Merhaba kızlar aylardır sessiz izleyici olarak takip ediyorum bugün dedim artık bende katılayım hep sessiz sessiz oku nereye kadar :)) 4 aydır korunmuyoruz bizde tüm testleri yaptırdık herşey normal bir sorun yok ama gelen giden de yok biraz prolaktin yüksek çıktı onun için ilaç kullandım bu ay da doktorum serephone verdi 5 gün sabah akşam içtim 14.günü tekrar çağırdı yumurtalar fazlaca büyümüş çoşmuşş benimkiler 38 mm 36 mm 33mm 31mm biri işe yarar dedi 21 mm bitanede küçük olmuş 14mm çatlatma iğnesi yapıldı şimdi bekliyoruz bakalım. 4 eylül de oldum çatlama iğnemi 18 eylülde ya kırmızılar gelir yada minik misafir..
Vallahi filluk 'a katılıyorum yok öyle akşamları dışarıda kalmalar vs ne yaşarsam yaşayayım aynı yatakta yatılacak bizim değişmeyen kuralımız... Kız öfkelen ama evden gitmek yok sakın sakın sakıntakılmaaaaaa, öyle kolay degil evden kadın yollamak, kimse bi yere gitmesin baska odalarda oturun. hele sen hayatta kıpırdama. acı tecrubelerim var o sebeple sakın. sakin ol sükünetle halledin.
MANTIKLIOlur olur öyle bizde çok kavga etmeyiz aslında ama bu ay bize de bir şey oldu sabah işe hazırlanırken hergün bir tartışma ve küs çıkıyoruz... Öğleden sonra mesajlaşma akşama doğru telefon görüşmeleri, eve dönünce hiçbirşey yokmuş gibi hayata devam veeee sabah aynı döngü... Hormonlara bağlıyorum ben eeeeee suçlu ben olamam yaaa hep bu hormanlar yüzündennnn
HOŞGELDİN ....RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN..İNŞŞ GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ...:)Merhaba kızlar aylardır sessiz izleyici olarak takip ediyorum bugün dedim artık bende katılayım hep sessiz sessiz oku nereye kadar :)) 4 aydır korunmuyoruz bizde tüm testleri yaptırdık herşey normal bir sorun yok ama gelen giden de yok biraz prolaktin yüksek çıktı onun için ilaç kullandım bu ay da doktorum serephone verdi 5 gün sabah akşam içtim 14.günü tekrar çağırdı yumurtalar fazlaca büyümüş çoşmuşş benimkiler 38 mm 36 mm 33mm 31mm biri işe yarar dedi 21 mm bitanede küçük olmuş 14mm çatlatma iğnesi yapıldı şimdi bekliyoruz bakalım. 4 eylül de oldum çatlama iğnemi 18 eylülde ya kırmızılar gelir yada minik misafir..
Saol canım inş 4 aydır her adet dönemi heycan yapıp sonra hüsran olunca bu ay pek umutlanmıyorumHHoşgeldin tatlım inş minik misafiri gelmiştir
gitmiycem yaaa o gitsin ama insan karısına der mi git biraz annende kal diye yaa ???Vallahi filluk 'a katılıyorum yok öyle akşamları dışarıda kalmalar vs ne yaşarsam yaşayayım aynı yatakta yatılacak bizim değişmeyen kuralımız... Kız öfkelen ama evden gitmek yok sakın sakın sakın
Aminn inş hepizimin yüzünü güldürsün rabbim :)HOŞGELDİN ....RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN..İNŞŞ GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ...:)
Sakin olmak da fayda var hormonlardan geriliyoruz sanırım bu ay bende herşeye alınıp kırılıyorum eşlerde tabi hep bizim alttan alıp popohlamamıza alışkınlar tersi olunca gerginlikler çıkıyor malesefgitmiycem yaaa o gitsin ama insan karısına der mi git biraz annende kal diye yaa ???
Selam öncelikle ben forumun sessiz takipçilerindenim 3 yıldır evliyim ve bu zamana kadar esimle aramızda hic çocuk lafı olmamıştı isteyen hep ben olurdum dusunurdum böyle olsa nasıl olur falan geçerdim esimin niyeti yoktu çünki bundan bir 4 ay once kaynpeder demis torun ne zaman sevicez diye o ara bi dusunmeye baslams kendi kendine. sonra bizimle ayni zaman evlenen bir arkadasi varmis onu gormus yaninda iki tane cocugu varmis iyice dank etmis olsa gerek geldi kahvaltida cocuk yapicaz dedi ben zaten istiyordum skntı yoktu bnm acımdan ağustos yani bu ay icerisinde temelleri attık sağlamsa tutacakbnm gibi eylülü bekleyen varmı acaba[/QUO
Crazybird post: 36864253 .!.:Saol canım inş 4 aydır her adet dönemi heycan yapıp sonra hüsran olunca bu ay pek umutlanmıyorum
merhaba bende bekliyorum sabırsızlıkla nerdeyse 2,5 yıldır evliyim 6 aydır bebek istiyoruz her ay düzenli adet oluyordum 1 gün geçmez ama bu adetim 5 gün geçikti test yapmadım henüz bir kaç gün daha bekleyim derken bugün kahverengi bir leke geldi adet kanamam gibi değil ama çok heveslenmiştim hamile olabilirim die hayal kırıklığına uğradım yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? yardımlarınızı bekliyorumSelam öncelikle ben forumun sessiz takipçilerindenim 3 yıldır evliyim ve bu zamana kadar esimle aramızda hic çocuk lafı olmamıştı isteyen hep ben olurdum dusunurdum böyle olsa nasıl olur falan geçerdim esimin niyeti yoktu çünki bundan bir 4 ay once kaynpeder demis torun ne zaman sevicez diye o ara bi dusunmeye baslams kendi kendine. sonra bizimle ayni zaman evlenen bir arkadasi varmis onu gormus yaninda iki tane cocugu varmis iyice dank etmis olsa gerek geldi kahvaltida cocuk yapicaz dedi ben zaten istiyordum skntı yoktu bnm acımdan ağustos yani bu ay icerisinde temelleri attık sağlamsa tutacakbnm gibi eylülü bekleyen varmı acaba
NE İSYON ŞU TESTLERDENNN YAAA.GİTT KAN VER..OKADAR STRESE GİRİYON BOŞUNAA...İNAN ŞİMDİYE KADAR İDRAR TESTİ HİÇ YAPMADIMMİşte kızlar bunu da parçaladım
Kısa olan bu sabahki
İşte kızlar bunu da parçaladım
Kısa olan bu sabahki
NE İSYON ŞU TESTLERDENNN YAAA.GİTT KAN VER..OKADAR STRESE GİRİYON BOŞUNAA...İNAN ŞİMDİYE KADAR İDRAR TESTİ HİÇ YAPMADIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?