2014 Eylül'de hamiş olduğunu öğrenmek istiyenler

simdi jeli bosalttin azicik ikin fazlalik varsa ciksin disari sonra esin hemen girsin ve baslasin 15 dk icinde bosalmasi gerek icine ins bu sefer olur
cok kafama giriyonuzzzzz, zaten tahlil tahlil 7 aydır hastaneye bırakıyom maası bunuda aldırcanız şimdi bana. kanıma girmeyin laaaannnnnn

işte yaa demi dediğin gibi. baksana nasıl algıladıysam okuduklarımı töbe yaRabbi insallah canımm.

Bende hep yorumlardan okudum yumurta çatlayınca hissedliyor falan demişler ama benim 14.gün gelince zaten iğne vurulmadan başladı agrılar alttan muayenede yumurtaları gösterdi özellikle sol tarafta büyük yumurtalar vardı sol kısmımı çok hissediyodum iğneden sonra hafifledi ama bir hafta oldu iğne vurulalı hala çok hassas yumurtalıklarım kist falan oluşmasın bide bebiş için uğraşırken ondan korktum

oylede bir riski var bu iğnelerin o sebeple bnm doktorum sadece iki defa dedi. ve bu ikinci, daha yapmıcak. dahası artık asılama dedi. aman ne biliyim ben ya neye kime inanacagımızı sasırdık, bu kadar zor mu bir bebek sahibi olmak, Rabbim yardımcımız olsun. Allah ın vardır elbet bir bildigi ama sokaklarda ki cocukları goruncede isyan ediyorum, Rabbim sen bu ailelere bu melekleri veriyorsun onlar koklarken burunlarına degil gotlerine goturuyor, bizde cocuk cocuk diye delirirken nasip etmiorsun diyorum.
Rabbim affetsin ama artık bu eziyetde bitsin hakkaten.

Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin sabır gerektiren zor bir süreç her ay heyecanla beklemek sonunda hüsran bide hormon ilaçları dengesini bozuyor insanın üstüne onun sıkıntı stresi

cok kafama giriyonuzzzzz, zaten tahlil tahlil 7 aydır hastaneye bırakıyom maası bunuda aldırcanız şimdi bana. kanıma girmeyin laaaannnnnn
Bende aynı duygular içimdeyim çift yapıyım hem ovulasyon hem test alayım bir günde bitireyim bu işi gitsin...

Bende aynı duygular içimdeyim çift yapıyım hem ovulasyon hem test alayım bir günde bitireyim bu işi gitsin...
evde bir kutu ovulasyon testim var afedersinizde bo boka yaramıyo, ya arkadaslar bunu istiyorsanız zaten gun asırı ilişkiye girin, zaten ovulasyonu elbet yakalıycak o zaman. bırakın bosa para vermeyin.

evde bir kutu ovulasyon testim var afedersinizde bo boka yaramıyo, ya arkadaslar bunu istiyorsanız zaten gun asırı ilişkiye girin, zaten ovulasyonu elbet yakalıycak o zaman. bırakın bosa para vermeyin.

Çizgi çıkan ovulasyon testlerine bende güvenmiyorum ilk bebek istediğimde kullandım 7 ay bir işe yaramadı ama sonraki ay clear blue digital ovulasyon testi aldım gülen yüz çıkan işte o ay preseed le birlikte kullandım hamile kaldım tabiki bunlar vesile Allah im ol dedi oldu gerisi vesile

Çok karmaşık duygular içindeyim çok

nie kız cok keyifli ovulasyon takibi... ben ediyorum valla ufaktan koyulaşmaya başladı, bugün 12. gunum tahminimce 15. gün çatlıycak benimki...

Bu ay çizgi çıkan testlerden yaptım ama beni yanılttı bir tanesi kasıklarımdan anlamasam boşa gececekti kasıklarımda patlıcak gibi ağrıdı anladim sonra ertesi gün test yaptım ve yumurtlama olmuştu yani çizgi olan testler yanıtlıyor gun asırı calismiyorum ben robot gibi hissediyorum o zamanda hamile kalamazsam yine digital test alicam

karışma bacım sen konuya odaklan...

ÇÇOOOKK ÇALIŞMAK LAZIM ÇOOOKKKK başka yolu YOOOOKKK
Doğru söylüyorsun , kafa dağıtmıyalım konudan uzaklaşmayalım, huzur,sakinlik oluruna bırakma ve bol bol...
öyle işte ama bu ay olmazsa öteki aya denerim, demedi demeyin... :)

Clearblue Dijital Ovülasyon Testi (10'lu)

Sembollerle kesin sonuç ile gebe kalmak için en iyi iki günü bulmanıza yardım eder.

Clearblue Kolay Dijital Ovülasyon Testi, ev ovülasyon kitimiz, siklusunuzda gebe kalma ihtimalinizin en yüksek olduğu günleri ( yumurtalıktan yumurtanın serbest bırakılmasına en yakın gün. Buna ovülasyon denir. ) güvenilir bir şekilde göstererek hamile kalma şansınızı artırabilir.

Bu iki gün içinde cinsel birleşme gerçekleşirse gebe kalma şansınızın en yüksek olur. Ovülasyonu, LH hormonunun aniden serbest bırakılması tetikler. LH dalgalanması ovülasyon dan 24- 36 saat önce meydana gelir. Clearblue Dijital Ovülasyon testini gebe kalmak için en uygun gününüzü belirlemek için LH dalgalanmasının beklendiği günler boyunca testi her gün yapın.

En etkin ev tipi ovülasyon testi artık eczanelerde bulabilirsiniz.

Sembollerle sonuç okuma kolay ve anlaşılır. Sonucu göstermek için çizgilere gerek yok. Gülen yüz size gebe kalma için en uygun iki günü gösterir.

Laboratuar sonuçları ile karşılaştırıldığında % 99 un üzerinde kesin sonuç verir.

3 dakika içinde hızlı sonuç verir.

Clearblue dijital ovülasyon test kitinde, bir test tutacağı ve 10 adet test çubuğu ve kolay anlaşılan kullanım kılavuzu

Selam kızlar. Biraz önce adet oldum.neyse size sey soracaktım geçen aylarda doktor adetin 3. Günü tahlile cagarmisti. Ben yarın gitsem yani 2. Gün bir sorun olur mu.

Selam kızlar. Biraz önce adet oldum.neyse size sey soracaktım geçen aylarda doktor adetin 3. Günü tahlile cagarmisti. Ben yarın gitsem yani 2. Gün bir sorun olur mu.
Hangi hastane bilmiyorum int telefonunu bul orayı ara ve ulaşabilirsen doktora kendin sor en iyisi ismini vs al ki gidince sıkıntı olmasın bence...

nie kız cok keyifli ovulasyon takibi... ben ediyorum valla ufaktan koyulaşmaya başladı, bugün 12. gunum tahminimce 15. gün çatlıycak benimki...
ya bir gun ara ilişki olsun ne gerek var takip makip ugrascan, yaptım gecen ay tam ovulasyon gununde bi kavgaya tutustuk benimkiyle moralimde bozuldu. gitti hersey bosuna

merhaba , arkadaşım son durumlar nedir 10 eylülden sonra test yapcam diyordun bir sonuç aldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…