2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

adet ten 2 gün önce çok artar akıntın ve biraz koyu olur çok az ama
benimde dün beyaz akıntım geldi çok değil.adetime 8 gün var gögüslerde ağrım da yok.karında yumurtlama gününden beri hep şişlik var umutlanmak da istemiyorum sonrası malum hayal kırıklığı

Senin hormonlar cosmus hamileykn olutmus ani sinirler

Üzüldüm canım kavga etmenize hele ki bu önemli günlerde ama hamiş ol da görsün oooo

takılmaaaaaa, öyle kolay degil evden kadın yollamak, kimse bi yere gitmesin baska odalarda oturun. hele sen hayatta kıpırdama. acı tecrubelerim var o sebeple sakın. sakin ol sükünetle halledin.

inşallah canım. ama ben regl olmadan önce de böyle oluyorum adamı çileden çıkartıyo bas bas bağırtıyo

takılmaaaaaa, öyle kolay degil evden kadın yollamak, kimse bi yere gitmesin baska odalarda oturun. hele sen hayatta kıpırdama. acı tecrubelerim var o sebeple sakın. sakin ol sükünetle halledin.
biz kısa zaman önce kayınvalidemi kaybettik. kayınbabam da bizde kalıyo sadece gece yatmaya geliyo. ne diycek bu akşam babasına?? bu gece ben evde yokum mu diycek??? bunu diyemiyceği için beni evden yollamaya çalışıyo pışşşşşşşııııııkkkk yerler miii??? sen evi mi terketmiştin?

doğru diyon ama benim moralimi daha çok bozan sabahki kavgamız mümkünse bi süre görüşmeyelim dedi. ben de akşam eve gelme dedim

Olur olur öyle bizde çok kavga etmeyiz aslında ama bu ay bize de bir şey oldu sabah işe hazırlanırken hergün bir tartışma ve küs çıkıyoruz... Öğleden sonra mesajlaşma akşama doğru telefon görüşmeleri, eve dönünce hiçbirşey yokmuş gibi hayata devam veeee sabah aynı döngü... Hormonlara bağlıyorum ben eeeeee suçlu ben olamam yaaa hep bu hormanlar yüzündennnn

hehehe :) yok ama bu sefer baya uzun sürücek bu kavganın tripleri öyle geliyo bana. sağlam kavgaydı yani.

bir kadın asla sulu değildir, saldırıya devvaaaammmm

Biyolojik hamilesin tatlım Tebrikler iyidusun iyi olsun ins değerinde yükselir 2 günde bir tekrar et testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…