cok kafama giriyonuzzzzz, zaten tahlil tahlil 7 aydır hastaneye bırakıyom maası bunuda aldırcanız şimdi bana. kanıma girmeyin laaaannnnnnsimdi jeli bosalttin azicik ikin fazlalik varsa ciksin disari sonra esin hemen girsin ve baslasin 15 dk icinde bosalmasi gerek icine ins bu sefer olur
işte yaa demi dediğin gibi. baksana nasıl algıladıysam okuduklarımı töbe yaRabbiSMYYALI Eee zaten adam o safhada beklerken zaten ereksiyonu biter sonrada devam etseniz bile eşinin tekrardan ereksiyon olup boşalması uzun sürer preseedin yaşama süresi yarım saat yanlış kullamissiniz belkide ondan olmadı dene tekrar inş olur
Bende hep yorumlardan okudum yumurta çatlayınca hissedliyor falan demişler ama benim 14.gün gelince zaten iğne vurulmadan başladı agrılar alttan muayenede yumurtaları gösterdi özellikle sol tarafta büyük yumurtalar vardı sol kısmımı çok hissediyodum iğneden sonra hafifledi ama bir hafta oldu iğne vurulalı hala çok hassas yumurtalıklarım kist falan oluşmasın bide bebiş için uğraşırken ondan korktumbu ay klomen ve ovitrelle oldu, evet bendede agrı sızı var, yumurtan catlamıstır, hissediyorum onu içimde gercekten. soyleyenlere bende hadi be derdim de hakkaten içim kıpırdıyo sanki surekli. normal yani merak etme. doktorum gebe kalsanda adet olsanda adet zamanın geldiginde gecer dedi.
oylede bir riski var bu iğnelerin o sebeple bnm doktorum sadece iki defa dedi. ve bu ikinci, daha yapmıcak. dahası artık asılama dedi. aman ne biliyim ben ya neye kime inanacagımızı sasırdık, bu kadar zor mu bir bebek sahibi olmak, Rabbim yardımcımız olsun. Allah ın vardır elbet bir bildigi ama sokaklarda ki cocukları goruncede isyan ediyorum, Rabbim sen bu ailelere bu melekleri veriyorsun onlar koklarken burunlarına degil gotlerine goturuyor, bizde cocuk cocuk diye delirirken nasip etmiorsun diyorum.Bende hep yorumlardan okudum yumurta çatlayınca hissedliyor falan demişler ama benim 14.gün gelince zaten iğne vurulmadan başladı agrılar alttan muayenede yumurtaları gösterdi özellikle sol tarafta büyük yumurtalar vardı sol kısmımı çok hissediyodum iğneden sonra hafifledi ama bir hafta oldu iğne vurulalı hala çok hassas yumurtalıklarım kist falan oluşmasın bide bebiş için uğraşırken ondan korktum
cok kafama giriyonuzzzzz, zaten tahlil tahlil 7 aydır hastaneye bırakıyom maası bunuda aldırcanız şimdi bana. kanıma girmeyin laaaannnnnn
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin sabır gerektiren zor bir süreç her ay heyecanla beklemek sonunda hüsran bide hormon ilaçları dengesini bozuyor insanın üstüne onun sıkıntı stresioylede bir riski var bu iğnelerin o sebeple bnm doktorum sadece iki defa dedi. ve bu ikinci, daha yapmıcak. dahası artık asılama dedi. aman ne biliyim ben ya neye kime inanacagımızı sasırdık, bu kadar zor mu bir bebek sahibi olmak, Rabbim yardımcımız olsun. Allah ın vardır elbet bir bildigi ama sokaklarda ki cocukları goruncede isyan ediyorum, Rabbim sen bu ailelere bu melekleri veriyorsun onlar koklarken burunlarına degil gotlerine goturuyor, bizde cocuk cocuk diye delirirken nasip etmiorsun diyorum.
Rabbim affetsin ama artık bu eziyetde bitsin hakkaten.
Bende aynı duygular içimdeyim çift yapıyım hem ovulasyon hem test alayım bir günde bitireyim bu işi gitsin...cok kafama giriyonuzzzzz, zaten tahlil tahlil 7 aydır hastaneye bırakıyom maası bunuda aldırcanız şimdi bana. kanıma girmeyin laaaannnnnn
evde bir kutu ovulasyon testim var afedersinizde bo boka yaramıyo, ya arkadaslar bunu istiyorsanız zaten gun asırı ilişkiye girin, zaten ovulasyonu elbet yakalıycak o zaman. bırakın bosa para vermeyin.Bende aynı duygular içimdeyim çift yapıyım hem ovulasyon hem test alayım bir günde bitireyim bu işi gitsin...
evde bir kutu ovulasyon testim var afedersinizde bo boka yaramıyo, ya arkadaslar bunu istiyorsanız zaten gun asırı ilişkiye girin, zaten ovulasyonu elbet yakalıycak o zaman. bırakın bosa para vermeyin.
evde bir kutu ovulasyon testim var afedersinizde bo boka yaramıyo, ya arkadaslar bunu istiyorsanız zaten gun asırı ilişkiye girin, zaten ovulasyonu elbet yakalıycak o zaman. bırakın bosa para vermeyin.
Çok karmaşık duygular içindeyim çokÇizgi çıkan ovulasyon testlerine bende güvenmiyorum ilk bebek istediğimde kullandım 7 ay bir işe yaramadı ama sonraki ay clear blue digital ovulasyon testi aldım gülen yüz çıkan işte o ay preseed le birlikte kullandım hamile kaldım tabiki bunlar vesile Allah im ol dedi oldu gerisi vesile
nie kız cok keyifli ovulasyon takibi... ben ediyorum valla ufaktan koyulaşmaya başladı, bugün 12. gunum tahminimce 15. gün çatlıycak benimki...evde bir kutu ovulasyon testim var afedersinizde bo boka yaramıyo, ya arkadaslar bunu istiyorsanız zaten gun asırı ilişkiye girin, zaten ovulasyonu elbet yakalıycak o zaman. bırakın bosa para vermeyin.
karışma bacım sen konuya odaklan...Çok karmaşık duygular içindeyim çok
Doğru söylüyorsun , kafa dağıtmıyalım konudan uzaklaşmayalım, huzur,sakinlik oluruna bırakma ve bol bol...karışma bacım sen konuya odaklan...
ÇÇOOOKK ÇALIŞMAK LAZIM ÇOOOKKKK başka yolu YOOOOKKK
Hangi hastane bilmiyorum int telefonunu bul orayı ara ve ulaşabilirsen doktora kendin sor en iyisi ismini vs al ki gidince sıkıntı olmasın bence...Selam kızlar. Biraz önce adet oldum.neyse size sey soracaktım geçen aylarda doktor adetin 3. Günü tahlile cagarmisti. Ben yarın gitsem yani 2. Gün bir sorun olur mu.
inşallah canımmcok gıcık bir duruminsallah 9 ay gelmeyecekleri zaman yakındır, sabır arkadasım
ya bir gun ara ilişki olsun ne gerek var takip makip ugrascan, yaptım gecen ay tam ovulasyon gununde bi kavgaya tutustuk benimkiyle moralimde bozuldu. gitti hersey bosunanie kız cok keyifli ovulasyon takibi... ben ediyorum valla ufaktan koyulaşmaya başladı, bugün 12. gunum tahminimce 15. gün çatlıycak benimki...
merhaba , arkadaşım son durumlar nedir 10 eylülden sonra test yapcam diyordun bir sonuç aldınmıKanama 2.5 gün sürdü. Aniden kesildi. Mens 6 gün sürerdi, son 2-3 günü az da olsa kanama damlama gibi olurdu. Bu bir başka sanki. Birde belirtiler azalır gibi oldu ama bugun tekrar başaldı. BAT 9 eylülde. 10 eylüle kadar süre verdim sonra kan testi.
Sen de durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?