2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

merhaba bende bekliyorum sabırsızlıkla nerdeyse 2,5 yıldır evliyim 6 aydır bebek istiyoruz her ay düzenli adet oluyordum 1 gün bile günü geçmezdi ama bu adetim 5 gün geçikti test yapmadım henüz bir kaç gün daha bekleyim derken bugün kahverengi bir leke geldi adet kanamam gibi değil ama çok heveslenmiştim hamile olabilirim die hayal kırıklığına uğradım yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? yardımlarınızı bekliyorum

benimde aynı senin gibiydi ama o lekenin devamı geldi ,inşallah senin gelmez ve hamşlesindir

Huuu hu hanımmmlarrr benim sorunum var sanırsam. Regl tarihim 16 eylül. Dün test yaptım maluumunuz kocamaannn tek çizgiii lakin iki üç gündür beyaz pütürüklü akıntı var Yoğun olmamakla birlikte. Birr dee bu sabah vücut ısım artmış yumurtam yeni mi çatladı acep. Onca çalışmaa boşa mı gitmiştir. Çalışmalara ara verme kararı aldık.Adam isyanlarda
Şimdiii bu durumu herkeşin yorumlamasını istiyom.
Ekimde hamile
olanlar topiği açıldı mı

Daha önceki Adetlerin nasıl başlardı kahverengi leke ile mi yoksa bu ay ilk defa mi böyle oluyor ilk defa ise test yap derim ama daha öncedeböyle başladı ise adetin o zaman bu gelen adet başlangıcı diyebiliriz

Daha önceki Adetlerin nasıl başlardı kahverengi leke ile mi yoksa bu ay ilk defa mi böyle oluyor ilk defa ise test yap derim ama daha öncedeböyle başladı ise adetin o zaman bu gelen adet başlangıcı diyebiliriz
hayır kırmızı olurdu hep ilk defa böyle kahverengi ve koyu o yüzden hala umudum var cumartesi test yapmayı düşünüyorum bir kaç gün daha geçsin yoksa yapmalımıyım?

gitmiycem yaaa o gitsin ama insan karısına der mi git biraz annende kal diye yaa ???

Cankuş sende ona akşam eve gelme demişsin, altta kalmamışsın yani :)
Demek ki kızgınlıkla herşey söylenebiliyor... B
Bence sakin olllll... Birde bu stresi yükleme kendine canım

OTE="zehsel, post: 36848691, member: 168861"]Tebrikler Allah saglikla buyuyup dogmasini nasip etsin ins darisi bize anlat bakalim nasil calistin neler kullandin ha
Aman allahimmm neler oluyo ya. Iste umut kesilmiyo hicbi zaman. Allah tamamina erdirsin canm sahlikli hayrli bi evlat versn.
Amin canim benim aynen umut hic bitmemeli allah cok buyuk kuzum bide rahat olun stres yaptim ben aylarca olmadi her ay elimde test oldu mu diye hep husran di esimde bende olursa olur dedik son 3 aydir. İliskiden sonra hemen dus almadim

ay inş canım ya kendimi çok alıştırmıştım sürpriz yapıcaktım eşime şok oldum inş sende en kısa zamanda olursun <3
ya bi de bu zamana kadar hiç geçmeyen regl bi anda 4 gün geçince insan bekliyor yani sonra bi kahverengi tamam dedim yerleşme ama şu an 5. günü adetin. herşey nasip ya Rabbim inşallah en doğru ve tez vakitte hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin. beklemek çok zor daha 3 ay oldu şimdiden gerildim yıllarca bekleyenleri düşünemiyorum

Aynen cnm bnm de uc ay olcak bat zamani ve smdiden coook sabirsizlaniyirummm

Sen Adetine yakın yumurtlamissin geç döllenme olmuş ondan bu şekilde geç öğrenmissin ağustosta reglin kacindaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…