2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

günaydın kızlaarrr nasılsınız?? çalışmalar son hız devam bebişlerimize bir gün daha yaklaştık inşallah

Reactions: BBD
Kan tahlili yaptır uğraşma testle filan hadi hadi hadi...

Merhaba kızlar aylardır sessiz izleyici olarak takip ediyorum bugün dedim artık bende katılayım hep sessiz sessiz oku nereye kadar :)) 4 aydır korunmuyoruz bizde tüm testleri yaptırdık herşey normal bir sorun yok ama gelen giden de yok biraz prolaktin yüksek çıktı onun için ilaç kullandım bu ay da doktorum serephone verdi 5 gün sabah akşam içtim 14.günü tekrar çağırdı yumurtalar fazlaca büyümüş çoşmuşş benimkiler 38 mm 36 mm 33mm 31mm biri işe yarar dedi 21 mm bitanede küçük olmuş 14mm çatlatma iğnesi yapıldı şimdi bekliyoruz bakalım. 4 eylül de oldum çatlama iğnemi 18 eylülde ya kırmızılar gelir yada minik misafir..

hoş geldin canım bizim gibi çatlakların arasına, inşallah bizim gibi senin yumoşlarda çatlarlar :):):)

hayrılı haberlerni bekliyoruz..

iş bu günün mesajı olsun. KIZZZZZZZZZZZ DUDUDADA DUYDUNMU SAVASMA SEVİŞ, ARABADA EVDE SALONDA MUTFAKTA YERDE GÖKTE HER YERDE SEVİŞ
hepsi yerçekimine uygun da gökte olanı çözemedim,

kıızzzz hemen bi uçak bileti al :)

yükliyim dünküyle bugunkunu yanyana koyiim de ofistekiler yemeğe çıksın biraz sakinleşsin ortalık
bekliyoruz,

şaşı bak şaşır vardı bi zamanlar, hala var mı bilmem ama bu testlerde şaşı bakmak işe yarıyor bence

Biyolojik hamilesin tatlım Tebrikler iyidusun iyi olsun ins değerinde yükselir 2 günde bir tekrar et testi
benim kızım da 32 ile başlamıştı bak şimdi 4 yaşında :) banada kimyasal gebelik sevinme demişlerdi... drlar bilmiyo bişiyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…