2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

Canım ben ilk oğluma onu kullandığım ay kaldım vesile oldu bence dene derim ama stresi sorarsan oluyorsun bu kaçınılmaz
bi site var orda gordum fertil diye, 139 tl diyor acaba bu fiyat normalmi pahalı mı? eczanelerde yokmudur bu internet sitelerine cok guvenemiyorum bu konuda.

bi site var orda gordum fertil diye, 139 tl diyor acaba bu fiyat normalmi pahalı mı? eczanelerde yokmudur bu internet sitelerine cok guvenemiyorum bu konuda.

Ben Fertilden aldım ana bayisi o ama gittigidiyor da da var bakabilirsin ama eczanelerde zor

Canım ben ilk oğluma onu kullandığım ay kaldım vesile oldu bence dene derim ama stresi sorarsan oluyorsun bu kaçınılmaz
canım ben de aldım pressed 3 4 ay önce ama bir ay kullanabildim onda da tutmadı. bu ay da ovulasyon testi yapıyorum bir de onu kullanıyım mı sence? nasıl kullandıgını da yazar mısın ben 15 dk önce kullandım.

Canım ilk ayda olmadı diye bırakmasaydin keşke 2. Ayda da kalan çok ben ilk ayımda kalmıştım ovulasyon testi de kullandım çift çizgiyi yakaladığımız gün ve ertesi gün ilişki oldu kullanımı söylen ön sevişmeni yap eşin o safhaya gelsin sonra 3_4 GR çek siringasi iyice derine sok ve bosalt ondan sonra esin 15 dk içinde eşin boşalması gerek sonrada yat biraz gerisini Allah bilir

Canim benim kahverengi lekeler geldi 3 gun surdu sonra 1 gunde adet kanamasi geldi herzamankindn az sonra bitti kuzum cok tsk ederim allahim sanada nasip etsin insallah

Kızlar klomen yada serephone gibi yumurtlamaya yardımcı ilaç kullananlara sorum olucak yumurtalarım fazla büyümüş kasıklarımda sürekli yumurtalıklarımı hissediyorum tuvalete giderken bile sancıyor hele ilişki esnasında çok acıyor hiç böyle bişey başıma gelmemişti çatlatma iğnesi de vuruldum normal mi bu durum ??

benim ikinci ama gene heyecanlıyım, stresliyim

canım o aralar çok takıyodum o da işe yaramayınca çok moralim bozuldu kullanmak istemedim niyeyse. şimdi diyorum niye kullanmadım ki diye yaa insallah olur bu kez. canım çok soru sordum ama k.bakma tamam onu boşalttıktan sonra afedersin de devam edelim mi hemen bekleyim mi biraz.ya ben deli gibi yanlış uyguladım heralde yaaa

bu ay klomen ve ovitrelle oldu, evet bendede agrı sızı var, yumurtan catlamıstır, hissediyorum onu içimde gercekten. soyleyenlere bende hadi be derdim de hakkaten içim kıpırdıyo sanki surekli. normal yani merak etme. doktorum gebe kalsanda adet olsanda adet zamanın geldiginde gecer dedi.

simdi jeli bosalttin azicik ikin fazlalik varsa ciksin disari sonra esin hemen girsin ve baslasin 15 dk icinde bosalmasi gerek icine ins bu sefer olur

simdi jeli bosalttin azicik ikin fazlalik varsa ciksin disari sonra esin hemen girsin ve baslasin 15 dk icinde bosalmasi gerek icine ins bu sefer olur
ben neremle okuduysam kullanımını ben ne yaptım ya boşalttım içime bekledim 15 dk mal gibiAllah razı olsun canıımmmm çok sağ ol

SMYYALI Eee zaten adam o safhada beklerken zaten ereksiyonu biter sonrada devam etseniz bile eşinin tekrardan ereksiyon olup boşalması uzun sürer preseedin yaşama süresi yarım saat yanlış kullamissiniz belkide ondan olmadı dene tekrar inş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…