynı döngü... Hormonlara bağlıyorum ben eeeeee suçlu ben olamam yaaa hep bu hormanlar yüzündennnn
kışkırtma kızzzz...bir kadın asla sulu değildir, saldırıya devvaaaammmm
günaydınnnnnnnnnnGünaydın kızlar Nasılsıniz cosmussunuz yine
Evrene pozitif mesaj dedikleri bu olsa gerekbnde de aynı oluyor o kadar göresim var ki kendim kırmızı kalemle çizecem bakıp bakıp sevinecem bigün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?