2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

HHoşgeldin tatlım inş minik misafiri gelmiştir

bakın ben öğlen bi dısarı cıkıp gelcem, coşmayın yazarken sonra yetişemiyorum yaaa okumaya...

döverim haaaaa

takılmaaaaaa, öyle kolay degil evden kadın yollamak, kimse bi yere gitmesin baska odalarda oturun. hele sen hayatta kıpırdama. acı tecrubelerim var o sebeple sakın. sakin ol sükünetle halledin.
Vallahi filluk 'a katılıyorum yok öyle akşamları dışarıda kalmalar vs ne yaşarsam yaşayayım aynı yatakta yatılacak bizim değişmeyen kuralımız... Kız öfkelen ama evden gitmek yok sakın sakın sakın

MANTIKLI

HOŞGELDİN ....RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN..İNŞŞ GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ...:)

gitmiycem yaaa o gitsin ama insan karısına der mi git biraz annende kal diye yaa ???

kızlaarrrrrrr takın pembe gözlükleri ooohh mis gerginliğe gerek yok. zaten bu dönemler bu bekleyişler bizi geriyor ekstra soruna gerek yok öpün barışın bakim

gitmiycem yaaa o gitsin ama insan karısına der mi git biraz annende kal diye yaa ???
Sakin olmak da fayda var hormonlardan geriliyoruz sanırım bu ay bende herşeye alınıp kırılıyorum eşlerde tabi hep bizim alttan alıp popohlamamıza alışkınlar tersi olunca gerginlikler çıkıyor malesef

İşte kızlar bunu da parçaladım

Kısa olan bu sabahki

Eklentiler

• 20140911_120835.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 20140911_120825.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 57
Crazybird post: 36864253 .!.:
Saol canım inş 4 aydır her adet dönemi heycan yapıp sonra hüsran olunca bu ay pek umutlanmıyorum

Hic belli olmaz benim ilk oglum 7 ay sonra geldi hemde bu ayda nasilsa olmaz demistim nasip iste

merhaba bende bekliyorum sabırsızlıkla nerdeyse 2,5 yıldır evliyim 6 aydır bebek istiyoruz her ay düzenli adet oluyordum 1 gün geçmez ama bu adetim 5 gün geçikti test yapmadım henüz bir kaç gün daha bekleyim derken bugün kahverengi bir leke geldi adet kanamam gibi değil ama çok heveslenmiştim hamile olabilirim die hayal kırıklığına uğradım yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…