- 9 Mayıs 2014
- 90
- 29
- 18
iş bu günün mesajı olsun. KIZZZZZZZZZZZ DUDUDADA DUYDUNMU SAVASMA SEVİŞ, ARABADA EVDE SALONDA MUTFAKTA YERDE GÖKTE HER YERDE SEVİŞ
çok silik belli oluyor ama bence test parçalama artık git kan ver artı yeteray evet ben deliyim herhalde
tamamçok silik belli oluyor ama bence test parçalama artık git kan ver artı yeter
benimde aynı senin gibiydi ama o lekenin devamı geldi ,inşallah senin gelmez ve hamşlesindirmerhaba bende bekliyorum sabırsızlıkla nerdeyse 2,5 yıldır evliyim 6 aydır bebek istiyoruz her ay düzenli adet oluyordum 1 gün bile günü geçmezdi ama bu adetim 5 gün geçikti test yapmadım henüz bir kaç gün daha bekleyim derken bugün kahverengi bir leke geldi adet kanamam gibi değil ama çok heveslenmiştim hamile olabilirim die hayal kırıklığına uğradım yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? yardımlarınızı bekliyorum
bence belli yada artık hepimiz hayal görüyoruzBu nasıl
ay inş canım ya kendimi çok alıştırmıştım sürpriz yapıcaktım eşime şok oldumbenimde aynı senin gibiydi ama o lekenin devamı geldi ,inşallah senin gelmez ve hamşlesindir
merhaba bende bekliyorum sabırsızlıkla nerdeyse 2,5 yıldır evliyim 6 aydır bebek istiyoruz her ay düzenli adet oluyordum 1 gün geçmez ama bu adetim 5 gün geçikti test yapmadım henüz bir kaç gün daha bekleyim derken bugün kahverengi bir leke geldi adet kanamam gibi değil ama çok heveslenmiştim hamile olabilirim die hayal kırıklığına uğradım yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? yardımlarınızı bekliyorum
hayır kırmızı olurdu hep ilk defa böyle kahverengi ve koyu o yüzden hala umudum var cumartesi test yapmayı düşünüyorum bir kaç gün daha geçsin yoksa yapmalımıyım?Daha önceki Adetlerin nasıl başlardı kahverengi leke ile mi yoksa bu ay ilk defa mi böyle oluyor ilk defa ise test yap derim ama daha öncedeböyle başladı ise adetin o zaman bu gelen adet başlangıcı diyebiliriz
hayır kırmızı olurdu hep ilk defa böyle kahverengi ve koyu o yüzden hala umudum var cumartesi test yapmayı düşünüyorum bir kaç gün daha geçsin yoksa yapmalımıyım?
tamam öyleyse yarın sabah yapıcam sabahları ilk idrar da kesin sonuç çıkıyormuş inş öyledir.Varsa çıkar bence
Bence yap testini zaten adetin geçmiş 5 gün
tamam öyleyse yarın sabah yapıcam sabahları ilk idrar da kesin sonuç çıkıyormuş inş öyledir.
inş canım sağol :)Ilk idrar tabiki daha iyi olur inş hamilesindir
gitmiycem yaaa o gitsin ama insan karısına der mi git biraz annende kal diye yaa ???
Amin canim benim aynen umut hic bitmemeli allah cok buyuk kuzum bide rahat olun stres yaptim ben aylarca olmadi her ay elimde test oldu mu diye hep husran di esimde bende olursa olur dedik son 3 aydir. İliskiden sonra hemen dus almadimAman allahimmm neler oluyo ya. Iste umut kesilmiyo hicbi zaman. Allah tamamina erdirsin canm sahlikli hayrli bi evlat versn.
ya bi de bu zamana kadar hiç geçmeyen regl bi anda 4 gün geçince insan bekliyor yaniay inş canım ya kendimi çok alıştırmıştım sürpriz yapıcaktım eşime şok olduminş sende en kısa zamanda olursun <3
Aynen cnm bnm de uc ay olcak bat zamani ve smdiden coook sabirsizlaniyirummmya bi de bu zamana kadar hiç geçmeyen regl bi anda 4 gün geçince insan bekliyor yanisonra bi kahverengi tamam dedim yerleşme ama şu an 5. günü adetin. herşey nasip ya Rabbim inşallah en doğru ve tez vakitte hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin . beklemek çok zor daha 3 ay oldu şimdiden gerildim yıllarca bekleyenleri düşünemiyorum
Çok tsk ederim canim ben en son 24 temmuzda regli oldum ağustosta reglimden 1 hafta önce leke geldi goguslerim sisti karin agrisi ve gaz sancisi yasadim kesin regli oluyorum dedim adet günümde kanamam oldu umut tamamen bitti sonra kesildi test yaptim negatif cikti sonra reglimden 10 geçti goguslerim iyice büyüdü hafta sonu tekrar test yaptim pozitif cikti sok sok tabi pazartesi doktora gittim bisey yok dedi sonra bu gün başka doktora gittim kese oluşmuş 5 haftalik hamilesin dedi çoksşükür Rabbim hepinize nasip etsin dualarimdqsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?