- 9 Mayıs 2014
- 90
- 29
- 18
hiç test yapmadım cumartesi yapıcam yine de inş öyledir. teşekkür ederim.Bnce bir kac gn snra tekrar test yap gne de yerlesme kanamasi olabilir
bi site var orda gordum fertil diye, 139 tl diyor acaba bu fiyat normalmi pahalı mı? eczanelerde yokmudur bu internet sitelerine cok guvenemiyorum bu konuda.Canım ben ilk oğluma onu kullandığım ay kaldım vesile oldu bence dene derim ama stresi sorarsan oluyorsun bu kaçınılmaz
maşallah yaa şimdi 2. yi mi istiyorsunuz
bi site var orda gordum fertil diye, 139 tl diyor acaba bu fiyat normalmi pahalı mı? eczanelerde yokmudur bu internet sitelerine cok guvenemiyorum bu konuda.
canım ben de aldım pressed 3 4 ay önce ama bir ay kullanabildim onda da tutmadı. bu ay da ovulasyon testi yapıyorum bir de onu kullanıyım mı sence? nasıl kullandıgını da yazar mısın ben 15 dk önce kullandım.Canım ben ilk oğluma onu kullandığım ay kaldım vesile oldu bence dene derim ama stresi sorarsan oluyorsun bu kaçınılmaz
canım ben de aldım pressed 3 4 ay önce ama bir ay kullanabildim onda da tutmadı. bu ay da ovulasyon testi yapıyorum bir de onu kullanıyım mı sence? nasıl kullandıgını da yazar mısın ben 15 dk önce kullandım.
Canim benim kahverengi lekeler geldi 3 gun surdu sonra 1 gunde adet kanamasi geldi herzamankindn az sonra bitti kuzum cok tsk ederim allahim sanada nasip etsin insallahadetim günd tatlım normale göre oldukça az ama geliyobu na da hamd olsun o da gelmeyebilirdi o da ayrı bi dert olurdu. bu arada sende hamileymişsin yeni gördüm çokk tebrik ederim seninkide baya süpriz olmuş Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. kanamam oldu demişsin adet günüm . ne kadar sürdü o bi de değiik miydi normale göre
bişiy görmüyorum ben yaaay ışıkta hiçbelli olmamış parlamış
benim ikinci ama gene heyecanlıyım, stresliyimIlk kez hamile kalacak olanlar daha çok stres yapıyor elinde olmadan çok iyi biliyorum o duyguyu 7 ay adetim geldiğinde çok üzülürdum sonraki ay çok şükür geldi meleğim nasipi işte o yüzden rahat olmak şart zor biliyorum ancak yapmaliyiz 2. Bebeği düşünürken daha rahat oluyorsun hani ne zaman olursa diyosun ben suan öyleyim çok şükür rahatım ilk bebeğimi istediğim zamandaki sıkıntıları yapmıyorum artık çünkü Onlar zarar veriyor
canım o aralar çok takıyodum o da işe yaramayınca çok moralim bozuldu kullanmak istemedim niyeyse. şimdi diyorum niye kullanmadım ki diye yaa insallah olur bu kez. canım çok soru sordum ama k.bakma tamam onu boşalttıktan sonra afedersin de devam edelim mi hemen bekleyim mi biraz.ya ben deli gibi yanlış uyguladım heralde yaaaCanım ilk ayda olmadı diye bırakmasaydin keşke 2. Ayda da kalan çok ben ilk ayımda kalmıştım ovulasyon testi de kullandım çift çizgiyi yakaladığımız gün ve ertesi gün ilişki oldu kullanımı söylen ön sevişmeni yap eşin o safhaya gelsin sonra 3_4 GR çek siringasi iyice derine sok ve bosalt ondan sonra esin 15 dk içinde eşin boşalması gerek sonrada yat biraz gerisini Allah bilir
bu ay klomen ve ovitrelle oldu, evet bendede agrı sızı var, yumurtan catlamıstır, hissediyorum onu içimde gercekten. soyleyenlere bende hadi be derdim de hakkaten içim kıpırdıyo sanki surekli. normal yani merak etme. doktorum gebe kalsanda adet olsanda adet zamanın geldiginde gecer dedi.Kızlar klomen yada serephone gibi yumurtlamaya yardımcı ilaç kullananlara sorum olucak yumurtalarım fazla büyümüş kasıklarımda sürekli yumurtalıklarımı hissediyorum tuvalete giderken bile sancıyor hele ilişki esnasında çok acıyor hiç böyle bişey başıma gelmemişti çatlatma iğnesi de vuruldum normal mi bu durum ??
benim ikinci ama gene heyecanlıyım, stresliyim
bunda daha belli ama ben bunların daha belirgininde negatif kan sonucunu da aldım... inşallah bebiştir.... walla dört gözle olumlu haber bekliyprum sendenBu nasıl
canım o aralar çok takıyodum o da işe yaramayınca çok moralim bozuldu kullanmak istemedim niyeyse. şimdi diyorum niye kullanmadım ki diye yaa insallah olur bu kez. canım çok soru sordum ama k.bakma tamam onu boşalttıktan sonra afedersin de devam edelim mi hemen bekleyim mi biraz.ya ben deli gibi yanlış uyguladım heralde yaaa
ben neremle okuduysam kullanımınısimdi jeli bosalttin azicik ikin fazlalik varsa ciksin disari sonra esin hemen girsin ve baslasin 15 dk icinde bosalmasi gerek icine ins bu sefer olur
Allah razı olsun canımmmmm çok sağ olben neremle okuduysam kullanımınıben ne yaptım ya boşalttım içime bekledim 15 dk mal gibi
amin canım çok sağolasınbunda daha belli ama ben bunların daha belirgininde negatif kan sonucunu da aldım... inşallah bebiştir.... walla dört gözle olumlu haber bekliyprum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?