bazen eski yazıları okuyorum forumda umutsuzluğa düşmüşler olmıcak çocuğumuz falan yazılmış sonra bi bakıyorum iki yıl önceymiş şimdi yazısının altında hamilelik takvimi var gözlerim dolu dolu oluyor diyorum ki sabret bak herşeyin bir vakti var ama o bat yaklaşınca durduramıyorum kendimAynen cnm bnm de uc ay olcak bat zamani ve smdiden coook sabirsizlaniyirummm
Aynen benimde 6 ay oldu o kadar zor ki beklemek insan ister istemez geriyolar evet allah yıllarca bekleyen arkadaşlarımızn da yüzüne gülsün çok zor gerçekten Allah hepimize nasip etsin canımm amin.ya bi de bu zamana kadar hiç geçmeyen regl bi anda 4 gün geçince insan bekliyor yanisonra bi kahverengi tamam dedim yerleşme ama şu an 5. günü adetin. herşey nasip ya Rabbim inşallah en doğru ve tez vakitte hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin . beklemek çok zor daha 3 ay oldu şimdiden gerildim yıllarca bekleyenleri düşünemiyorum
sen yine de bir test yap canım 10 güne kdar sürebiliyormuş yerleşme kanaması belki de öyledir. bu arada evet hemen duş almamak gerekiyormuş ve sabahları ilişki daha yüksek ihtimal tutuyormuş.ya bi de bu zamana kadar hiç geçmeyen regl bi anda 4 gün geçince insan bekliyor yanisonra bi kahverengi tamam dedim yerleşme ama şu an 5. günü adetin. herşey nasip ya Rabbim inşallah en doğru ve tez vakitte hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin . beklemek çok zor daha 3 ay oldu şimdiden gerildim yıllarca bekleyenleri düşünemiyorum
Aynen benimde 6 ay oldu o kadar zor ki beklemek insan ister istemez geriyolar evet allah yıllarca bekleyen arkadaşlarımızn da yüzüne gülsün çok zor gerçekten Allah hepimize nasip etsin canımm amin.
Aynisini bn de yapiorm eski yazilari okuyup hamilelik takvmini grnce coo hosuma gidiobazen eski yazıları okuyorum forumda umutsuzluğa düşmüşler olmıcak çocuğumuz falan yazılmış sonra bi bakıyorum iki yıl önceymiş şimdi yazısının altında hamilelik takvimi var gözlerim dolu dolu oluyor diyorum ki sabret bak herşeyin bir vakti var ama o bat yaklaşınca durduramıyorum kendim
bizim deneme süremizde kısıtlı. bende çikolata kisti var hemde 7 cm doktor 6 ay dedi. 3ü gitti sonra ameliyat herhalde onu da olmak istemiyorum çünkü tekrarlıyor. olmasam ayrı dert. düşünmemek elde değil.Aynisini bn de yapiorm eski yazilari okuyup hamilelik takvmini grnce coo hosuma gidioBn kontrl icn doktra gttm de o bile
Ne bu sabirsizlik dedi sabretmen gerekio deniceksin olana kdr dedi
o testte negatifi görmek çok üzüyor beni. zaten adeti beklediğim gün yapmıştım negatif çıkmıştısen yine de bir test yap canım 10 güne kdar sürebiliyormuş yerleşme kanaması belki de öyledir. bu arada evet hemen duş almamak gerekiyormuş ve sabahları ilişki daha yüksek ihtimal tutuyormuş.
stres olmamamk elde değil ben ilk 3 ay çok stres yaptım araştırmalarımı azalttım daha az düşünmeye çalıştım rahatlamıştım ama bu ay böyle bi durum olunca tekrar stres yaptım ilk defa adetim 5 gün geçti çok umutlandım bugün kahverengi şeklinde regl oldum ilk defa böyle oluyorIlk kez hamile kalacak olanlar daha çok stres yapıyor elinde olmadan çok iyi biliyorum o duyguyu 7 ay adetim geldiğinde çok üzülürdum sonraki ay çok şükür geldi meleğim nasipi işte o yüzden rahat olmak şart zor biliyorum ancak yapmaliyiz 2. Bebeği düşünürken daha rahat oluyorsun hani ne zaman olursa diyosun ben suan öyleyim çok şükür rahatım ilk bebeğimi istediğim zamandaki sıkıntıları yapmıyorum artık çünkü Onlar zarar veriyor
Sanirim canim ayin 24 deydiSen Adetine yakın yumurtlamissin geç döllenme olmuş ondan bu şekilde geç öğrenmissin ağustosta reglin kacindaydi
yeniyse eğer testte çıkmamış olabilir sabah ilk idrarınla yap şansını dene derim ben tabiki negatif çıkabilir alışmak gerekiyoro testte negatifi görmek çok üzüyor beni. zaten adeti beklediğim gün yapmıştım negatif çıkmıştı
Benimde o zaman negatif cikmisti canim cok iyi anliyorum seni kuzum adetin gelmezse 10. Gunde tekrar yapo testte negatifikaclrmek çok üzüyor beni. zaten adeti beklediğim gün yapmıştım negatif çıkmıştı
stres olmamamk elde değil ben ilk 3 ay çok stres yaptım araştırmalarımı azalttım daha az düşünmeye çalıştım rahatlamıştım ama bu ay böyle bi durum olunca tekrar stres yaptım ilk defa adetim 5 gün geçti çok umutlandım bugün kahverengi şeklinde regl oldum ilk defa böyle oluyor
Cnm preseed diye bir jel var al dene 3 ay belki vesile olur cçok hamile kalan var o jellebizim deneme süremizde kısıtlı. bende çikolata kisti var hemde 7 cm doktor 6 ay dedi. 3ü gitti sonra ameliyat herhalde onu da olmak istemiyorum çünkü tekrarlıyor. olmasam ayrı dert. düşünmemek elde değil.
yarım saat önce wc gitiğimde gördüm daha gitmedim ama hissediyorum bişeylerin geldiğiniAnlıyorum çok zor yaşadım bilirim kahve lekeler geliyor mu hala
adetim geldi tatlım normale göre oldukça az ama geliyoBenimde o zaman negatif cikmisti canim cok iyi anliyorum seni kuzum adetin gelmezse 10. Gunde tekrar yap
ya hem öyle kimyasal şeylere karşı çok güvensizim hemde acaba o bizi daha çok strese sokar mı dşye düşünüyorum bekleyince olmuyor diyorlar ya unutmaya çalışıyorum aklımcaCnm preseed diye bir jel var al dene 3 ay belki vesile olur cçok hamile kalan var o jelle
Bnce bir kac gn snra tekrar test yap gne de yerlesme kanamasi olabilirstres olmamamk elde değil ben ilk 3 ay çok stres yaptım araştırmalarımı azalttım daha az düşünmeye çalıştım rahatlamıştım ama bu ay böyle bi durum olunca tekrar stres yaptım ilk defa adetim 5 gün geçti çok umutlandım bugün kahverengi şeklinde regl oldum ilk defa böyle oluyor
ya hem öyle kimyasal şeylere karşı çok güvensizim hemde acaba o bizi daha çok strese sokar mı dşye düşünüyorum bekleyince olmuyor diyorlar ya unutmaya çalışıyorum aklımca
maşallah yaa şimdi 2. yi mi istiyorsunuzCanım ben ilk oğluma onu kullandığım ay kaldım vesile oldu bence dene derim ama stresi sorarsan oluyorsun bu kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?